FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jun 2018, 16:05

sloboda63 je napisao/la:Pozdrav. Jedno pitanje za vas navijače Sarajeva. Zašto Said Husejinović nije igrao u Sarajevu, je li zbog toga što je imao jaku konkurenciju, zbog povrede ili nečega drugog? Molim iskren odgovor. Pozz
Ko će ga normalan staviti da igra? Ima 100 kila, jedva hoda, a kamoli da trči. I kad su ga ubacivali da igra, ne može meda, jer s tolikim kilama niko ne može ozbiljno igrati, a drugi razlog je i to što ne smije više ni u duel ući, zbog straha od novih povreda. Kako god, igrač za termina i nema od njega više ozbiljnog fudbala.

Šteta što je još jedna karijera propala, mada i povrede su ga žestoko unazadile. Bio je vrhunski igrač, ali yebiga. Ne vidim logiku u ovom vašem potezu oko njegovog dovođenja, samo će nastaviti tribinsku karijeru, ali eto.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 25 jun 2018, 16:07

Gledao sam ga prije 2 godine kada ste gostovali u Tuzli. Ušao je u drugom poluvremenu i nisam vjerovao koliko se udebljao. Hvala pozzz

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2018, 16:09

sloboda63 je napisao/la:Pozdrav. Jedno pitanje za vas navijače Sarajeva. Zašto Said Husejinović nije igrao u Sarajevu, je li zbog toga što je imao jaku konkurenciju, zbog povrede ili nečega drugog? Molim iskren odgovor. Pozz
Povreda, loša fizička sprema. Kod nas je dobio 70ak minuta protiv Mladosti, zabio gol i upisao asistenciju pa opet nestao. Mislim da fizički nije sposoban za više od tih 70ak minuta mjesečno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 25 jun 2018, 16:09

"Nikad nisam bio povrijeđen, uvijek sam bio zdrav, a zbog čega nisam igrao to trebaju da kažu neki ljudi iz kluba. Nisam navikao da gubim, naprotiv, uvijek sam bio pobjednik i tako želim da bude i sada sa Slobodom", jasan je Husejinović koji je u svojoj karijeri nosio i dres Dinama, K'lauterna i Werder Bremena.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2018, 16:15

sloboda63 je napisao/la:"Nikad nisam bio povrijeđen, uvijek sam bio zdrav, a zbog čega nisam igrao to trebaju da kažu neki ljudi iz kluba. Nisam navikao da gubim, naprotiv, uvijek sam bio pobjednik i tako želim da bude i sada sa Slobodom", jasan je Husejinović koji je u svojoj karijeri nosio i dres Dinama, K'lauterna i Werder Bremena.
Možda, al diskutabilno je to. Možda je bio dovoljno oporavljen od povrede, al kad igrač ima 20 kila viška i bježi od svakog duela k'o đavo od krsta, džaba ti što je zdrav. Ronaldo Nazario tako nije mogao igrat, a kamoli Said.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jun 2018, 16:17

Potpisali ste invalida.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2018, 16:20

Nije igrao jel nemoze.Budimo realni i prije Sarajeva je imao sezonu u HNL pa je i tu skupio 8 nastupa od toga 2 u drugoj Hrvatskoj ligi.Dakle bit ce da ga i dole nisu "volili".Znaci suma sumaru za 3 godine odigrati svega 30 utakmica jbg malo je.(I ni jednu od tih utakmica nije odigrao 90 minuta,zamisli igrac 3 godine "igra" nije sastavio 90 minuta???)

Ima on i sad taj fudbalski vic,ali jednostavno nije u stanju neki kontinuitet u igrama napraviti.Vjerujem da ce imati koju utakmicu kad ce mozda nesto pokazati(2-3) al to je premalo realno pogotovo u situaciju u kojoj ga vi dovodite da to je da bude bukvalno nosilac ekipe jel ostalo je manje vise jos slabijeg kvaliteta.

Na kraju zar mislis da bi ga Husic "pustio" sa kojim je u bratskim odnosima da ne dodje kod njega a da zna da mu ovaj moze iole nesto dati,dabogdo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jun 2018, 16:20

AlfredNobel je napisao/la:
Ko će ga normalan staviti da igra? Ima 100 kila, jedva hoda, a kamoli da trči. I kad su ga ubacivali da igra, ne može meda, jer s tolikim kilama niko ne može ozbiljno igrati, a drugi razlog je i to što ne smije više ni u duel ući, zbog straha od novih povreda. Kako god, igrač za termina i nema od njega više ozbiljnog fudbala.

Šteta što je još jedna karijera propala, mada i povrede su ga žestoko unazadile. Bio je vrhunski igrač, ali yebiga. Ne vidim logiku u ovom vašem potezu oko njegovog dovođenja, samo će nastaviti tribinsku karijeru, ali eto.
Ovo je kljucno bilo zasto nije dobijao priliku kod nas.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jun 2018, 16:21

Kaze nije mi do novca, vec zelim da se dokazujem.

