100%Scof1eld je napisao/la:offside ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Casillas

- anonymousHD
- Kontakt:
Faul nad Robbenom?
ruka
ma haj bogati ko je vidio

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Joj utakmice, skratit će mi život za 10 godinaaa.. VAMOOOOOS REAAL VAMOOOOOOOOOS
100000000%Scof1eld je napisao/la:ruka pepea nakon slobodnjaka ?
Di Marijina uloga na terenu osim da meni živce vadi je?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zanima me samo gdje su oni strucnjaci,sto djele nazive Uefalona i slicno,jesu li mozda smislili naziv za Real nesto,tipa Uefal ili slicno.Sto sad ne serete i dosudjenim penalima,sto ne serete o golu iz ofside,sto ne serete o ovoj ruci iz slobodnjaka,istoj onakoj kako je Realu dosudjen penal.
Sto se tekme tice odlicna je,Bayern je puno bolji.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ne seremo ni o Bayernovom golu iz ofsajda u prvoj utakmici pa nikom nista.barbarez je napisao/la:Zanima me samo gdje su oni strucnjaci,sto djele nazive Uefalona i slicno,jesu li mozda smislili naziv za Real nesto,tipa Uefal ili slicno.Sto sad ne serete i dosudjenim penalima,sto ne serete o golu iz ofside,sto ne serete o ovoj ruci iz slobodnjaka,istoj onakoj kako je Realu dosudjen penal.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Šta je katalonci, včrs ste dežurni kako su vaši miljenici ispali
Nego, opet ista stvar, nakon 2 - 0 Real se povlači i jednostavno im bespotrebno dajemo inicijativu kad su jednostavno mogli ovo završit. Opet Pepe, od maestralne predstave do povlačenja koje bi vidio i najveći ćoravac
..
Di Maria grozan večeras, osim onog prodora u prvim minutama ne znam je li ijednu loptu uspio normalno uštopati, a da tu su i njegova bespotrebna valjanja na svaki kontakt. Ronaldo BOG, pričao sam nakon utakmice protiv Bayerna da on jednostavno ne može odigrati onako 2 loše utakmice
Nego, opet ista stvar, nakon 2 - 0 Real se povlači i jednostavno im bespotrebno dajemo inicijativu kad su jednostavno mogli ovo završit. Opet Pepe, od maestralne predstave do povlačenja koje bi vidio i najveći ćoravac
Di Maria grozan večeras, osim onog prodora u prvim minutama ne znam je li ijednu loptu uspio normalno uštopati, a da tu su i njegova bespotrebna valjanja na svaki kontakt. Ronaldo BOG, pričao sam nakon utakmice protiv Bayerna da on jednostavno ne može odigrati onako 2 loše utakmice
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- tyler durden
- Kontakt:
Drugovi moj ovo je izgubljeno 
Da simulira i dobija faule za Real??LBJ MVP je napisao/la:Di Marijina uloga na terenu osim da meni živce vadi je?
Bayern uzorao Bernabeu u prvom poluvremenu, ali mocna tekma pravo.
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
Ma jeste bila ali nije ono bio prekrsaj na Robenu ako cemo iskreno. Ko ovdje prodje neka i osvoji LP jer ovi igraju lijep fudbal za razliku od drugog finaliste.Scof1eld je napisao/la:ruka pepea nakon slobodnjaka ?
Mi nikada odustati necemo...
U cemu je problem,neki offside se spominje,a u Minhenu isto bio,pa onda neka ruka a Robenn trebao dobiti zuti zbog simuliranja.Momci smjesni ste
Strasna utakmica,ali odbrana nam je rupa.
Strasna utakmica,ali odbrana nam je rupa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
nanek
Kako je momacki odglumio faul da sam pobaco sve sa stola! Holandsko ****! MRS!
Ma nasi su, jos 2 komada primaju do kraja!
HALA MADRID!
Ma nasi su, jos 2 komada primaju do kraja!
HALA MADRID!
Penal za Real bio.Ofsajd bio 3 milimetra tako reče Švabo gledam na Njemačkom kanalu.Zanimljivo je da i kad je vidio snimak nije rekao da je greška sudije jbg Ronaldo stajao,a onaj Boateng išao nazad i u 3 milimetra bili.barbarez je napisao/la:Zanima me samo gdje su oni strucnjaci,sto djele nazive Uefalona i slicno,jesu li mozda smislili naziv za Real nesto,tipa Uefal ili slicno.Sto sad ne serete i dosudjenim penalima,sto ne serete o golu iz ofside,sto ne serete o ovoj ruci iz slobodnjaka,istoj onakoj kako je Realu dosudjen penal.
Kakva ruka Pepea btw :lol:Jel ono uopšte bio faul.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mora se igrati ofanzivnije.. Bayo se ne zna braniti i mi im dopustamo da rade jedino sto znaju,da napadaju..
Vamos Real !!!
Vamos Real !!!
porediti pasivni offside i offsidea igraca koji postigne golL-Train je napisao/la:U cemu je problem,neki offside se spominje,a u Minhenu isto bio,pa onda neka ruka a Robenn trebao dobiti zuti zbog simuliranja.Momci smjesni ste![]()
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.