bujrumPitar1946 je napisao/la:JEL KO UPUCEN ZA MENADJERA DANIELA PAVLOVICA DANCA,NUDI NAM NEKOG STRASNOG IGRACA,VRIJEDNOST MU PREKO MILION EURA NA TRANSFERMARKET (sadat bukari) 7 HILJADA EURA DA MU DAJU PLATU NASI,NEKI STRASAN NAPADAC...JEL KO CUO TU INFORMACIJU??????
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahaha hahaha a majkl je to,ma nisam ja cesto na portalu kume pa veze nemam..nek onda potvrdi majkl :ppppmma_hz je napisao/la:Ja brata sto ukliza sa dvije noge u kost jos velikim slovimaskoroalen je napisao/la:To je Majkl yebote.Pitar1946 je napisao/la:JEL KO UPUCEN ZA MENADJERA DANIELA PAVLOVICA DANCA,NUDI NAM NEKOG STRASNOG IGRACA,VRIJEDNOST MU PREKO MILION EURA NA TRANSFERMARKET (sadat bukari) 7 HILJADA EURA DA MU DAJU PLATU NASI,NEKI STRASAN NAPADAC...JEL KO CUO TU INFORMACIJU??????![]()
Cekam sad postove tipa kako mora igrati Bukari da je zvijer i da Ahmetovic mora na tribine ako nece na klupu.
Stanojevic i Adukor moraju otici jer su visak kao stranci.![]()
Zajebancije malo pitar ne zamjeri.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Naš dobri @joker90 zaradio je ban zbog učestalog šibaluka srpskih nesretnica! Sjetimo ga se onako kako bi to on želio!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jokaaa 
Jel musliman taj Sadat Bukari!?Pitar1946 je napisao/la:JEL KO UPUCEN ZA MENADJERA DANIELA PAVLOVICA DANCA,NUDI NAM NEKOG STRASNOG IGRACA,VRIJEDNOST MU PREKO MILION EURA NA TRANSFERMARKET (sadat bukari) 7 HILJADA EURA DA MU DAJU PLATU NASI,NEKI STRASAN NAPADAC...JEL KO CUO TU INFORMACIJU??????
Treba VAR traziti da se pogledaju ponovo ti postovi @Joker90 ,nije to za bana 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koliko je dobio banovica joker??
FK SARAJEVO.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel ovo onaj Jelešković što su ga hvalili dok je bio u Zrinjskom?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Yes i u ZeljA je bio isto. Frajer trofejniji od svih u PLAlfredNobel je napisao/la:Jel ovo onaj Jelešković što su ga hvalili dok je bio u Zrinjskom?
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jun 2018, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- StariGrad071
- Kontakt:
Najjaci kondicioni u regionu. Osobni trener Dzeki. Odlican potez.
Za jednog Jokera dajemo 100.000 Molotovljevih!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Yes i u ZeljA je bio isto. Frajer trofejniji od svih u PLAlfredNobel je napisao/la:Jel ovo onaj Jelešković što su ga hvalili dok je bio u Zrinjskom?Dok je radio u Zrinjskom uzeli dvije titule i kup,u Zeljeznicaru isto dvije titule i dva kupa.
Odlično rješenje, napokon pravi kondicioni trener, mada ni Slobo Klačar nije bio loš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Extra.. dajte sad ove iz Gane sve 
Je l' tačno ovo da ćemo morat mijenjat termin s Talijanima ako prođemo Bananats? Kao, UEFA ne dozvoljava da dvije ekipe iz istog grada budu domaćini isti dan, pa bismo 26.7. igrali u Italiji a 2.8. na Koševu?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako sa tim slobodnim danima ba!skoroalen je napisao/la:Je l' tačno ovo da ćemo morat mijenjat termin s Talijanima ako prođemo Bananats? Kao, UEFA ne dozvoljava da dvije ekipe iz istog grada budu domaćini isti dan, pa bismo 26.7. igrali u Italiji a 2.8. na Koševu?
Ha ya ,znao sam .Sto mi moramo ,sto oni ne zamjene.Nije isto kad odes Atalanti dole prvu pa te "nalupa" i sje.be ti posjetu u mnogome za revans.
Neko takav treba da bude trajno rješenje, ne samo za klub nego i za Akademiju(nadzor i konsalting).AlfredNobel je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Yes i u ZeljA je bio isto. Frajer trofejniji od svih u PLAlfredNobel je napisao/la:Jel ovo onaj Jelešković što su ga hvalili dok je bio u Zrinjskom?Dok je radio u Zrinjskom uzeli dvije titule i kup,u Zeljeznicaru isto dvije titule i dva kupa.
![]()
Odlično rješenje, napokon pravi kondicioni trener, mada ni Slobo Klačar nije bio loš.
Hajde da okrenemo ćurak naopako, odigraš prvu u Italiji i imaš aktivan rezultat, zamisli euforijumiky_hz je napisao/la:Ha ya ,znao sam .Sto mi moramo ,sto oni ne zamjene.Nije isto kad odes Atalanti dole prvu pa te "nalupa" i sje.be ti posjetu u mnogome za revans.
Svjetsko prvenstvo pokazuje, nema "nalupaš", ako igraš srcem i maksimalno motivirano
Najaci u regionuStariGrad071 je napisao/la:Najjaci kondicioni u regionu. Osobni trener Dzeki. Odlican potez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.