Brate jel vi o istom Manciniju pricate?Tritolone je napisao/la:. Njegov nogomet nije dosadan
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Amar Osim selektor BiH
Vrijedi..slika je u HD-uvrebac86 je napisao/la:vrijedi li se registrovati
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ovo nije mogao da ne sudi, mada crveni je prestrog (moje misljenje)!SiamoNoi je napisao/la:Bjezi,grozim se pomisli da Mancini ovo preuzme
Jel moguce da je Interu sudjen penal
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa Mancini je jedini trener koji bi ubacio tri napadaca kada nam rezultat nije isa u nasu korist, kad ces to od ovog majstora vidit. Jbt. kad se sjetim one utakmice protiv Sampdorie u kojoj smo gubili 2:0 i u 5 minuta okrenuli, radije bi to gleda svaku utakmicu pa da i nemamo zeljene rezultate nego ovo Mazzarievo mucenje i igru na bod svako kolo.Beppe je napisao/la:
Brate jel vi o istom Manciniju pricate?
Ali nebitno, ionako Mancio nece doci, niti ce Mazzari otic ca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma ja Mancinija ne mogu smislit pa sam i malo subjektivan tu.Covjek mi je medju tri najmrza trenera.Ako Zokija ne brojimo pod trenere 
Svakako je bolji nego Mazzarri iako po meni opet ne pravi izbor.Ali ako dodje dat cemo mu priliku da se pokaze...
Kako me zivcira ovo kad dvojica idu na loptu pa nitko ne uzme.Daj se dogovorite jbt.

Svakako je bolji nego Mazzarri iako po meni opet ne pravi izbor.Ali ako dodje dat cemo mu priliku da se pokaze...
Kako me zivcira ovo kad dvojica idu na loptu pa nitko ne uzme.Daj se dogovorite jbt.
hajde cesena daj gol!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Dat ce Inter jos jednog.Par dana mira pa kiks protiv Sampdorije.
Zašto se mora čekati da trener nareda nekoliko uzastopnih poraza i totalno sjebe sezonu da bi mu se dao otkaz? Zar ne bi bilo idealno da se nakon ovakve "bodove piši, igru briši" utakmice, protiv nejakog protivnika i u kojem smo gotovo čitavu utakmicu igrali sa igračem više, da treneru otkaz pa da novi trener dođe u nešto boljoj atmosferi i time mu se olakša posao. I ova utakmica je još jednom dokazala da sa Mazzarijom nema uspješne budućnosti, već je drugu sezonu s ekipom a još uvijek smo uigrani kao skupina djece koja se sastanu na njivi da igraju lopte. For god's sake eno Mancini već spreman, pa da konačno i mi ugledamo CL.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zato sto mu u ton slucaju moras isplatit milionsku otpremninu. Ne znam kakav ugovor ima i koji cilj je Uprava postavila, ali ocigledno taj cilj jos uvijek nije nedostizan. Jos uvijek.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Upravo to,treće mjesto je unatoč nekim kiksevima do sada i dalje samo 4 boda iznad.Ako maknemo Sampdoriu i Udinese (za koje mislim da ipak nemaju šanse da se bore do kraja za tu poziciju) onda su to samo 3 boda do Lazia i Milana.Svima je jasno da nema igre još uvijek,još uvijek Mazzarri ne opravdava ugovor i drugu priliku,ali isto tako što se tiče rezultata (tj.samog položaja na tablici) uopće ne stoji toliko loše tako da je meni potpuno razumljivo što se ne ide sa smjenom.Mazzarriju bi rado vidio leđa i ima osnova za to,ali opet,kažem,potpuno mi je razumljivo (kad se sve uzme u obzir) zašto ga Thohir i dalje drži na klupi.
Zato i treba smijeniti Mazzarija sada dok je još uvijek sve otvoreno, kasno je kad ubrlja kao prošle sezone kaada smo već na zimskoj pauzi izgubili sve šanse za CL. Mazzari je imao i više nego dovoljno vremena da se dokaže, a evo već druga godina a nikakvih znakova napretka u igri. I sinoć smo "na guzove" pobijedili, ne treba čekati da on zareda još remija (protiv ekipa za začelja) i poraza (protiv ekipa sa sredine tabele) pa da mu se tek onda daje otkaz. Naredne sezone se igra finale CL na našem stadionu i stvarno bi bilo glupo barem da tu sezonu ne igramo CL pa makar ispali odmah u grupnoj fazi.SiamoNoi je napisao/la:Upravo to,treće mjesto je unatoč nekim kiksevima do sada i dalje samo 4 boda iznad.Ako maknemo Sampdoriu i Udinese (za koje mislim da ipak nemaju šanse da se bore do kraja za tu poziciju) onda su to samo 3 boda do Lazia i Milana.Svima je jasno da nema igre još uvijek,još uvijek Mazzarri ne opravdava ugovor i drugu priliku,ali isto tako što se tiče rezultata (tj.samog položaja na tablici) uopće ne stoji toliko loše tako da je meni potpuno razumljivo što se ne ide sa smjenom.Mazzarriju bi rado vidio leđa i ima osnova za to,ali opet,kažem,potpuno mi je razumljivo (kad se sve uzme u obzir) zašto ga Thohir i dalje drži na klupi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
WM može trenirati klubote tipa Cesena, Chievo, Sampdoria i to je to. On jednostavno nije trener za velikog kluba, to nije njegovo prirodno okruženje. Iskreno, Strama je Mourinho, Pep i Ancelotti u jednom za Waltera. Kad se sjetim samo sastava s kojim je Strama igrao i opet je to bilo puno bolje nego ova patnja. Po prvi put u zadnjih 16 godina nemam želju da gledam Inter, nekako se natjeram i sam sebi govorim: "Što mi ovo treba u životu?" Bolje da se igram s djetetom nego da gubim živce. Razumijem ja da treba dati treneru kontinuitet, ali ako ti za godinu i po ne ostvariš apsolutno nikakav napredak, onda sam moraš otići, zbog obraza.
[youtube][/youtube]
Odličan gol Taidera:
http://videa.hu/videok/sport/par-sas-0- ... Rh?start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Odličan gol Taidera:
http://videa.hu/videok/sport/par-sas-0- ... Rh?start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- invincible1921
- Kontakt:
sad smo dobili u formi smo iducu raja puca 1 na kladari a ono FLJAS PO USIMA
ako je sudit po proslim sezonama tako ce bit protiv Dorie , mada ne bi se uopste zacudio da ih razbijemo, ali i da oni nama uvale par komada 

