FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 04 jun 2018, 23:39

LjoZee je napisao/la:Sve informacije govore da veze nema o zivotu i da ce uskoro poceti traziti novog trenera, ali mi smo neprijatelji kluba.
ko zna kakve su ovdje sve radnje iza kulisa i kako je ovaj lik postao nas trener, zamisli sad angazuje real madrid baku sliskovica za trenera, pa znali bi da nesto nije tu cisto

al ko zna, mozda i zaradimo na raskidu kao i na svakom do sad :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 05 jun 2018, 00:03

Sa Adžemom je ugovor raskinut zvanično još u četvrtak, a mnogo prije mu je dato do znanja da nece ekipu voditi dalje, radio covjek za plaću od 1.800 KM + bonusi, mizerna cifra po meni

Ovaj novi ima opciju da ga se klub može rijesiti nakon šest mjeseci na njegovu štetu, znaci bit ce trener sigurno do zimskog prelaznog roka, ako se u klubu ne odluce ranije raskinuti ugovor na štetu kluba, ovako ako ga nogiraju za sest mjeseci morat ce mu isplatiti cetiri mjesecne place, koliko bi dobio prije tog roka ako ovdje dobija cetiri place ne mogu ni da zamislim, sa sobom dovodi i pomocnike koliko je poznato, za jednog mu je dato zeleno svjetlo, oko drugog pregovaraju, instistira takodjer i na treneru golmana da se dovede, dakle po tome komplet strucni stab na celu sa njim iz Srbije :bow:
1921'

R.I.P. Anthony Bourdain (1956.-2018.)

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jun 2018, 00:04

Jedino sto mozemo zaraditi je secer i povisen pritisak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 jun 2018, 00:16

Hrasno87 je napisao/la:Sa Adžemom je ugovor raskinut zvanično još u četvrtak, a mnogo prije mu je dato do znanja da nece ekipu voditi dalje, radio covjek za plaću od 1.800 KM + bonusi, mizerna cifra po meni

Ovaj novi ima opciju da ga se klub može rijesiti nakon šest mjeseci na njegovu štetu, znaci bit ce trener sigurno do zimskog prelaznog roka, ako se u klubu ne odluce ranije raskinuti ugovor na štetu kluba, ovako ako ga nogiraju za sest mjeseci morat ce mu isplatiti cetiri mjesecne place, koliko bi dobio prije tog roka ako ovdje dobija cetiri place ne mogu ni da zamislim, sa sobom dovodi i pomocnike koliko je poznato, za jednog mu je dato zeleno svjetlo, oko drugog pregovaraju, instistira takodjer i na treneru golmana da se dovede, dakle po tome komplet strucni stab na celu sa njim iz Srbije :bow:
Znaci ta njegova dvojica, trener golmana i Zeba u strucnom stabu? I pretpostavljam da ostaje ovaj kondicioni.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 jun 2018, 00:19

Pitanje je vremena kada će poluraspali igrači sumnjive kvalitete doći na Grbavicu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 05 jun 2018, 00:20

Razmišljam a kasno je-možda je i Lalatović bio bolja opcija od ovoga.Nijesu one Nišlije hajvani,bolan fudbalski je to grad ali eto pokupiše ga.Mada i Miske namazan voli Želju i ne bih bezveze ovoga doveo.Eto vidimo i bitno je da se prođe to prvo kolo-lopta je okrugla,pokušat dovesti lijevog i desnog beka i dobru iskusnu desetku.Ovo ostalo je po meni ok. :kafa:

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 05 jun 2018, 00:25

Ne znam za Zebu niti se moze sta naslutiti, ovaj je striktan da ima svoje ljude u strucnom stabu, npr. Slavki to nisu dozvolili dok ovdje prave izuzetak, ako i "uvale" Zebu, to znaci da ce onda vrli strateg imati tri pomocnika plus trenera golmana, dakle strucni stab pet ljudi, malo mi vjerovatno to ali ne i nemoguce, Zeba tu mozda uleti kao oko i uho uprave ...

Pa sa novim trenerom svakako je za ocekivati da i dovede neke igrace koji su po njegovom ukusu, nista novo
1921'

A.Čulić - "Ako nekome slučajno pokušate sugerirati da srlja, pri tome argumentirano, Vi ste crna ovca, a među hiljadama bijelih, crna ne može biti nimalo draga, strši ..."

