Svaka cast na izboru.Frutek je napisao/la:Bez narodnjačkog smeća moliću lijepo, evo jedan od rijetkih EX-Yu muzičara koje mogu u svako doba![]()
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svaka cast na izboru.Frutek je napisao/la:Bez narodnjačkog smeća moliću lijepo, evo jedan od rijetkih EX-Yu muzičara koje mogu u svako doba![]()
[youtube][/youtube]
To komšija, to je prava umjetnostneutralan__ je napisao/la:Svaka cast na izboru.Frutek je napisao/la:Bez narodnjačkog smeća moliću lijepo, evo jedan od rijetkih EX-Yu muzičara koje mogu u svako doba![]()
[youtube][/youtube]
Djordje Balasevic najbolji pjevac sa ovih prostora mozda grijesim al ja sam takvog dojmaFrutek je napisao/la:Bez narodnjačkog smeća moliću lijepo, evo jedan od rijetkih EX-Yu muzičara koje mogu u svako doba![]()
[youtube][/youtube]
Ima hodza, negdje sam vidio, ne mogu se sjetiti gdje, ali skupe su pravohodža je napisao/la:fulili ste temu![]()
Puma, imal' gdje onakvih cvika ko kod Ace, al da nisu one od 5 km
Da,da samo jos da se nadovezem:Naposlijetku,D-mol,Ne lomite mi bagrenje...Frutek je napisao/la:To komšija, to je prava umjetnostneutralan__ je napisao/la:Svaka cast na izboru.Frutek je napisao/la:Bez narodnjačkog smeća moliću lijepo, evo jedan od rijetkih EX-Yu muzičara koje mogu u svako doba![]()
[youtube][/youtube]pa Svirajte mi jesen, pa Ringispil, pa Vasa.....
Puma je napisao/la:Ima hodza, negdje sam vidio, ne mogu se sjetiti gdje, ali skupe su pravohodža je napisao/la:fulili ste temu![]()
Puma, imal' gdje onakvih cvika ko kod Ace, al da nisu one od 5 km
a imas i one replike, znaci pola original, pola fush, to je negdje 70-80 KM
Ja i sarajlija smo prije stavljali narodnjake,sve bolja od bolje,al eto nadje se kome smeta pravi narodnjakPuma je napisao/la:pa skupo, rekoh ti
@harry
ja i @sarajlija89 smo znali "upropastiti" citavu stranicu pdf Muzika sa narodnom muzikom
To su oni satro moderniharry_90 je napisao/la:Ja i sarajlija smo prije stavljali narodnjake,sve bolja od bolje,al eto nadje se kome smeta pravi narodnjakPuma je napisao/la:pa skupo, rekoh ti
@harry
ja i @sarajlija89 smo znali "upropastiti" citavu stranicu pdf Muzika sa narodnom muzikom
AhaFk_zeljo_1921 je napisao/la:U pravu si, al' je pjesma vrh !
adis.p je napisao/la:Jutroo.......♥
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, filip13, Giuseppe1, MaroonBjelave i 8 gostiju.