FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno87 » 04 jun 2018, 19:46

Kakva mafija se spominje oko njega :wtf:

ok. admine, ok. :thumbup:
1921'

R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 jun 2018, 19:47

Hrasno87 je napisao/la:Kakva mafija se spominje oko njega :wtf:

O cemu je rijec? Nista me vise ne moze zacudit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 04 jun 2018, 19:50

Sad mi napisa drug iz Beograda, ako nista jedna fina informacija oko ovog Krcmara...
U OFKu je u potpunosti isprofilisao Kolarova i Ivanovica, a malo ih vodio i u omladinskom pogonu.... a također imao je kao nekih uspjeha u mladoj repci Srbije.... dakle dosta dobro radi sa mladim igracima....

Ako nista barem jedna dobra stvar, u nizu vrlo sumnjivih i tmurnih stvari....

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jun 2018, 19:51

Jedina pozitivna stvar kod ovog trenera je što se neće buniti kada dobije otkaz u septembru. To mu neće biti prvi put da se nije puno zadržao u nekom timu.

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 04 jun 2018, 19:52

irfo je napisao/la:
Hrasno87 je napisao/la:Kakva mafija se spominje oko njega :wtf:

O cemu je rijec? Nista me vise ne moze zacudit
Citam ni manje ni vise nego anamo, dovela ga kladionicarska mafija iz Svicarske na mjesto trenera u Sloveniji i Makedoniji (pogledati mu i skor pa da se covjek uistinu zapita), kao to je taj, da sam negdje drugo procitao tu i tamo, ali da nam uvazeni lobotomci oko toga razglabaju e vec mi miruhi na nesto, ipak sakrivaju sve sto mogu sakriti da ne izadje u javnost, ili pak snize maksimalno vjerdostojnost svemu sto bi eventualno moglo biti boom, o ovome ipak razglabaju, glabaju se izmedju sebe ...
1921'

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jun 2018, 19:56

arelinho je napisao/la:Jedina pozitivna stvar kod ovog trenera je što se neće buniti kada dobije otkaz u septembru. To mu neće biti prvi put da se nije puno zadržao u nekom timu.
Ja sam još pod šokom matere mi. Ja ne znam na osnovu čega je on dobio posao. Nit ima trofeja, a:

- 34 pobjede u 13 godina trenerske karijere
- najviše se zadržao 24 utakmice u jednom klubu
- samo je 2 put klupskoj karijeri uspio uvezati 2 ili više pobjeda u sezoni
- izgubiti od Kostića pa makar i u prijateljskoj je za oduzimazanje uefine trenerske licence :mrgreen:

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 04 jun 2018, 19:57

Zec Adžemu, Adio amore ... :lol: :urnebes: :rol:

slika
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 jun 2018, 19:59

braco je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Jedina pozitivna stvar kod ovog trenera je što se neće buniti kada dobije otkaz u septembru. To mu neće biti prvi put da se nije puno zadržao u nekom timu.
Ja sam još pod šokom matere mi. Ja ne znam na osnovu čega je on dobio posao. Nit ima trofeja, a:

- 34 pobjede u 13 godina trenerske karijere
- najviše se zadržao 24 utakmice u jednom klubu
- samo je 2 put klupskoj karijeri uspio uvezati 2 ili više pobjeda u sezoni
- izgubiti od Kostića pa makar i u prijateljskoj je za oduzimazanje uefine trenerske licence :mrgreen:
Argument za je sto nismo culi za njeg po nekima :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jun 2018, 20:04

irfo je napisao/la: Argument za je sto nismo culi za njeg po nekima :kafa:
Slobodan Krcmarevic

Trener mlade fudbalske reprezentacije Srbije (nadam se ne još dugo). Uništio jednu od najtalentovanijih generacija koje smo imali poslednjih godina, svojom ludačkom taktikom, igranjem bez napadača i traženje igrača ispucavanjem dugih lopti koje su išle na metar i žilet visokog Sulejmanija. Ipak treba napomenuti i dobre stvari koje je uradio, npr kada je uoči meča sa Švedskom u svlačionici ostavio nacrte formacije i strategije koje će primeniti u meču sa njima. Neku su pomislili da je tako hteo da ih zbuni davajući im pogrešne informacije jer ipak niko nije tako glup da ostavi taktiku na videlo protivniku......ali nas je Krčmar razuverio...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 jun 2018, 20:05

