Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Kriminal. Pojeo ga Davis defanzivno, 3x ga blokira u 4-5 minuta
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
****, razlika je u levelu.
Jedan je prva opcija i istinski allstar, a drugi je tu da šljaka za trojac Booker, Durant i Beal. To što dvojica nisu igrala pa juka imao lopti ne znači da on to moze ponijeti.
Kako god 1-11 je kriminalno.
Samo nek juka odrađuje svoju rolu i mogla bi ovo biti lijepa sezona.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma dokazano , Davis mu je ubjedljivo najteži protivnik . Ubije ga i ofanzivno i defanzivno .edin139 je napisao/la: ↑20 okt 2023, 07:13Jedan je prva opcija i istinski allstar, a drugi je tu da šljaka za trojac Booker, Durant i Beal. To što dvojica nisu igrala pa juka imao lopti ne znači da on to moze ponijeti.
Kako god 1-11 je kriminalno.
Samo nek juka odrađuje svoju rolu i mogla bi ovo biti lijepa sezona.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Davis ga svaki put ubije.
nikad nije mogao protiv davisa na oba kraja parketa, nista novo
bice to bolje kad budu igrali durant, booker i beal, morace ih cuvati, sto ce otvoriti vise prostora i razne opcije za nurkica
bice to bolje kad budu igrali durant, booker i beal, morace ih cuvati, sto ce otvoriti vise prostora i razne opcije za nurkica
Ima pravo heben raspored prvih 7-8 utakmica, Davis, dvaput Wemby, Embiid, Kessler...valjda mu ne padne skroz samopouzdanje jer sam siguran da ce mu procenti suta biti u qrcu.... Po meni je protiv igraca tipa Davis i Wembanyama bolje sutnut pet trica nego se zajunit i ici na snagu pa ispast budala ....Promasene trice ti niko nece previse zamjerit.
Ma njegova rola u napadu ce biti ogranicena, ako sta dobije iz picka, koji off skok, neki lagani poeni kad ga zaboravi odbrana itd, nece on imati prilike da se previse provali. 6-8 suteva maxRoninX je napisao/la: ↑24 okt 2023, 17:17Ima pravo heben raspored prvih 7-8 utakmica, Davis, dvaput Wemby, Embiid, Kessler...valjda mu ne padne skroz samopouzdanje jer sam siguran da ce mu procenti suta biti u qrcu.... Po meni je protiv igraca tipa Davis i Wembanyama bolje sutnut pet trica nego se zajunit i ici na snagu pa ispast budala ....Promasene trice ti niko nece previse zamjerit.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ma imace -/+ 10 suteva u prosjeku, sve zavisi koliko brzo budu igrali i koliko lopti budu gubili
manje izgubljenih lopti, brza igra, vise defanzivnih skokova = vise suteva za ekipu
s durantom je vec razvio dobru hemiju i bice to jos bolje, vidjecemo kako ce biti s bookerom i bealom
manje izgubljenih lopti, brza igra, vise defanzivnih skokova = vise suteva za ekipu
s durantom je vec razvio dobru hemiju i bice to jos bolje, vidjecemo kako ce biti s bookerom i bealom
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 24 okt 2023, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Srećom, konkurencija mu je užasna - Eubanks, nenormalno limitiran igrač, a Bol Bol nije NBA igrač.
Spominje se Howard kao novo pojačanje Sunsa, e to bi već zakomplikovalo.
Spominje se Howard kao novo pojačanje Sunsa, e to bi već zakomplikovalo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Howard je propo ko kauc
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vec sedam skokova 
-
- Kontakt:
Izgleda da je veceras njegova noć. Lopta mu se ko magnet lijepi za ruke na skokovima u defanzivi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
čim izađe prva petorka, odmah preokret
Joj klupe Sunsa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
odličan
Dobaar
Ali klupa je horor 

-
- Kontakt:
Ide on na 15+ poena i skokova veceras
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.