Ja mislim da bi najbolje bilo da Čelika pustimo u EvropuBadrHari je napisao/la:Haj vako barem Sarajevo neće dobiti priliku da nas bruka u Evropi
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ZZ
Voliš crno-crveno, mrziš Horde i Sarajevo, boli te briga za LP i EL.BadrHari je napisao/la:Haj vako barem Sarajevo neće dobiti priliku da nas bruka u Evropi
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Giancarlo je napisao/la:I ja mislim da je do toga. Nesto kao kad u vampira pucas bijelim lukomHigh je napisao/la:Sklonite im ove trofeje, imaju traumu od njih.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Čelik ne moze iz Zenice otici, a ne u europu da ode.moj uzor-S.G je napisao/la:Ja mislim da bi najbolje bilo da Čelika pustimo u EvropuBadrHari je napisao/la:Haj vako barem Sarajevo neće dobiti priliku da nas bruka u Evropi
Kako stvari stoje edino kakav autogol da zaluta u mrezu Radnika, pa da Sloboda prvi sut prema golu uputi u penal seriji...
Zadnja izmjena: Giancarlo, dana/u 18 maj 2016, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
1942 1983 2001
Čelika prvo treba pustit u Premijer ligu....moj uzor-S.G je napisao/la:Ja mislim da bi najbolje bilo da Čelika pustimo u EvropuBadrHari je napisao/la:Haj vako barem Sarajevo neće dobiti priliku da nas bruka u Evropi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad si iz Zenice, nogometna Evropa dolazi tebi hehe
Sarajlije piša vas Sloboda koja Radniku meda ne moze, ako su Slavija i Olimpic nepremostive prepreke, sta od jedne Zete ocekivat
Sarajlije piša vas Sloboda koja Radniku meda ne moze, ako su Slavija i Olimpic nepremostive prepreke, sta od jedne Zete ocekivat
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I ko ovog uzet za ozbiljno? Idi protestuj levatino
Slazem se. Neka se bori za statut da mu se klub ne bi ugasio. Ne mogu premijer ligu igrati, a nama nesto govore za europu.FrancescoTotti je napisao/la:I ko ovog uzet za ozbiljno? Idi protestuj levatino
Najjace je kad se navijac jednog neuspjesnog kluba qurci navijacima drugog kluba rezultatima treceg kluba, a pogotovo je smijenso kad je u pitanju navijac celikaBadrHari je napisao/la:Sarajlije piša vas Sloboda koja Radniku meda ne moze, ako su Slavija i Olimpic nepremostive prepreke, sta od jedne Zete ocekivat
1942 1983 2001
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
+Giancarlo je napisao/la:Najjace je kad se navijac jednog neuspjesnog kluba qurci navijacima drugog kluba rezultatima treceg kluba, a pogotovo je smijenso kad je u pitanju navijac celikaBadrHari je napisao/la:Sarajlije piša vas Sloboda koja Radniku meda ne moze, ako su Slavija i Olimpic nepremostive prepreke, sta od jedne Zete ocekivat
ZZ
Vidi sto se pecaju hehe. Izvinite šibicari, ipak su Sarajevski klubovi imali sjajnu 2015/16 sezonu predvođeni trenerskim magovima poput Mulalića, Hurtića, Ješića. Izvinite što sam slagao da ih je plodio najnetrofejniji klub, kako ga volite zvati, sa više razlike.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Poceo je show na temi slobode 
@hari, ako te tatica nije naucio,ne valja tudjim kurcem koprive mlatit!
@hari, ako te tatica nije naucio,ne valja tudjim kurcem koprive mlatit!
- jeremymajstor
- Kontakt:
ne pecamo se, nego odovaramo na te gluposti. idite se gasite pa se palite, ostavite se vi sarajeva i sarajevskih klubova. vi ste ovako po titulama i po svemu kao leotar, a uskoro i hocete biti nesto kao brotnjo.BadrHari je napisao/la:Vidi sto se pecaju hehe. Izvinite šibicari, ipak su Sarajevski klubovi imali sjajnu 2015/16 sezonu predvođeni trenerskim magovima poput Mulalića, Hurtića, Ješića. Izvinite što sam slagao da ih je plodio najnetrofejniji klub, kako ga volite zvati, sa više razlike.
Od prodaje pakaša Tanu, ni ime kluba vam ništa ne znači, pa bi izlazili u Evropu i pod cijenu ponižavanja. Valjda tad jedino Koševo izgleda poluispunjeno..
Haj one sandzacke tifusare sa golubarnika i razumijem, skupljaju inventar i sa drugih stadiona ne bil' se opremili za Evropu..
Neka Mađara i klerofašista što bi High reko da nas predstavljaju, barem imaju ekipu
Haj one sandzacke tifusare sa golubarnika i razumijem, skupljaju inventar i sa drugih stadiona ne bil' se opremili za Evropu..
Neka Mađara i klerofašista što bi High reko da nas predstavljaju, barem imaju ekipu
- jeremymajstor
- Kontakt:
Cuj ti malog zutog ozracenog zenicanina.
da im nije reprezentacije i dalje bi gledali cimburijadu na bilinom polju. To je jedino sto i imaju i za sto i jesu, da rade za sarajevo i lizu nam jaja za pravljenje cimburijade.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KUP KUP KUP JE NAŠ!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Cernobiljac ne diraj nam sandzak 
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.