FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Eric Abidal, lijevi bočni Barcelone, poslao je poruku podrške Boltonovom veznom igraču Fabriceu Muambi, koji se u londonskoj bolnici nalazi na odjelu intenzivne njege u još uvijek kritičnom, ali ipak boljem stanju
Radi se o dvojici nogometaša koji su primili puno izraza podrške cijelog nogometnog svijeta. Francuski 32-godišnji nogometaš uskoro će se podvrgnuti transplataciji jetre, zbog čega je za njega ova sezona završena.
Podsjetimo da je 17. ožujka prošle godine Abidal podvrgnut operativnom zahvatu nakon što mu je dijagnosticiran karcinom jetre. Samo šest tjedana nakon toga se Abidal vratio na travnjake, te je čak igrački sudjelovao u osvajanju Lige prvaka svoje momčadi, kao i slavlju u domaćoj Primeri.
Usprkos vlastitih problema, Abidal je pronašao vremena i pridružio se uistinu velikom broju nogometaša koji su ovih dana poželjeli Muambi oporavak od kolapsa na subotnjoj utakmici protiv Tottenhama. Tada se nogometaš rođen u Zairu (današnjem Kongu) srušio bez kontakta u 41. minuti ogleda.
Hitno je bio prebačen u londonsku bolnicu, u kojoj se u ponedjeljak probudio iz kome i počeo pokazivati znakove napretka. Počeo je disati bez pomoći respiratora, pomicati udove, prepoznao je članove obitelji i progovorio nekoliko riječi s njima. Ipak, prognoze oko njegovog oporavka su još uvijek nezahvalne.
'Fabrice Muamba, cijelim srcem sam uz tebe i tvoje voljene. Mi smo s tobom i tvojom obitelji', napisao je Abidal na svom Facebook-profilu.
Radi se o dvojici nogometaša koji su primili puno izraza podrške cijelog nogometnog svijeta. Francuski 32-godišnji nogometaš uskoro će se podvrgnuti transplataciji jetre, zbog čega je za njega ova sezona završena.
Podsjetimo da je 17. ožujka prošle godine Abidal podvrgnut operativnom zahvatu nakon što mu je dijagnosticiran karcinom jetre. Samo šest tjedana nakon toga se Abidal vratio na travnjake, te je čak igrački sudjelovao u osvajanju Lige prvaka svoje momčadi, kao i slavlju u domaćoj Primeri.
Usprkos vlastitih problema, Abidal je pronašao vremena i pridružio se uistinu velikom broju nogometaša koji su ovih dana poželjeli Muambi oporavak od kolapsa na subotnjoj utakmici protiv Tottenhama. Tada se nogometaš rođen u Zairu (današnjem Kongu) srušio bez kontakta u 41. minuti ogleda.
Hitno je bio prebačen u londonsku bolnicu, u kojoj se u ponedjeljak probudio iz kome i počeo pokazivati znakove napretka. Počeo je disati bez pomoći respiratora, pomicati udove, prepoznao je članove obitelji i progovorio nekoliko riječi s njima. Ipak, prognoze oko njegovog oporavka su još uvijek nezahvalne.
'Fabrice Muamba, cijelim srcem sam uz tebe i tvoje voljene. Mi smo s tobom i tvojom obitelji', napisao je Abidal na svom Facebook-profilu.
bio bi red da čovjek napokon dobije svoju temu...ako može Cocalić,može i Messi

Sretan rođendan najtalentovanijem igracu ikada. Covjeku koji je preporodio klub i spasio dupe Laporti, Rijkaardu Xaviju & co.

Don't hate what you don't understand.
Bog. Kako je samo on igrao "lopte". Njega je užitak bilo gledati, šteta što ga mentalitet ubixaviesta je napisao/la:Sretan rođendan najtalentovanijem igracu ikada. Covjeku koji je preporodio klub i spasio dupe Laporti, Rijkaardu Xaviju & co.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
puyol nije jednom igro na lijevoj strani ti ko da barcu nisi gledo ,nije mu to strano uopste ,on super tu stranu moze pokrit i on ce i bit na toj strani protiv milana ,nista slabija odbrana nece bittech je napisao/la:Dobro ljudi pustite se rasprava, nego ko ce igrati lijevog beka protiv Milana![]()
nema ga jednostavno jer ne postoji. Nema više ni Abidala ni Maxwella. Adriano je minimalno 10 van terena, veceras je ozljedio mišić. Puyol može kad baš zapne igrati na beku, ali samo da desnom, nikad nije igrao na lijevom. Koga staviti u tako bitnoj utakmici
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Podsjeti me ,kad je to igrao lijevog bekabarca_87 je napisao/la:puyol nije jednom igro na lijevoj strani ti ko da barcu nisi gledo ,nije mu to strano uopste ,on super tu stranu moze pokrit i on ce i bit na toj strani protiv milana ,nista slabija odbrana nece bittech je napisao/la:Dobro ljudi pustite se rasprava, nego ko ce igrati lijevog beka protiv Milana![]()
nema ga jednostavno jer ne postoji. Nema više ni Abidala ni Maxwella. Adriano je minimalno 10 van terena, veceras je ozljedio mišić. Puyol može kad baš zapne igrati na beku, ali samo da desnom, nikad nije igrao na lijevom. Koga staviti u tako bitnoj utakmici