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la: Argument za je sto nismo culi za njeg po nekima :kafa:
Slobodan Krcmarevic

Trener mlade fudbalske reprezentacije Srbije (nadam se ne još dugo). Uništio jednu od najtalentovanijih generacija koje smo imali poslednjih godina, svojom ludačkom taktikom, igranjem bez napadača i traženje igrača ispucavanjem dugih lopti koje su išle na metar i žilet visokog Sulejmanija. Ipak treba napomenuti i dobre stvari koje je uradio, npr kada je uoči meča sa Švedskom u svlačionici ostavio nacrte formacije i strategije koje će primeniti u meču sa njima. Neku su pomislili da je tako hteo da ih zbuni davajući im pogrešne informacije jer ipak niko nije tako glup da ostavi taktiku na videlo protivniku......ali nas je Krčmar razuverio...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jun 2018, 20:06

Zecu je bolje da se poklopi jer Zajmovic za njega trenutno je Ronaldo. Vidjet cemo kako ce mu sa ovom ublehom biti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 04 jun 2018, 20:07

znači igrat cemo bez napadača? :rol:
1921'

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 jun 2018, 20:10

Prodaji Krpića
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 jun 2018, 20:10

Ovaj ce da iznenadi sviju pa i nas same,uzimamo titulu sa njim jer nam bas treba neko gdje smo najtanji,a to su bekovske pozicije a sa ovim trenerom cemo rjesit vjeciti problem.Kolarov i Ivanovic su mjerilo.Prijasnje smo na pocetku hvalili,Kostica sa cunjevima,zapadna disciplina,ovaj je pravi Balkanac i zna sta treba za nase lige.

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 04 jun 2018, 20:37

Pored Krčmarevića kontaktirani su i Predrag Jokanovic i Nenad Sakic, i definitivno izabran je najlošiji od njih, do jučer se biralo izmedju Krčmarevića i Jokanovića , dakle izmedju tri trenera, i zanimljivo svi iz Srbije, meni onako na prvu ne shvatljivo ...

Od svih imena najaci definitivno Nenad Sakic koji je bio prvi pomocnik Sinisi Mihajlovicu u Milanu i Sampdoriji, a od 2015 do 2017 vodio Napredak iz Krusevca ...
1921'

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2018, 20:43

Ko je ovaj Kurcojević dragi Allahu, Isuse, Budo, šta je ovo je l' ovo nekakav horor :rol:

Znači ja ne znam ko je ovaj lik, nikad u životu čuo da postoji a mnogo pratim regionalni fudbal, šta li nam je došlo u klub Bog nam pomogao :roll:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jun 2018, 20:48

Posto je prosao iftar, Bog nek mi oprosti, ali ovima iz uprave sve po spisku je.em za ovo sto rade. Da li ste realni vise ? Ko da prate hokej, a ne fudbal grome.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jun 2018, 20:53

Raonffa je napisao/la:Ko je ovaj Kurcojević dragi Allahu, Isuse, Budo, šta je ovo je l' ovo nekakav horor :rol:

Znači ja ne znam ko je ovaj lik, nikad u životu čuo da postoji a mnogo pratim regionalni fudbal, šta li nam je došlo u klub Bog nam pomogao :roll:
Samo oni koji su ga doveli znaju razloge za imenovanje njega za trenera, ovo je protivno svakoj mogućoj logici. Naravno da bih volio da me demantuje Krčmarević i osvoji titulu ali ja stvarno nemam nijedan razlog da vjerujem da je on taj koji će vratiti titulu na Grbavicu.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 04 jun 2018, 20:55

Covjek je smijesan, apsolutno smijesan. Znaci sprdancija u Srbiji, recimo kao Braco Hadziosmanovic kod nas. Frajer ima definiciju na Vukajliji, kunem vam se ljudi...
1921

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 04 jun 2018, 21:08

fasinanatna je ta opsjednutost srbima...pravi stokolmski sindrom.pitanje za psihijatrije....

misimovic okrece tribine protiv sebe i tesko ce preziviti novi neuspjeh
ovaj lik ce biti otjeran do nove godine ako ne i prije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.