Došao bi on samo nema za kartu do sehera. Al' bićeConvicts1988 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:07I ovaj Cerić trola i zajebaje se iz dalekog Londona ...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Moze biti samo kontra.
Jedini klub na planeti gdje trener postavlja i smjenjuje predsjednike po licnim potrebama i afinitetima.
- FKS -
Pa Amaw ga je doveo i postavio tu, pusti suplju hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nestali strumpfovi s teme, nema cak ni onog jadnog svrakindolca sto je stoicki sve podnosio. Njemu Vico dohakao s Grbavicom.
Bas ih nista ne ide. Topli savjet, Wuddy virsle su jeftine a dobre.
Znam iz iskustva.
Bas ih nista ne ide. Topli savjet, Wuddy virsle su jeftine a dobre.
Znam iz iskustva.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sad će amaw da plati svoje kewove sto su ga i doveli u klub da pocnu lajati "ne damo svetinju", "amaw je zeljo".
JURIŠ
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Torbicom ga Cericu , gdje ce Amar sad , zabranili rad kafica , sad jadan mora cuku prodat ..
Podrska igracima i ss zeljA
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ono kad strumpfovi dohakaju situaciji:
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
A htjeli Amara za selektora nedavno, raja im govorila neka ublehe plave, nije repka tolika bas zajebancija! On bi fol bio autoritet Dzeki, Pjanicu, a ovamo ga sprdaju Bekrija, Lemdara i Stiiiila!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kae precjenik nece on upumpavati pare u zelja a na racunu ima 380 funti

Gdje nestadose s teme oni kamenjari koji su se sjatili na istu poslije utakmice u njihovom selu?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sad kad otjeraju Brku a Brko ih blokira potraznjom love sto su sprcali u stubove i krov a ostali mu duzni stotine hiljada maraka
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Al Ceric kako ide niz dlaku ide navijaca,zna kakvi smo mi Bosnje gluperde sacekao danas da se ovi iskukukaju,propratio komentare vidio svi vatru na Amara i hajd i ja da kazem ono sto hoce raja da cuje i evo vec vidim komentare medju njima 'bravo predsjednice" .
A vec sam sebe demantovao i ogradio se da ga nece ostali ispostovati u šatro smjeni. Uglavnom to je to i od njega,malo smo se ismijali sa njegovim zlatnim loptama i najavama,ostat cemu u biografiji upisano da je bio predsjednik fudbalskog kluba i mozda mu to pomogne da jos nekome proda pricu slicnu na konto toga i to je to.
A vec sam sebe demantovao i ogradio se da ga nece ostali ispostovati u šatro smjeni. Uglavnom to je to i od njega,malo smo se ismijali sa njegovim zlatnim loptama i najavama,ostat cemu u biografiji upisano da je bio predsjednik fudbalskog kluba i mozda mu to pomogne da jos nekome proda pricu slicnu na konto toga i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala Tobe na dijeljenju videa, mene kuravu prepade pa ne smjedoh više postaviti
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Lalat je dobar trener,samo sto on ima nesrecu gdje god dođe nemaju para,Borac Čačak,Radnički Kr. sad i Vojvodina u krizi,nema plata,samo mu još Željo fali
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Aha, znači tako... Mada nisam baš načisto kad je kuravu u pitanju. Nekako sam bliži tome da on samo hoće da mi popuši kur.ac.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Koji ce to hit ovih dana biti u medijima sa naslovom:
“Trener urucio otkaz predsjedniku”
“Trener urucio otkaz predsjedniku”
PSPHM
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma vratice se Zeljo, neka zlatna sredina, do nekih boljih vremena.. liga je sve gora i gora, jos je korona bez navijaca, rajvoSa sa pola snage uzima titule, ostali se gombaju, svak svakog dobija .. Zrinja ne moze Mladost , od Tuzle popusi kuci, Tuzla ne moze Krupu, ma liga je goli ****. Sarajevo lose igra, prosle i predprosle bili dosta bolji, al evo po 8-10 bodova bjezi .. sto je znak da je sve goli qrac.
Sudjenje za 50% gore nego prosle sezone
Sudjenje za 50% gore nego prosle sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.