Pa roki moj sto sam nisi trazio raskid ugovora i otisao negdje gdje bi se mogao dokazivati?
Sabrine mi moje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jun 2018, 16:21

Memara je napisao/la:
Potpisali ste invalida.
slika

:rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 jun 2018, 16:28

:lol: :lol:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 jun 2018, 16:30

Mislim da ne treba pljuvat po Saidu hvala mu na svemu i dovidjenja, za njegova visoka primanja su iskljucivi krivci uhljebi koji su preko njega u tom trenutku spasavali guzicu

Njegovo koljeno zahtjeva banjsko lijecenje dva put godisnje, on i ozb fudbal ne moze u istu recenicu, ovo je zadnji ugovor i to vjerovatno na 2 god da uzme jos sta love i to je to, ne vjerujem da ce vise od 5 tekmi odigrat
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 jun 2018, 16:35

Dosao povrijedjen. Uzimao veliku lovu. Zivo pomalo nesportski. Kad se sve to okrenulo jbg vec je bilo kasno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jun 2018, 16:38

Sta ce izvest Husref danas,mislim da Pidri tom mora dati sansu a ne da stavi Hodzica ili Sabanovica lijevo. I da vidim tog Welbeka vise,da vidim sta se svi ibrete toliko.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jun 2018, 16:48

mma_hz je napisao/la:Sta ce izvest Husref danas,mislim da Pidri tom mora dati sansu a ne da stavi Hodzica ili Sabanovica lijevo. I da vidim tog Welbeka vise,da vidim sta se svi ibrete toliko.
ja se nadam da igrači budu na svojim pozicijama :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jun 2018, 16:49

Ma ne treba pljuvati, slažem se, a pogotovo ne pisati te stvari tipa "invalid", jer je ružno brate. Kao što reče @Inijesta, nije on kriv što je imao tolike pare, već idioti koji su mu dali toliki iznos, a znali su da je njegov potpis ogroman rizik, ali bolilo ih, jedini cilj im je bio da smire tenzije kod navijača. Naravno, nije ni on lud da se odrekne tih para, jer Boga mi, to nije bilo malo ojrića. Pogotovo, za nekog ko samo trenira i sjedi na tribinama, ako je i na tribinama bio. Bila je i neka priča da je pristao na smanjenje plate, ali ne znam da li je to istina..

A ta priča "nije me briga za novac", "hoću da se dokažem", "željan sam novih izazova" i slični klišei su za malu djecu. Da je htio nekakve izazove, davno bi on put pod noge. Ovako mu bilo mjera.. Odradi treninge i onda zaebancija po gradu, a prima wow cifru, boli ga..

Također, ta spika da je neko drugi kriv što ne igra je totalni nonsens. Prvo, sama njegova građa je razlog zašto ne igra, pa onda kondicija, snaga i strah. Kao drugo, stvarno mislite da bi jedan trener držao jednog dobrog igrača na klupi, samo zato što lafo ima nešto protiv njega? Glupost. Bio je i kod Čale otpisan, evo i kod Husrefa, bespotrebno je išta više govoriti.

Ja mu želim sve najbolje, da Bog da opet bio onaj stari, ali je to nemoguće. Mišljenja sam da je trenutno samo termin igrač, odnosno rekreativac, od njega ne možeš više očekivati ništa ozbiljno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2018, 16:54

BosnianKingdom je napisao/la:Kaze nije mi do novca, vec zelim da se dokazujem.

Pa roki moj sto sam nisi trazio raskid ugovora i otisao negdje gdje bi se mogao dokazivati?
Osto bi on još dvije godine da se "dokazuje" kod nas da je imao ugovor, uzimao bi pare, jeo kolače, pričo kako je spreman i zdrav i da ga ne vole i da zbog tog ne igra.

Od legende do omraženog lika u veoma kratkom periodu, za veliku većinu navijača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jun 2018, 16:55

Puzi u Krupi na 2 godine

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jun 2018, 17:09

Zasto na kanalu pise odbrojavanje do tekme koja pocinje u 23:30 :?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jun 2018, 17:10

AlfredNobel je napisao/la:Ma ne treba pljuvati, slažem se, a pogotovo ne pisati te stvari tipa "invalid", jer je ružno brate. Kao što reče @Inijesta, nije on kriv što je imao tolike pare, već idioti koji su mu dali toliki iznos, a znali su da je njegov potpis ogroman rizik, ali bolilo ih, jedini cilj im je bio da smire tenzije kod navijača. Naravno, nije ni on lud da se odrekne tih para, jer Boga mi, to nije bilo malo ojrića. Pogotovo, za nekog ko samo trenira i sjedi na tribinama, ako je i na tribinama bio. Bila je i neka priča da je pristao na smanjenje plate, ali ne znam da li je to istina..

A ta priča "nije me briga za novac", "hoću da se dokažem", "željan sam novih izazova" i slični klišei su za malu djecu. Da je htio nekakve izazove, davno bi on put pod noge. Ovako mu bilo mjera.. Odradi treninge i onda zaebancija po gradu, a prima wow cifru, boli ga..

Također, ta spika da je neko drugi kriv što ne igra je totalni nonsens. Prvo, sama njegova građa je razlog zašto ne igra, pa onda kondicija, snaga i strah. Kao drugo, stvarno mislite da bi jedan trener držao jednog dobrog igrača na klupi, samo zato što lafo ima nešto protiv njega? Glupost. Bio je i kod Čale otpisan, evo i kod Husrefa, bespotrebno je išta više govoriti.

Ja mu želim sve najbolje, da Bog da opet bio onaj stari, ali je to nemoguće. Mišljenja sam da je trenutno samo termin igrač, odnosno rekreativac, od njega ne možeš više očekivati ništa ozbiljno.
Fudbalski znalac, moralno minimalac.
PS
Očekuje se najezda krokodila na Slobodinoj temi :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.