ok. admine, ok.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
O cemu je rijec? Nista me vise ne moze zacuditHrasno87 je napisao/la:Kakva mafija se spominje oko njega![]()
ok. admine, ok.
Citam ni manje ni vise nego anamo, dovela ga kladionicarska mafija iz Svicarske na mjesto trenera u Sloveniji i Makedoniji (pogledati mu i skor pa da se covjek uistinu zapita), kao to je taj, da sam negdje drugo procitao tu i tamo, ali da nam uvazeni lobotomci oko toga razglabaju e vec mi miruhi na nesto, ipak sakrivaju sve sto mogu sakriti da ne izadje u javnost, ili pak snize maksimalno vjerdostojnost svemu sto bi eventualno moglo biti boom, o ovome ipak razglabaju, glabaju se izmedju sebe ...irfo je napisao/la:O cemu je rijec? Nista me vise ne moze zacuditHrasno87 je napisao/la:Kakva mafija se spominje oko njega![]()
ok. admine, ok.
Ja sam još pod šokom matere mi. Ja ne znam na osnovu čega je on dobio posao. Nit ima trofeja, a:arelinho je napisao/la:Jedina pozitivna stvar kod ovog trenera je što se neće buniti kada dobije otkaz u septembru. To mu neće biti prvi put da se nije puno zadržao u nekom timu.
Argument za je sto nismo culi za njeg po nekimabraco je napisao/la:Ja sam još pod šokom matere mi. Ja ne znam na osnovu čega je on dobio posao. Nit ima trofeja, a:arelinho je napisao/la:Jedina pozitivna stvar kod ovog trenera je što se neće buniti kada dobije otkaz u septembru. To mu neće biti prvi put da se nije puno zadržao u nekom timu.
- 34 pobjede u 13 godina trenerske karijere
- najviše se zadržao 24 utakmice u jednom klubu
- samo je 2 put klupskoj karijeri uspio uvezati 2 ili više pobjeda u sezoni
- izgubiti od Kostića pa makar i u prijateljskoj je za oduzimazanje uefine trenerske licence
irfo je napisao/la: Argument za je sto nismo culi za njeg po nekima
Slobodan Krcmarevic
Trener mlade fudbalske reprezentacije Srbije (nadam se ne još dugo). Uništio jednu od najtalentovanijih generacija koje smo imali poslednjih godina, svojom ludačkom taktikom, igranjem bez napadača i traženje igrača ispucavanjem dugih lopti koje su išle na metar i žilet visokog Sulejmanija. Ipak treba napomenuti i dobre stvari koje je uradio, npr kada je uoči meča sa Švedskom u svlačionici ostavio nacrte formacije i strategije koje će primeniti u meču sa njima. Neku su pomislili da je tako hteo da ih zbuni davajući im pogrešne informacije jer ipak niko nije tako glup da ostavi taktiku na videlo protivniku......ali nas je Krčmar razuverio...
braco je napisao/la:irfo je napisao/la: Argument za je sto nismo culi za njeg po nekimaSlobodan Krcmarevic
Trener mlade fudbalske reprezentacije Srbije (nadam se ne još dugo). Uništio jednu od najtalentovanijih generacija koje smo imali poslednjih godina, svojom ludačkom taktikom, igranjem bez napadača i traženje igrača ispucavanjem dugih lopti koje su išle na metar i žilet visokog Sulejmanija. Ipak treba napomenuti i dobre stvari koje je uradio, npr kada je uoči meča sa Švedskom u svlačionici ostavio nacrte formacije i strategije koje će primeniti u meču sa njima. Neku su pomislili da je tako hteo da ih zbuni davajući im pogrešne informacije jer ipak niko nije tako glup da ostavi taktiku na videlo protivniku......ali nas je Krčmar razuverio...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo oni koji su ga doveli znaju razloge za imenovanje njega za trenera, ovo je protivno svakoj mogućoj logici. Naravno da bih volio da me demantuje Krčmarević i osvoji titulu ali ja stvarno nemam nijedan razlog da vjerujem da je on taj koji će vratiti titulu na Grbavicu.Raonffa je napisao/la:Ko je ovaj Kurcojević dragi Allahu, Isuse, Budo, šta je ovo je l' ovo nekakav horor![]()
Znači ja ne znam ko je ovaj lik, nikad u životu čuo da postoji a mnogo pratim regionalni fudbal, šta li nam je došlo u klub Bog nam pomogao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.