FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dragog mi Boga ovaj Halilović kao neki konobar, a ne fudbaler.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- muhamedhulk
- Kontakt:
Oci Halila i kondicionog iste. 
Znaci u Evropi nema ogranicenja stranaca? Super stvar. Prvo da prodjemo ove Moldavke
Onda nek se 'rjesavaju' viska stranaca. 
Znaci u Evropi nema ogranicenja stranaca? Super stvar. Prvo da prodjemo ove Moldavke
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
E raja da vas pozdravim, opet sam ma forumu poslije 7-8 godina, jos od doba "Hairlije" sa slikom Zijada Blekica u nekoj smedjoj jakni
nisam puno pratio forum, ali ovo sto radi uprava u zadnje vrijeme ne izgleda lose, i usput da vas zamolim da nam neko napise koliko nam para treba za putarine u Italiji, ima nas zainteresovanih
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
Sta ces u Italiji? U Trst po farmerke?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ne znam zasto, ali ja sam ubijedjen da smo ili u Bergamu, ili u Firencipasica je napisao/la:Sta ces u Italiji? U Trst po farmerke?
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
- StariGrad071
- Kontakt:
Navodno ce i krle pokrenuti to oko drzavljanstva i pavlovic ako ostane u 10om mjesecu stice uslove.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nisam siguran za Krleta, mislim da mora imati neprekidni boravak.StariGrad071 je napisao/la:Navodno ce i krle pokrenuti to oko drzavljanstva i pavlovic ako ostane u 10om mjesecu stice uslove.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
a šta kontaš odjavio se?SarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam siguran za Krleta, mislim da mora imati neprekidni boravak.StariGrad071 je napisao/la:Navodno ce i krle pokrenuti to oko drzavljanstva i pavlovic ako ostane u 10om mjesecu stice uslove.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Odjavili hudnika s biroaDenchiNL je napisao/la:a šta kontaš odjavio se?SarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam siguran za Krleta, mislim da mora imati neprekidni boravak.StariGrad071 je napisao/la:Navodno ce i krle pokrenuti to oko drzavljanstva i pavlovic ako ostane u 10om mjesecu stice uslove.
Jeleskovic je među boljim kondicionim trenerima u regionu, a u BiH suvereno prvi. Radio je dosta sa Dzekom. Bio mi je asistent na faxu, mislim da je on najjace pojacanje. Bravo 
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
ima li nas pasos, i zna li braniti?Amca007 je napisao/la:Jeleskovic je među boljim kondicionim trenerima u regionu, a u BiH suvereno prvi. Radio je dosta sa Dzekom. Bio mi je asistent na faxu, mislim da je on najjace pojacanje. Bravo
Ako ti je bio asistent što nas ti neuzmeš, nismo valda spali na asistentaAmca007 je napisao/la:Jeleskovic je među boljim kondicionim trenerima u regionu, a u BiH suvereno prvi. Radio je dosta sa Dzekom. Bio mi je asistent na faxu, mislim da je on najjace pojacanje. Bravo
Meni su rekli za Nanu da je ko pienaar rahmetile, nešto mi šuhveli što ga svi hvale, nece to na dobro...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Petrović je "najbolji" kondicioni trener, vidjeli smo ga kako "organizuje kondicione" treninge u Želji i Slobodi, ali je on trenutno u Njemačkoj te nije u konkurenciji.Amca007 je napisao/la:Jeleskovic je među boljim kondicionim trenerima u regionu, a u BiH suvereno prvi. Radio je dosta sa Dzekom. Bio mi je asistent na faxu, mislim da je on najjace pojacanje. Bravo
- sarajevo46
- Kontakt:
Ovako dok mu piše on je stranac. Jedino da pokrenu neki postupak da dobije državljanstvo i postaje onda domaći igrač. Isto kao što je Sarić rođen u Hrv., a piše mu da ima naše državljanstvo tako je kod ovogo obrnuto.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:Meni su rekli za Nanu da je ko pienaar rahmetile, nešto mi šuhveli što ga svi hvale, nece to na dobro...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta vi mislite o Bukariju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko ti je tajMortemHz je napisao/la:Sta vi mislite o Bukariju?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/sadat-buk ... eler/63470Pantelija je napisao/la:Ko ti je tajMortemHz je napisao/la:Sta vi mislite o Bukariju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Doček mu napravitiMortemHz je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/sadat-buk ... eler/63470Pantelija je napisao/la:Ko ti je tajMortemHz je napisao/la:Sta vi mislite o Bukariju?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Novi 'Ikande'MortemHz je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/sadat-buk ... eler/63470Pantelija je napisao/la:Ko ti je tajMortemHz je napisao/la:Sta vi mislite o Bukariju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.