Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Ajax
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Ajax » 12 okt 2014, 22:21

Goalgetter je napisao/la:Kazu da ce Origi poceti, Lukaku na klupi. Mada poprilicno identicni napadaci. Bice yebeno za Anela.
Sunjic bi lakse zaustavio Lukakua nego Origia koji je brzi igrac. Nadam se da nece igrati na tu sporost nase obrane. Jer oni nece kao Wales samo nabacivati neko ce igrati puno i po zemlji. A tek Hazard. Sunjic je spor a ovi ostali stoperi katastrofa. Mislim da Pape nije ni svjestan sta ga ceka.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 12 okt 2014, 22:31

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kazu da ce Origi poceti, Lukaku na klupi. Mada poprilicno identicni napadaci. Bice yebeno za Anela.
Sunjic bi lakse zaustavio Lukakua nego Origia koji je brzi igrac. Nadam se da nece igrati na tu sporost nase obrane. Jer oni nece kao Wales samo nabacivati neko ce igrati puno i po zemlji. A tek Hazard. Sunjic je spor a ovi ostali stoperi katastrofa. Mislim da Pape nije ni svjestan sta ga ceka.
zbog toga bi ogi bio bolja solucija od anela kako god jer je za ostatak nasih stopera ,ukljucujuci i one koji nisu tu, brzi gonzales samo je pitanje njegova fizicka sprema

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 12 okt 2014, 22:33

Mislim da bi to bilo bolje, Šunjić jeste spor, ali bi ga Hadžić možda mogao čuvati. Ne pratim Anela puno, kakav je on po pitanju snage i brzine?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 okt 2014, 22:35

Micron je napisao/la: zbog toga bi ogi bio bolja solucija od anela kako god jer je za ostatak nasih stopera ,ukljucujuci i one koji nisu tu, brzi gonzales samo je pitanje njegova fizicka sprema
Slazem se i ja sam blizi Ogiju. Samo pitanje je njegova sprema i nema utakmica u nogama a to je bitno za stopera nije bitna samo sprema - trka nego i takmicarska forma. U svakom slucaju ako izvede slicnu momcad kao u prve dvije utakmice i taj famozni dijamant, Belgija ce nas pregaziti.
Amarildo je napisao/la: Mislim da bi to bilo bolje, Šunjić jeste spor, ali bi ga Hadžić možda mogao čuvati. Ne pratim Anela puno, kakav je on po pitanju snage i brzine?
Ne pitaj :cry:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 okt 2014, 22:39

Svako ko trenutno podrzava Safeta je protiv selekcije Bosne i Hercegovine. Prvi je Virtual, ima mozak ali nema slifa da prepozna, ovo ostalo nema pameti.

Dakle, ponavljam, sve i jedan forumas i navijac koji trenutno podrzava Safeta Susica je protiv napretka Bosne i Hercegovine, situacija se radikalno promijenila.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2014, 22:40

Dzaba sto ce pobjeda znaciti ostanak seljaktora, ipak bih volio da poderemo Belgiju sutra.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 okt 2014, 22:43

Goalgetter je napisao/la:Dzaba sto ce pobjeda znaciti ostanak seljaktora, ipak bih volio da poderemo Belgiju sutra.
Ma kakva pobjeda, na osnovu cega? Sheyi je izjavio prije Wales-a, da cemo ih glatko dobiti 2-3 razlike, pa sam ga pitao da mi pojasni na osnovu cega gaji toliki optimizam.

Pobjeda se moze samo ostvariti, ako mi imamo vise srece nego pameti, ako stvari realno sagledas, tesko cemo izvuci i remi.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 12 okt 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2014, 22:44

Znam ja jarane da su sanse (skoro) ravne nuli, ali ipak, nije da sad navijam za Belgiju sutra da nas trehnu, da bi selektor otisao (iako sam to u ljutnji nakon Walesa mislio), ali dzaba, kao sto rekoh, veca sila. :D

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 okt 2014, 22:47

Goalgetter je napisao/la:Znam ja jarane da su sanse (skoro) ravne nuli, ali ipak, nije da sad navijam za Belgiju sutra da nas trehnu, da bi selektor otisao (iako sam to u ljutnji nakon Walesa mislio), ali dzaba, kao sto rekoh, veca sila. :D
A de mi reci, sta ako mi sutra dobijemo Belgiju, Safet betonira stolicu i tresnemo naknadno protiv njih kod kuce i propustimo mozda bodove protiv Kipra i Wales-a u rematchu? Mozda opet ne odemo na EP a on ostane do kraja na klupi.

