Sabinho je napisao/la:Jesu li Batistuta i Repka jos uvijek najbolji u Fiorentini? Baci Viole da se igramo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:Jesu li Batistuta i Repka jos uvijek najbolji u Fiorentini? Baci Viole da se igramo

Vidi jos nas provocira za Borusiju.Derdiyok je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Jesu li Batistuta i Repka jos uvijek najbolji u Fiorentini? Baci Viole da se igramo
A da, za trajekt sam zaboravio. Ja sam govorio o varijanti da ide sve autom, preko Trsta, pa dalje. Nekad sam koristio tu relaciju i ono, nije toliko zamorna, ali ima finih sati do tamo.DenchiNL je napisao/la:http://www.viamichelin.comBosnianKingdom je napisao/la:Imas otprilike nekih 13 sati putovanja, za putarinu ti ne mogu tacno reci, ne sjecam se tacno... Imas pogledati na internetu vinjete Slovenija i Italija, a Hrvatsku saberi cestarinu...Kiks1 je napisao/la:Otprilike 1000 kilometara do Firence iz Sarajeva, je li neko slucajno isao, koliko ima putarina, i da li ce se ici dan prije, ili nnavecer krenuti, sutra odgledati tekmu, i nazad. I naravno, valjda dodjemo do drugog kruga
imaš par varijanti split-šibenik-zadar(trajekt)-ancona-peruđa-florensa najbolja ruta po meni 800-900km i 20 EUR putarine, 14 sati ali fin dio na trajektu
Slavonski Brod - Bregana, putarina 100knBosnianKingdom je napisao/la:Otprilike 1000 kilometara do Firence iz Sarajeva, je li neko slucajno isao, koliko ima putarina, i da li ce se ici dan prije, ili nnavecer krenuti, sutra odgledati tekmu, i nazad. I naravno, valjda dodjemo do drugog kruga
Ja, 50 eura putarine ako se ne ide trajektomSarajevoJeBordo je napisao/la:Slavonski Brod - Bregana, putarina 100knBosnianKingdom je napisao/la:Otprilike 1000 kilometara do Firence iz Sarajeva, je li neko slucajno isao, koliko ima putarina, i da li ce se ici dan prije, ili nnavecer krenuti, sutra odgledati tekmu, i nazad. I naravno, valjda dodjemo do drugog kruga
Vinjeta kroz Sloveniju 15€ (7 dana važi)
Od Trsta do Firence 30€ putarina
Dobro jel moguce da nisi batistutu spomenuoPantelija je napisao/la:TroLa me Memara al nema veze![]()
Fiorentina će biti najveći klub poslije rata koji je igrao u BIH ako dodjemo do njih naravno. U zlatno doba serije A, prije 2006.imali su strasne generacije. Jedan Tooldo, jedan passarela, rui Costa , Baggio, luca Tony, mutu, Tomas Ujfalusi, Angelo Di Livio, Alberto Gilardino, Riccardo Montolivo, Ugo Ferrante itd, oni stariji igrači 50-60-70ih da ne.pominjem
2 puta prvaci, 6 puta kup, u evropskim takmičenjima uvijek bili dobri... Tim sa ogromnom tradicijom i.trenutno ekstra mladom ekipom koja je dosta promjenjiva igrom.
Nadam se da neće previše ozbiljno shvatiti nas i da će prva tekma završiti bar gol.razlike.
Postali su stroj za talente, zadnji je.Frederico Bernadeski koji je.otišao u Juventus
Dobar igrac al klasicno krilo kojih imamo za dvije ekipe, a sam Usref je rekao da trazi kreativca u sredinimma_hz je napisao/la:Eto i sejtan slobodan.
Taj napada cistacice u Torinu, u zadnje dvije godine nije pohvalio nikog. Ne zna se koga vise napada, upravu, igrace,trenera. Tako da znam s kim imate poslamuhamedhulk je napisao/la:Panto, objektivni navijac Juveta...
Znam ,al opet ima nase papire a svakako nemamo to drugo krilo za prvih 11.Mislim da je kvalitetniji i od Tatara i Sisica a Pgt Halilovica al to bi već bilo gomilanje krila.Steta sto osta Halilovica.belosevic23 je napisao/la:Dobar igrac al klasicno krilo kojih imamo za dvije ekipe, a sam Usref je rekao da trazi kreativca u sredinimma_hz je napisao/la:Eto i sejtan slobodan.
Upravo..skoroalen je napisao/la:@Pantelija istina je da Serija A ima tradiciju koju Bundesliga neće nikad, i ogroman broj derbija itd. Na ovim prostorima se znalo, sve do kraja 90tih je bilo, nedjelja u 15:00 i Serija A, Sedam sestara koje si spomenuo itd. Tek negdje nakon onog finala LP u Barseloni raja je počela intenzivnije pratit Engleze, a danas su aktuelni Španci zbog marketinga, Messi i Ronaldo. Po meni su atraktivniji protivnik od Gladbaha, al veći klub nisu. Bila je ovdje rasprava prije par dana, Njukastl koji je dolazio Želji 2002. je doveo takve ikone kakve Gladbah u historiji nije imao, al Gladbah je po trofejima dosta veći klub.
Zar nije bilo govora da prelazi u Krakow?mma_hz je napisao/la:Znam ,al opet ima nase papire a svakako nemamo to drugo krilo za prvih 11.Mislim da je kvalitetniji i od Tatara i Sisica a Pgt Halilovica al to bi već bilo gomilanje krila.Steta sto osta Halilovica.belosevic23 je napisao/la:Dobar igrac al klasicno krilo kojih imamo za dvije ekipe, a sam Usref je rekao da trazi kreativca u sredinimma_hz je napisao/la:Eto i sejtan slobodan.

Od Vardara pa do Triglava, svi se boje nas pitara...Esport je napisao/la:Najava za današnju utakmicu
Otići na Bwin i uzeti pare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.