Kao drugo, moram priznati da sam se malo promijenio i to nesvjesno. Postao sam takav da očekujem pobjedu svaku tekmu što je totalno nerealno ali eto ne mogu si pomoći. Prije nisam bio takav. Da li je to zbog poraza od Chelsea?
Kao treće, moram ponoviti jer ne mogu opisati koliko sam razočaran dotičnim: Heynckes raus!!!!!!!!
Sad malo o tekmi:
Protiv bunkera izgledamo očajno, to se svaki put iznova potvrđuje. Nemamo ideju i ne znamo kako probiti taj bunker.
Ne želim/o se praviti nekim velikim stručnjacima i znalcima ali jedno je sigurno - ima mali milijun opcija kako igrati protiv bunkera.
Pa zar je tako teško pokušati nešto novo protiv autobusa pred šesnaestercom?
geronimo je napisao/la:lampav, spor...hmm...odmah mi aludiras na kroosa i svajnija?gusta je u startu dobio udarac pa je kasnije zamijenjen pa ne bi toliko o njegovom sputavanju razvitka nase momcadi.
sut kroz sredinu je bio u jednom trenutku (i to sa ceteres metera) ali steta sto boateng ne skide jungfer bas na ovaj nacin (leno, leno).
prekidi, nasa stalna boljka. nisam mrgodio dolaskom mandzonija samo iz razloga sto smo dobili "kopfbalungeojera" koji nam je stvarno falio. dzilkos zabija i vise nego sto se ocekivalo, ali da manjka dobrih centarsuteva i dobro izvedenih kornera - to i dalje stoji. o slobodnim udarcima da ne pricam. neki (navijaci reala ili barse) prekid blizu 16ca smatraju polugolom, dok je meni i dalje ostao uzdah (i nerviranje) zbog prekinute akcije (jer znam sta poslije slijedi).
Pustimo priče o sreći. Potpuno se slažem sa vama ovdje. To jednostavno moramo ostaviti na strani i okrenuti se realnosti i stvarnosti.effe_sa je napisao/la:Imao je Lever sreće bez daljnjeg, ali neću da pričam i da spominjem, niti da mislim o sreći u ovom susretu. A ovo na mišiće je bilo i nije uspjelo. Igrali su naši igrači šlampavo, sporo. Ne možeš sporošću, bez kilerskog pasa, bez šuta kroz sredinu razbit onakav defanzivni red, zgusnuti, stisnuti. Ovo je užas od igre bio, Jupp opet bez plana B. Kad gubimo, onda se baš i u igri gubimo. Nakon kornera smo bezopasni. Pa radi li taj Jupp po pitanju prekida išta na treningu, to se pitam?![]()
A realnost i stvarnost je ono što ste vi napisali. Kroos kriminalac i njega ne vadi van? Kroos je kriminalac već 3-4 utakmice i on mora igrati? Pa po kojim to pravilima i zaslugama? Pa zar se on ne smije vaditi a jedan Švajnštajger se vadi van? Pa zar mu ga Kroos poslije svake tekme pop...... za zahvalu što je igrao? Znam da sam dosadan ali - pa tko je tu lud???
Gledao tekmu sa prijateljima i oni kažu prije Boatengovog udarca pa jesi li ti lud sa 35 metara ideš pucat kad ono skoro gol a oni u nevjerici? Reko' momci pa ne može se probiti bunker samo dodavanjima i dodavanjima već treba i pucati po golu pa makar bilo i sa te udaljenosti. Pa nije li Šaćiri pucao pa je ovaj fenomenalno obranio? Toga je trebalo biti puno puno više.
Prekidi??? Dokaz da trener ništa ne radi po tom pitanju. Ništa, ama baš ništa. Jer da se radi nešto onda bi mi od tih 14 kornera imali barem jednu pravu šansu. Ovako mi na korneru izgledamo bijedno i bezopasno po gol.
Njegove izmjene? Pa mogu se samo ironično nasmijati na iste i odmah poslije toga puknuti od bijesa. Pa ljudi moji zar on ne vidi da trebamo još jednog napadača da bi bili opasniji na centaršutevima ali ne, on Pizarra uvodi tek u 75. Bravo majstore treneru, kapa dolje, pravi si "as" nema šta.
Šaćiri ulazi tek na poluvremenu? U tekmi gdje je Kroos i više nego zaslužio da bude na klupi i da igra Šaćiri koji je jednostavno debelo zaslužio da igra on opet ima šablonu i ne odstupa.
Momci, jednostavno sam razočaran. Teško mi je gledati Bayern dok igramo protiv bunkera. Uvijek jedno te isto. Sporo, tromo, u širinu a ne okomito, sa milijon ubačaja a u napadu jedan napadač, sa jednim sporim Kroosom na ceneru, sa formacijom 4-2-3-1 a možeš i moraš igrati ili 4-4-2 ili 3-5-2 ili 4-1-2-3 ali ne ne i ne, mora biti jbn šablona svaki put i onda opet ponovo.....
Dajte nam Favrea, Slomku ili Guardiolu, samo da ovoga više ne gledam.