Ako izgubimo postoje realnije sanse da cemo se kvalificirati bez njega nego da pobijedimo a nastavimo sa njim.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2014, 22:49

Svjesan sam ja toga, da to moze i po losem da krene jer ce i dalje da ostane, ali isto tako, u slucaju poraza, mozda on opet dobije sansu, protiv Izraela da se iscupa. Ipak, ne znam kako ''genijalci'' u savezu razmisljaju, i to je jos jedna velika nepoznanica.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 okt 2014, 22:50

Koliko sam vidio...svi oni koji vole Bosnu..ostaju kuci,karte cak i poklanjaju...zar mislite nekoga strusiti na ovom forumu???
Umjesto bojkota,poklon ulaznica,zar nebi bilo bolje napraviti kakav transparent i na Bilinom Polju izraziti nezadovoljstvo??
Ili cekate opet one dijasporase da to odrade??
Ovdje ste samo,da bi nekome rekli da je GLUP... :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2014, 22:50

Vidi ih što su na mukama :rol:

Ovaj već debelo zagazio u 2015.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 okt 2014, 22:53

pobjeđujemo precjenjene Belgijance, mogu dobit' samo salgiju u Zenici :opaopa:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 12 okt 2014, 22:54

Ma nema tu sta puno da se razmislja. Ako sutra izgubimo, a tele ostane selektor, onda definitivno, ne postoji politicka volja da se plasiramo i napredujemo.
Ne postoji, jer sa njim, nemamo sansi da se plasiramo. Sjetite se da je sveo ovo sto se desava bilo predvidjeno , na osnovu gresaka, idiotizama koje pravi, a ne pada mu na pamet da ih ispravi.
Plasirali smo se m na SP , zahvaljujuci velikoj, nagomilanoj energiji , zelji i igraca, i navijaca, pa cak i situacija u savezu je bila, barem na kratko, pozitivna. Ovaj imbecil je, jos u februaru, poceo da rusi sve dobro.
Saberite 2 + 2
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2014, 22:55

Pazi 'ogare, eto Mladena :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 12 okt 2014, 22:56

Nama je i pored Safeta problem i igrački kadar, koji je opet on kreirao. Gledam klupu protiv Velsa, samo Hajrović može napraviti prevagu, za Višću nisam siguran, uz dužno poštovanje, Cimirot i Kvesić teško da mogu. Znači, treba više opcija, al' neće on zvati Zukanovića, Štilića i još neke da gradi nove temelje reprezentacije, koliko znam, samo Hajrovića i Kolašinca da je zvao, a da su ih druge repke mogli uzeti. Izgubili smo Tankovića, Halilovića i mnoštvo. Šta je s Vrančić, koji igra u Bundesligi? Ima li šansi da on zaigra? Naravno zeza nas i veliki broj povreda -_-
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 okt 2014, 22:57

Amarildo je napisao/la:Nama je i pored Safeta problem i igrački kadar, koji je opet on kreirao. Gledam klupu protiv Velsa, samo Hajrović može napraviti prevagu, za Višću nisam siguran, uz dužno poštovanje, Cimirot i Kvesić teško da mogu. Znači, treba više opcija, al' neće on zvati Zukanovića, Štilića i još neke da gradi nove temelje reprezentacije, koliko znam, samo Hajrovića i Kolašinca da je zvao, a da su ih druge repke mogli uzeti. Izgubili smo Tankovića, Halilovića i mnoštvo. Šta je s Vrančić, koji igra u Bundesligi? Ima li šansi da on zaigra? Naravno zeza nas i veliki broj povreda -_-
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 12 okt 2014, 22:57

Ja sam spreman za sutra, nada zadnja umire !
:bih:
slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2014, 22:58

[youtube][/youtube]

Moja najomiljenija scena iz ovog legendarnog dvomeca protiv Belgije. :cool:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 okt 2014, 22:59

Sretno i bericetno da bude... :thumbup: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 51 gost.