Da Bog da Milan ne izrešeta ovakvu odbranu.
ev jedan primjer protiv protiv reala na santiago bernabeu u poluinalu LP puyol je igro na lijevom beku kad smo 0:2 dobili ,pa ja ga se sjecam ovih zadnjih godina da je vise puta igro lijevog beka neg desnog jer uvijek kuburimo sa povredama lijevih a alves ubica nikad se gotov ne povrijedjuje samo nekad 5 zutih kad dobije il kad ga odmara guaridola.tech je napisao/la:Podsjeti me ,kad je to igrao lijevog bekabarca_87 je napisao/la:puyol nije jednom igro na lijevoj strani ti ko da barcu nisi gledo ,nije mu to strano uopste ,on super tu stranu moze pokrit i on ce i bit na toj strani protiv milana ,nista slabija odbrana nece bittech je napisao/la:Dobro ljudi pustite se rasprava, nego ko ce igrati lijevog beka protiv Milana![]()
a odbrana je vec sad slaba, zapravo katastrofalna. Primiti tri gola na svom terenu i to od Granade je jasan znak da nešto nikako ne štima. Mislim, primili su oni tricu i od Osasune kojoj su uvalili 8 komada u prvom dijelu sezone. Nešto se jako loše dešava u odbrani.
Da Bog da Milan ne izrešeta ovakvu odbranu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Jao Alves je stvarno tako glupo i naivno veceras dobio dva žuta
i Mascherano je dobio žuti radi prigovora (ukupno peti) i nece moci nastupiti protiv Mallorce.
Vjerovatno ce Bus na poziciju stopera zajedno sa Piqueom, a Puyol na beka....drugog beka bi mogao zaigrati Montoya.

Vjerovatno ce Bus na poziciju stopera zajedno sa Piqueom, a Puyol na beka....drugog beka bi mogao zaigrati Montoya.
**** ,nisam znao da je 5ti kartn masche dobio cc ,igrace pep onda najvjerovatnije sa 3 u zadnjo liniji protiv mallorce , puyolom piqueom i busquetsom,keita ce na zadnjeg veznog , il ce montoya desno ,puyol lijevo a pique i busquets na stopere nema trece opcijetech je napisao/la:Jao Alves je stvarno tako glupo i naivno veceras dobio dva žutai Mascherano je dobio žuti radi prigovora (ukupno peti) i nece moci nastupiti protiv Mallorce.

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Hocete li da vam posudimo Marcela ili Coentrao-a dok vam se ne vrati lijevi bek? 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Čestitke malom čarobnjaku...
Neka ne bude povreda i da nas sve oduševljava svojim partijama... nisam navijač Barce ali sretan sam što živim u istom vremenu da mogu pratiti poteze i igre već sada jednog od najboljih svih vremena.
Neka ne bude povreda i da nas sve oduševljava svojim partijama... nisam navijač Barce ali sretan sam što živim u istom vremenu da mogu pratiti poteze i igre već sada jednog od najboljih svih vremena.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cestitke svaka cast messi opet je sinoc pokazao da je najbolji na svijetu.Aferim!ramiral je napisao/la:Čestitke malom čarobnjaku...

- hule_barca
- Kontakt:
Baš smo u zafrkanoj situaciji sa odbranom pred naredne mečeve. Puyol će 100% zaigrati lijevog beka protiv Milana jer je on igrač koji može igrati sve pozicije u odbrani a i onako nam neće biti puno potreban u napadu na San Siru. Više me brine Mallorca, neki će reći pusti ligu, ali ja tako ne mislim. Biće teško uzeti 3 boda sa ovakvom odbranom, jer Mallorca igra strašno kući od dolaska Joaquina Capparosa, sjetimo se kako ih je samo Real teško uzeo. Šta mislite koja je sličnost između Messijevog prvog i 233 rekordnog gola 

Mes Que Un Club
Ne primamo narkomaneHarrison je napisao/la:Hocete li da vam posudimo Marcela ili Coentrao-a dok vam se ne vrati lijevi bek?

- adas_barca
- Kontakt:
Ne treba,imamo takvih u B timuHarrison je napisao/la:Hocete li da vam posudimo Marcela ili Coentrao-a dok vam se ne vrati lijevi bek?

Narkomane za teroriste ?mandraX je napisao/la:Ne primamo narkomaneHarrison je napisao/la:Hocete li da vam posudimo Marcela ili Coentrao-a dok vam se ne vrati lijevi bek?

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nemoj Allahati -Harrison je napisao/la:Hocete li da vam posudimo Marcela ili Coentrao-a dok vam se ne vrati lijevi bek?

p.s. nama takvi ne trebaju.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Vala imate ih i vi za mesnice samo necete da priznate 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.