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 05 jun 2018, 00:26

Navodno voli mlade igrace, ovo-ono, ali volio ih je i Petrovic, pa vidjesmo sta bi...nadam se samo da nece dovesti neke polovnjake iz Srbije i slicno.
1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jun 2018, 00:26

MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ko je ovaj Kurcojević dragi Allahu, Isuse, Budo, šta je ovo je l' ovo nekakav horor :rol:

Znači ja ne znam ko je ovaj lik, nikad u životu čuo da postoji a mnogo pratim regionalni fudbal, šta li nam je došlo u klub Bog nam pomogao :roll:
Lik kojeg smo ti I ja najvise branili, zbog nekih stvari nas ukopava zive. Ja sam sokiran, mislio sam neko se zeza :)
Strašno moj Muha, evo ja ne znam da mi se ikada prije desilo da mi ubiju volju da pratim Želju, a sezona neće početi ni za mjesec dana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 jun 2018, 00:34

Ddado je napisao/la:Navodno voli mlade igrace, ovo-ono, ali volio ih je i Petrovic, pa vidjesmo sta bi...nadam se samo da nece dovesti neke polovnjake iz Srbije i slicno.
ti su najgori sto dodju sa tim epitetom "vole mlade igrace", Slavko i Kostic na istom glasu bili, pa nikad ni jedan omladinac nije zaigro, cak je Kostic postavio rekord onda protiv Olimpika kad nijedan izdanak Zeljine skole nije poceo utakmicu, mislim da se to nije nikad desilo u nasoj historiji

Hrasno87
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno87 » 05 jun 2018, 00:38

:D

1921'

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 05 jun 2018, 00:39

slika

Adžem je Željo kakav god bio, ovaj kloc tuzlanski nije !
Zadnja izmjena: blueDBR, dana/u 05 jun 2018, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 05 jun 2018, 00:40

irfo je napisao/la:
Ddado je napisao/la:Navodno voli mlade igrace, ovo-ono, ali volio ih je i Petrovic, pa vidjesmo sta bi...nadam se samo da nece dovesti neke polovnjake iz Srbije i slicno.
ti su najgori sto dodju sa tim epitetom "vole mlade igrace", Slavko i Kostic na istom glasu bili, pa nikad ni jedan omladinac nije zaigro, cak je Kostic postavio rekord onda protiv Olimpika kad nijedan izdanak Zeljine skole nije poceo utakmicu, mislim da se to nije nikad desilo u nasoj historiji
Pa bas se toga ja i bojim, da nam ne optereti budzet polovnjacima, a omladinu klupira ili posalje na posudbe. Daj Boze da nas sve demantuje i pokaze se kao Ferguson, ali realno to bi bilo ravno cudu, jer nije balavac ni pocetnik i da moze vec bi to negdje, valjda, pokazao. Ali eto, ljudski se nadati. Sad je nas, treba mu dati sansu i podrzati ga. Druge nema.
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 jun 2018, 00:40

Bravo za upravu. Fenomenalan izbor. Čestitam.

Adžeme hvala i sretno!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jun 2018, 00:42

Hrasno87 je napisao/la::D

Nek' je sretan :opaopa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 05 jun 2018, 00:44

Ja o Adzemu ne mislim puno dobrog, dapace, ali bi mi ovaj mali seljober Zec letio iz kluba zbog ovoga jos veceras.
1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jun 2018, 00:51

Ddado je napisao/la:Ja o Adzemu ne mislim puno dobrog, dapace, ali bi mi ovaj mali seljober Zec letio iz kluba zbog ovoga jos veceras.
Pročitao sam onaj PP što si mi poslao, samo nisam imao vremena da ti odgovorim. Sad više nije ni bitno.

Uglavnom da ne misliš da te šta 'kuliram', čisto da znaš :thumbup:

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 05 jun 2018, 00:52

http://coolstyle.ba/sutra-premijera-dok ... om-platnu/

Veoma lijep projekat na 20.tu godišnjicu :)

Željovci nek je sretan zubandan !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 jun 2018, 00:54

Raonffa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ko je ovaj Kurcojević dragi Allahu, Isuse, Budo, šta je ovo je l' ovo nekakav horor :rol:

Znači ja ne znam ko je ovaj lik, nikad u životu čuo da postoji a mnogo pratim regionalni fudbal, šta li nam je došlo u klub Bog nam pomogao :roll:
Lik kojeg smo ti I ja najvise branili, zbog nekih stvari nas ukopava zive. Ja sam sokiran, mislio sam neko se zeza :)
Strašno moj Muha, evo ja ne znam da mi se ikada prije desilo da mi ubiju volju da pratim Želju, a sezona neće početi ni za mjesec dana.
Bilo je I gorih dana ali ovo vise nije kameno doba, mi samo nazadujemo.

Gotovo ba koji ce igrac igrati za ovog novog koji nije vodio posteno kluba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 05 jun 2018, 00:55

Raonffa je napisao/la:
Ddado je napisao/la:Ja o Adzemu ne mislim puno dobrog, dapace, ali bi mi ovaj mali seljober Zec letio iz kluba zbog ovoga jos veceras.
Pročitao sam onaj PP što si mi poslao, samo nisam imao vremena da ti odgovorim. Sad više nije ni bitno.

Uglavnom da ne misliš da te šta 'kuliram', čisto da znaš :thumbup:
Ma nikakav problem drug, opusteno. :D
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.