Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Zato što ćemo bit bolji bez njega nego sa njim. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sjetite se samo kad su nam neke utakmice npr. protiv Liverpoola igrača gotova sva djeca te odigrali stvarno maestralno.Takvu mladež koja je gurnuta u vatru još nisam vidio,kakva je to smao borba bila

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
- Marsal
- Kontakt:
Arsenal.com @Arsenal
Wenger on Sahin: 'He is one of the players we are following'
Arsenal.com @Arsenal
Wenger: 'The new captain is Vermaelen and [the vice-captain is] Arteta. We have many potential captains in this team'
Arsenal.com @Arsenal
Wenger: 'The new captain is Vermaelen and [the vice-captain is] Arteta. We have many potential captains in this team'
yeahMarsal je napisao/la:Arsenal.com @Arsenal
Arsenal.com @Arsenal

znao sam da je kapiten, pravi vodja tima. Amin. hvala Bogu da je on .
Vođa zna.
Vermaelen očekivano kapetan,zaslužio momakMarsal je napisao/la:Arsenal.com @Arsenal
Arsenal.com @Arsenal

Makar kad se Jack vrati ja bi mu dao kapetansku traku barem kada nema Verminatora da čovjek jedostavno poludi

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
- NoName
- Kontakt:
Može li neko da ubaci anketu: Gdje ide Vermalen na kraju iduće sezone?
Izgleda da je Arsenalu suđeno da na kraju svake sezone ostane bez kapitena.
Ne mislim da je Arsenal puno izgubio odlaskom RVP, dobro su mnogi primjetili da on igra jako dobro samo u sistemu koji je podređen njemu, što u Unitedu sigurno neće biti slučaj. Druga stvar jesu njegovi zdravstveni problemi, što će isto tako izaći na vidjelo u budućnosti. I na kraju, klepili ste dobru lovu za igrača koji ima 30 godina.
Međutim, ono što može biti problem Arsenala jesu zamjene koje su dovedene, a koje ipak nisu adekvatne. Često ste napisali da će Podoski i Giroud moći zamjeniti RVP, kao da će njih dvojica moći igrati umjesto njega jednog. Mislim da Arsenalu treba jedan pravi target man, ne mislim da iko od dovedenih zamjena može odgovoriti tom zadatku.

Ne mislim da je Arsenal puno izgubio odlaskom RVP, dobro su mnogi primjetili da on igra jako dobro samo u sistemu koji je podređen njemu, što u Unitedu sigurno neće biti slučaj. Druga stvar jesu njegovi zdravstveni problemi, što će isto tako izaći na vidjelo u budućnosti. I na kraju, klepili ste dobru lovu za igrača koji ima 30 godina.
Međutim, ono što može biti problem Arsenala jesu zamjene koje su dovedene, a koje ipak nisu adekvatne. Često ste napisali da će Podoski i Giroud moći zamjeniti RVP, kao da će njih dvojica moći igrati umjesto njega jednog. Mislim da Arsenalu treba jedan pravi target man, ne mislim da iko od dovedenih zamjena može odgovoriti tom zadatku.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Jah, to mi je primarni cilj. Što si kao zapeta puška, malo se opusti, nije kraj svijeta.TopGun je napisao/la:NoName je napisao/la:Može li neko da ubaci anketu: Gdje ide Vermalen na kraju iduće sezone?Izgleda da je Arsenalu suđeno da na kraju svake sezone ostane bez kapitena.
![]()
A ti malo došao provocirati za promjenu![]()
- Marsal
- Kontakt:
Odličan post @NoName, konačno neko objektivan i ko poznaje materiju na ovom topicu
Giroud i Poldi će biti zamjene, nove se neće dovoditi. Kako će sve to izgledat možeš vidjeti protiv Sunderlanda sutra u 16h na BHT-u.
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Wenger says Alex Song 'could' be off, but he 'hasn't decided'. As per my story yesterday, will be decided at meeting next week.
Arsenal won't accept Song trying to engineer move away with 3 years left. Club will take control. Won't for Barça's £12m bid.
@jasko
Odlična slika!
Giroud i Poldi će biti zamjene, nove se neće dovoditi. Kako će sve to izgledat možeš vidjeti protiv Sunderlanda sutra u 16h na BHT-u.
Wenger says Alex Song 'could' be off, but he 'hasn't decided'. As per my story yesterday, will be decided at meeting next week.
Arsenal won't accept Song trying to engineer move away with 3 years left. Club will take control. Won't for Barça's £12m bid.
@jasko

