Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

ripper
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ripper » 17 avg 2012, 14:49

Hajd šutite i udarajte se nogom u guzicu , uzeli ste 30 miliona za izvikanu sohu od 29 kuka, nakon samo jedne kvalitetne sezone :shock: :lol: kakva crna ikona iz Fejnorda.
A i onaj Ferguson posenilio izgleda :o

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 avg 2012, 14:49

Marsal je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Bez provociranja, jednostavno mi je zanimljivo i interesuje me: po cemu Arsenalovi navijaci rangiraju sve ove igrace sto su otisli iz Arsenala a u smislu odnosa prema njima nakon sto odu? Po cemu se razlikuju npr transfer Henrija u Barcu (koji je i dalje obozavan) i Cesca (kojeg 80% vas ne podnosi sada)? Sta, Henry dao vise golova....?
Ako to ne možeš sam da shvatiš onda ti i ne vrijedi objašnjavat.
De nam ti objasni svima nejasno je.Zasto je jedan Legenda a drugi firgoš!?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 14:54

Johny je napisao/la: De nam ti objasni svima nejasno je.Zasto je jedan Legenda a drugi firgoš!?
Ko je firgoš? Cesc? Nikad!

Cescito je veliki gospodin, ali i nije legenda i ikona kluba. Da je ostao još koju godinu komotno bi ga se moglo svrstati u legende, ovako ipak ne. Veliki majstor i nadam se da će se vratit u Arsenal za koju godinu, za njega će uvijek biti mjesta.

Henry je pak nedodirljiv, najbolji strijelac kluba, najbolje godine dao Arsenalu, otišo u Barcu kad je već bio "pri kraju", donio nam nogo radosti, trofeja i na kraju novaca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 avg 2012, 14:55

Pretpostavljam zato što Henry nije "plakao i molio" kroz medije da ga se pusti u Barcelonu kao ovaj.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 avg 2012, 14:55

Consigliere je napisao/la:Bez provociranja, jednostavno mi je zanimljivo i interesuje me: po cemu Arsenalovi navijaci rangiraju sve ove igrace sto su otisli iz Arsenala a u smislu odnosa prema njima nakon sto odu? Po cemu se razlikuju npr transfer Henrija u Barcu (koji je i dalje obozavan) i Cesca (kojeg 80% vas ne podnosi sada)? Sta, Henry dao vise golova....?
Bez provociranja, Henry je za svakog navijača Arsenala na jednoj strani, svi drugi na drugoj. Momak koji je najbolji strijelac Arsenala u njegovoj historiji, iz čijih usta čuješ samo spominjanje jednog kluba, koji je u devet godina Arsenalu dao toliko toga, toliko put pobjedio rivale naspram drugih nije uporediv. Tačnije drugi nisu uporedivi.

A što se tiče Cesca Fabregasam očito ja spadam u ovih 20%. :mrgreen: Najbolji veznjak, koji je ikad igr'o u Arsenalu u eri Wengera. 8-)

Ja ne volim dvojcu nogometaša, koji su otišli: Nasrija i Adebayora. Svim ostalim želim sve najbolje, Clichyu, Toureu, Hlebu, Fabregasu, Reyesu i tako dalje i tako dalje. Onu dvojcu ne volim zbog njihovog ponašanja, iako iskreno Adebayora sam volio kao napadača (tip napadača), dok Nasrija nisam nikad. Ima i danas dan igrača u Arsenalu, koji su mi antipatični, iako su (bili) dobri. Za mene nije svaki transfer dobar transfer i svaki topnik dobar topnik, iako jedva čekam neko novo pojačanje. :mrgreen:

//////
Nešto razmišljam, volio bih kad bi Wenger iskoristio situaciju u Milanu i doveo Pata. Ne znam za vas, al' ja o tom momku imam jako visoko mišljenje i volio bih ga jednog dana vidjeti u Arsenalu. I sem toga, ima dvije godine ugovora sa Milanom, taman da se dogovori transfer.

Možda ponudit im Bendtnera i 20-tak miliona eura, pošto zadnjih dana čitam da su zainteresovani za njega. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 avg 2012, 14:56

Henry donosio titule, otisao ozlijedjen daleko od svog primea za velike pare, najbolje godine i najbolje utakmice dao je Arsenalu.

Cigan otisao u najboljim godinama, klub ga je stvorio, ulozio mnogo vise u njega nego u Henrya, Wenger ga stvorio od onakvog nehljeba igracinu, svojim izjavama je debelo spustio cijenu, klub za kojim je plakao nije htio da ga plati koliko vrijedi pa je sam dodao love za transfer, nista nam nije donio niti osvojio.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 17 avg 2012, 15:02

BigBigBang je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Nista novo za danasnje igrace samo $$$ na pameti, a lafo ganjaju karijere zeljni igre.
Da ga bas zanimaju pare,otisao bi u City. Tamo je mogao dobiti 100 k funti sedmicno vise nego u Unitedu.
Za ovakvu kolicinu sranja treba velik vodokotlic da se **** puste, koji to igrac ima u Cityu platu 250k funti sedmicno koliko ce Van Persie dobijati u seoskom klubu a tek koji to igrac na svijetu ima 100k vise od toga to jeste 350k funti sedmicno?

MA nije zbog para :lol:
Pa nije...

