FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2018, 12:53

Sabinho je napisao/la:Minimalno 10 bodova iz prva cetiri kola cu garancija da se imamo cemu nadati ove sezone. Manji broj bodova od pomenutog samo nagovjestava da nam je Europa maksimum.
Tesko . recimo ako prodjemo armence na tusnju gostujemo dva dana poslije Atalante .

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jun 2018, 12:54

BordoSarajevo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Jedva cekam ovaj raspored
Sad kad krenemo prosipat filozofiju gdje uzimamo tri, gdje bod, gdje gubimo :lol:

Daj nam prvo Zvijezdu09, pa onda gostovanje Radniku, pa nek nam dođe Mladost i onda možemo u Krupu ili Gabelu, ne bil konačno dobro startali :pray:
Hahahaha, sa sam sebe citiram, 3/4 moje želje se ispuniše. Top raspored za dobar početak sezone, hvala Bogu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 27 jun 2018, 12:57

Kakve veze ima kad s kim igras.
Ko da nam je ikad to nesto znacilo ne samo nama nego bilo kome
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 27 jun 2018, 13:02

Tezak raspored, treba tako gledsti, nema opustanja.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jun 2018, 13:14

AVNOJ je napisao/la:Kakve veze ima kad s kim igras.
Ko da nam je ikad to nesto znacilo ne samo nama nego bilo kome
Ma ima veze. Evo već tradicija postala da loše startamo i da odma imaš zaostatak.
Zadnji put kad smo imali dobar početak je bilo u onoj sezoni kad su Banovići bili u PL pa ono gostovanje kad su Banovići iz zelene boje ofarbani u bordo.
Prošle sezone pretežak raspored i odmah smo zaginuli, odmah nervoza, loša atmosfera, "pritisak" i loša posjeta. Sad imamo ajmo reći na papiru lakši raspored, ako Bog da da' dobro krenemo, odma je bolja i atmosfera, veće samopouzdanje igračima, bolja posjeta i odmah imaš krila za nastavak serije..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jun 2018, 13:46

Znaju se pravila nase lige. Moras bit spreman fizicki i dobar u prekidima to je sto se tice igre.
Drugi segment uticaj u savezu ,sudije i imati par timova koji nece zapinjati protiv tebe ( ovdje zrinjski dominira )
Trci segment atmosfera u i oko kluba navijaci,menageri itd . prvak ce biti ko ne bude imao previse turbulencija odnosno ko mirno prevazidje krize a kroz prvenstvo svaka ekipa to ima jednom ili dva puta.
Evo neka od oka prognoza
Zrinjski,Sarajevo,Zeljo ,Siroki borba za prvaka
Sredina tabele Tuzla,Gosk,Radnik,Čelik,Sloboda
Donji dio. Krupa,Mladost,Zvijezda

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2018, 13:48

Naglasio je i Musemic vezano to za start,da smo uglavnom mi ti koji lose startaju pa onda kasnije ganjaj i od toga obicno nema nista,pa i stoga mozda i bolje sto nam je brzo noga iz EL jel znamo kako se obicno igraci ponasaju na startu lige ako se kojim slucajem prodje par kola Evrope ,obicno kad gledas nelici ekipa na sebe tamo i ovamo.

Meni je svejedno vala s kim igras ja se vodim onom sa svima ti valja igrat dal prije dal kasnije.

Ono sto jeste kljucno i sto ce morati uraditi ako zele nesto a to su te domace utakmice koje su nas i sada kostale titule .Dakle glavno i osnovno ,ne izgubiti kuci bodove od ekipa koje su ispod 6-tog mjesta pa dole.Ono jes vjerovatno ce se naci opet kiks neki ali ako svedu taj problem na minimum i imamo se cemu nadati.

Ovaj Radnik nam pada 2-3 dana poslije Armenaca .Mozda je moglo i bolje prvo kolo al helem nejse
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jun 2018, 14:18

Evo ija gledah slike nigdje trenera za kondiciju, i kad smo igrali prijateljsku utakmicu iza gola je bio 2 pomocnik husrefov (sefer ili kako se zove). Nadam se da nije laz da su podpisali onog tipa.

Posto mi nemamo ni sirok roster ni neki kvalitet sa ovim rasporedom mozemo uradit dobar poso i europi (prolazak u drugi krug) i u prvenstvu ako budemo bar imali kondicije i snage.

Btw: cinimi se da nam je nekako prefinjena ekipa koja nema nekog mma borca na sredini (jedino UFC borac rahmanovic sto zna udarit i neboji se da bude udaren) sve neki dribleri mekusci koda igraju u spanskoj ligi. Treba tip ko mascherano ili bolja opcija od rahmanovica

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 27 jun 2018, 14:19

Imas sliku gdje on trci sa njima.