Naravno da nije kraj svijeta....Nego mi mrsko kada tu dođu na našu svetu temu pa počnu odmah ovako pisati svoj post kao tiNoName je napisao/la:Jah, to mi je primarni cilj. Što si kao zapeta puška, malo se opusti, nije kraj svijeta.TopGun je napisao/la:NoName je napisao/la:Može li neko da ubaci anketu: Gdje ide Vermalen na kraju iduće sezone?Izgleda da je Arsenalu suđeno da na kraju svake sezone ostane bez kapitena.
![]()
A ti malo došao provocirati za promjenu![]()

Liverpool opasno zagrizao za Walcotta....Ako on ode možda nam ne bi škodilo još kakvo krilo 

Gdje se ta informacija pojavi sad
. Hajd ako je istina nek liverupulovci trgaju živce sa njim, ne mi.
Barem ćemo gledat buduću zvijezdu Ox-a

Barem ćemo gledat buduću zvijezdu Ox-a

Vođa zna.
- NoName
- Kontakt:
Arsenal mi je najdraži klub u Engleskoj, dakle moglo bi se konstatovati i da sam u neku ruku simpatizer, nisam znao da je ova sveta tema rezervisana samo za vatrene navijače.TopGun je napisao/la:Naravno da nije kraj svijeta....Nego mi mrsko kada tu dođu na našu svetu temu pa počnu odmah ovako pisati svoj post kao tiNoName je napisao/la:Jah, to mi je primarni cilj. Što si kao zapeta puška, malo se opusti, nije kraj svijeta.

Naravno da se treba zezati sa ovim, Arsenal je već drugu sezonu ostao bez kapitena, nije mala stvar. A ovo je forum a ne neko mjesto za stručne rasprave, gdje samo ozbiljni komentari dolaze u obzir. Stoga, relax.
Vermaelen novi kapiten Arsenala.. Znaci i on iduce godine seli u Manchester

Problemi.
Koscielny ne igra izgleda sutra zbog manje povrede. Chambo i Cazorla upitni
.
Koscielny ne igra izgleda sutra zbog manje povrede. Chambo i Cazorla upitni

Vođa zna.
Mislim da će ova druga dvojica nastupiti bez problema,dok za našeg Koscielny-ja sam mišljenja da bolje neka pauzira tu jednu utakmicu,a ne da poslije bude po bolnicamanedim1993 je napisao/la:Problemi.
Koscielny ne igra izgleda sutra zbog manje povrede. Chambo i Cazorla upitni.

- Marsal
- Kontakt:
Theo uskoro potpisuje novi ugovor.TopGun je napisao/la:Liverpool opasno zagrizao za Walcotta....Ako on ode možda nam ne bi škodilo još kakvo krilo

D @AFCAMDENTheo Walcott expected to sign a new long-term contract with Arsenal soon. "He loves it here". #AFC.
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19293825" onclick="window.open(this.href);return false;
pitam se jel Wenger trener ovog tima il ispunjava želje i čestitke igrača
pitam se jel Wenger trener ovog tima il ispunjava želje i čestitke igrača

Vođa zna.
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma nemojte dramatizirat previse nek idu svi koji žele da igraju za drugi tim, odmah taj igrac nece davat svoj maksimum..
Arsenal ko Arsenal gurat ce oni opet medju TOP 5 eh sad sve zavisi od forme igraca, mozda je i dobro sto nemaju vise SUPER STARS vec ce se igrat kolektivno timski
Arsenal ko Arsenal gurat ce oni opet medju TOP 5 eh sad sve zavisi od forme igraca, mozda je i dobro sto nemaju vise SUPER STARS vec ce se igrat kolektivno timski

Wenger je kupio Anelku, Overmarsa, Petita, Henrya, Vieru, Fabregasa, RvP-a, Tourea, Adebayora i Nasria za 42 mil. funti, a prodao ih za 206 mil. funti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.