=\_1921_/=
George Puscas has scored 14 goals for the Inter primavera this season and waiting for his debut with the seniors, the striker is now practicing with Mazzarri’s men after being a part of the squad against Cesena. According to Inter Channel the striker was a protagonist at todays training session scoring four goals which saw his team win the internal mini-game with 6-3.

Gazzetta dello Sport gives updates on the latest situations regarding the Nerazzurri’s injured players. For Guarin Wednesday is too early, yesterday only treatment but the aim is to recover him for Parma. Yuto Nagatomo also hopes to be ready for the weekend. Osvaldo is targeting the Europa League tie with St Etienne next week. For Jonathan it’s complicated, every time he trains there is pain, so at the moment there is no timetable for his return. Yann M’Vila and Danilo D’Ambrosio are both following schedules which could see them return for the derby with Milan on November 23rd.
SiamoNoi je napisao/la:George Puscas has scored 14 goals for the Inter primavera this season and waiting for his debut with the seniors, the striker is now practicing with Mazzarri’s men after being a part of the squad against Cesena. According to Inter Channel the striker was a protagonist at todays training session scoring four goals which saw his team win the internal mini-game with 6-3.
Gazzetta dello Sport gives updates on the latest situations regarding the Nerazzurri’s injured players. For Guarin Wednesday is too early, yesterday only treatment but the aim is to recover him for Parma. Yuto Nagatomo also hopes to be ready for the weekend. Osvaldo is targeting the Europa League tie with St Etienne next week. For Jonathan it’s complicated, every time he trains there is pain, so at the moment there is no timetable for his return. Yann M’Vila and Danilo D’Ambrosio are both following schedules which could see them return for the derby with Milan on November 23rd.
Puskac bi mogao biti veliko otkrice. Ne znam koliko su Macarijeve sposobnosti u radu sa mladim igracima, negdje sam citao da nije los. Od trenera ce puno zavisiti, a trebao bi nagradati Puskasa i pustiti ga da sa prvim timom trenira.
Opet nas povrede guse, Strama nas ukleo.

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Sa kakvim se ono Arapima Zaneti fotografise, zna li neko nesto vise o tome ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni.
Defenders: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 25 Mbaye, 54 Donkor.
Midfielders: 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 29 Camara, 44 Krhin, 88 Hernanes.
Forwards: 8 Palacio, 9 Icardi, 28 Puscas, 97 Bonazzoli.
ma moze on njih pozivat kolko god hoce kad momci nece nikad dobit priliku..protiv Cesene napravio samo jednu izmjenuSiamoNoi je napisao/la:Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni.
Defenders: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 25 Mbaye, 54 Donkor.
Midfielders: 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 29 Camara, 44 Krhin, 88 Hernanes.
Forwards: 8 Palacio, 9 Icardi, 28 Puscas, 97 Bonazzoli.

Najavljuju da bi Duncan mogo pocet u prvih 11 za Sampdoriu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.