Nema lahkih protivnika, protiv nas svi daju vise nego sto mogu.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 jun 2018, 14:30

Nije ovo toliko bajan raspored koliko se čini. Trebaće ovdje širina u ekipi. Pogledajte DATUME za 4, 5 i 6 kolo i s kim igramo. Jednu utakmicu od toga ako izgubimo odma se sve narušava, tipično naše. Trebaće ovdje dosta rotirati posebno prvih nekoliko kola tokom i nakon Evrope. Zato nek se ne zayebayu ako nekog jos hoce da dovedu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jun 2018, 14:40

StariGrad071 je napisao/la:Imas sliku gdje on trci sa njima.

Nema ga nigdje, sve one vježbe vode Dženis i Džakmić. Nije mi jasno da se otišlo na pripreme, gdje se trebaš fizički što brže i bolje spremiti, a nema kondicionog..

Izgleda da je Adilović novi trener golmana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 27 jun 2018, 14:58

AlfredNobel je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Imas sliku gdje on trci sa njima.

Nema ga nigdje, sve one vježbe vode Dženis i Džakmić. Nije mi jasno da se otišlo na pripreme, gdje se trebaš fizički što brže i bolje spremiti, a nema kondicionog..

Izgleda da je Adilović novi trener golmana.

Zadnja slika bijela majica?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2018, 15:26

MortemHz je napisao/la:Jedva cekam ovaj raspored
Sad kad krenemo prosipat filozofiju gdje uzimamo tri, gdje bod, gdje gubimo :lol:

Daj nam prvo Zvijezdu09, pa onda gostovanje Radniku, pa nek nam dođe Mladost i onda možemo u Krupu ili Gabelu, ne bil konačno dobro startali :pray:
Hahahaha, sa sam sebe citiram, 3/4 moje želje se ispuniše. Top raspored za dobar početak sezone, hvala Bogu!
Ovo je super jer moramo igrati europske utakmice gdje se najvise i potrosis pa je sto laksi raspored bolji. Necemo se dugo zadrzati u Europi ali opet je bolje ovo nego da smo odmah u prvom izvukli one sa deponije ili Zrinjski.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2018, 15:34

collector je napisao/la:Kako je **** moguce ovo sto se pise po odredjenim portalima da cemo mi mijenjati domacinstvo sa Atalantom i da se prva igra tamo ???
Promjenili smo to i "zvanicno" koliko ja znam.U Italiji je prva vidjet cemo jos protiv koga :mrgreen:

Btw promjenjen je protivnik za sutrasnju prijateljsku,pa cemo tako umjesto Radnickog iz Nisa igrati protiv Triglava iz Kranja.Tekma je u 17:30 ide opet live preko youtube kanala.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jun 2018, 16:06

miky_hz je napisao/la:
collector je napisao/la:Kako je **** moguce ovo sto se pise po odredjenim portalima da cemo mi mijenjati domacinstvo sa Atalantom i da se prva igra tamo ???
Promjenili smo to i "zvanicno" koliko ja znam.U Italiji je prva vidjet cemo jos protiv koga :mrgreen:

Btw promjenjen je protivnik za sutrasnju prijateljsku,pa cemo tako umjesto Radnickog iz Nisa igrati protiv Triglava iz Kranja.Tekma je u 17:30 ide opet live preko youtube kanala.
Je l' fkt promijenjeno? Meni to zbog dolaska bolje odgovara, 26.7. nisam u BiH nikako, gledao bih u suzama Atalantu preko streama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2018, 16:23

skoroalen je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Je l' fkt promijenjeno? Meni to zbog dolaska bolje odgovara, 26.7. nisam u BiH nikako, gledao bih u suzama Atalantu preko streama.
Ne zanima me gdje si ni sta radis ali odmah da si krenuo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2018, 16:29

skoroalen je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

(ZVANIČNO) Promjena domaćinstva mogućeg duela Atalanta-Sarajevo 27.06.2018 u 11:13 Ono što smo pisali prije neki dan sada je dobilo svoju zvaničnu potvrdu Naime, Atalanta je na svojoj zvaničnoj stranici objavila da će doći do promjene domaćinstva utakmice drugog kruga kvalifikacija za Evropsku ligu protiv Sarajevo. Iako je prvobitno bilo planirano da će Sarajevo biti domaćin u prvom meču, to neće biti slučaj jer će Atalanta 26. jula u prvom duelu ovih ekipa ugostiti Bordo tim. Revanš će biti odigran 2. augusta na stadionu Asim Ferhatović Hase

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 27 jun 2018, 16:29

Kakvi debili **** im sve umrlo, raspalo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jun 2018, 16:33

MortemHz je napisao/la: Ne zanima me gdje si ni sta radis ali odmah da si krenuo
Ma u Beogradu sam par dana, nešta oko faksa, al 2.8. sam tu aBd, bit ću na tribini. :mrgreen:
@miky_hz hvala drug, nije ni ovo toliko loše. Zamisli neku ludu nafaku pa da zijanimo 2-3 razlike, il zabijemo gol tamo. To bi bio lom u uzvratu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jun 2018, 16:35

Yebo te tvoj fakultet @skoroalen , da ti znas cega me sve kostao :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, Kaunas, Lecler, relativizam i 22 gosta.