City troši daleko najviše na plate igrača...

Manchester City trošio čak 114 posto zarade na plate igrača, (a sad su plate porasle...)
Manchester United, koji je tada osvojio ligu, trošio 46 posto.
sezona 2010-2011

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 avg 2012, 15:04

Nemoj ti meni te suplje, dva najplacenija igraca lige igraju za klub sa periferije, ostavi se suplje City ima najvece plate ukupno ali United je rame uz rame sa njima. Presao u United ili City razlog je isti to je na kraju bitno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 17 avg 2012, 15:09

Ma jest sigurno, reko bi čovjek da samo ManU ima Bogom dato pravo da troši i kupuje, a čim to neko drugi napravi odmah počinju licemjerna prozivanja i dvostruki aršini. City je 'kupio' titulu i tad ste znali pričati, ali sad kad United 'otkupi' nazad onda je to u redu.

I naravno, Henry će uvijek ostati legenda ne samo u Arsenalu nego i u nogometu uopće, baš kao i Didier. To su pravi ambasadori igre. Persie nema teoretske šanse da ikad postane takvo nešto. Ali činjenica jest, i to će sebi realni navijači priznati, da nešto ne štima u Arsenalu jer ovo se ponavlja već nekoliko puta. Wenger se pomalo gubi, mislim da ni ove sezone neće uzeti trofej. :|

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 avg 2012, 15:15

Paja, da ti iskreno kažem, nemamo pravo napadati Cesca, on je uradio dosta, dosta toga za klub. Pa i sam je rekao kako je nagovarao Cazorlu da dođe kod nas, nikad ni jednu lošu o klubu nije progovorio. Čak nije isključio ni opciju povratka u Arsenal, a ja bi ga objeručke prihvatio nazad, jer sam ga prosto obožavao radi njegove igre i ponašanja na terenu.

O Robinu bi se dalo diskutovati, on je odigrao 1,5 sezonu na nivou kakvom se očekivalo od njega, i odmah je digao nosinu svoju. I ne možete nas ubijedit da ga ne smijemo vrijeđat, jer je ispao pi.čka, i to ogromna. Da prelazi u rivala, a kleo se u Arsenal i govorio da ni u jedan Engleski klub preći neće? Kako je lahko pregaziti svoje riječi, to nije normalno. I da, volio bi da ne priča ništa o Arsenalu, jer nije zaslužio da priča o svetinji više ikad.

A što se trofeja tiče, ne očekujem ništa. Samo se nadam da nećemo ispasti iz top4 da bi opet mogli privući kakve-takve igrače u klub.

A sad, utakmicu po utakmicu odrađivati i vidjeti na šta će to ličiti. Sutra sam uvjeren u pobjedu protiv Sunderlanda.
http://www.gettyimages.co.uk/Search/Sea ... &p=arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;

Imate slike od današnjeg treninga, momci su nasmijani, to je važno.
Piers Morgan ‏@piersmorgan
Most deluded traitor ever RT @danroan Van Persie on Arsenal: "there's no hard feelings, no one is angry with me, I'm not angry with them"
E pa yebo sebe, baš ze zaluđen. Kakav će samo doček na Emiratesu imat, ej :lol:
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 17 avg 2012, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 15:19

@frankqqqqq

Word! za cijeli post, a pogotovo za dio o Persiju. Pa jbt to je kao da Dodik sad pređe u SDP :)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2012, 15:24

Šta se desilo sa vama i M'vilom ? Što njega nisu kupili, ostavite nama Sahina eto vama Yann :D
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 15:25

neurofunk je napisao/la:Šta se desilo sa vama i M'vilom ? Što njega nisu kupili, ostavite nama Sahina eto vama Yann :D
Priča se da ako ode Song on dolazi.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 avg 2012, 15:26

neurofunk je napisao/la:Šta se desilo sa vama i M'vilom ? Što njega nisu kupili, ostavite nama Sahina eto vama Yann :D
Pa gledaj, ja gledam na tu situaciju ovako, Sahin bi svakako došao u Arsenal jer se boje za Jacka da će imati probleme sa povredama, a prodajom Songa bi bili prisiljeni kupiti novog DMa, to bi bio M'Vila ili Capoue. Ali za Sahina nisam siguran da dolazi, mislim da vi imate veće šanse po pitanju toga.
Jamie Sanderson ‏@YoungGunsBlog
Robin van Persie: 'Arsenal are part of my life. They've been great to me. We didn't agree on the future - that's life'.
He yebem ti mater ušljivu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2012, 15:27

Ja se samo nadam da je Bould ostavio nekakav utisak na igrace, da ih je ucinio jacim u odbrani, medjutim opet ako se ne bude citav tim branio onda nema nista od zadnja 4 igraca. A da je donio neki napredak, vidi se po kornerima, npr. onaj gol sto su dali protiv Kolna(Mertesacker asistirao TV-u) je specijalnost bila Boulda i meni se cini Adamsa, tako su i oni uvaljivali golove. Nadam se da ce i odbrambeni dio biti unaprijedjen.
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 17 avg 2012, 15:27

Da Bog da mi jos 7 godina ne osvojili ništa, al samo da nikad više u klub ne dođe ovakav smrad kao Robin.

Ferguson je rekao da je htio Drogbu ali da je Drogba rekao da takvo nešto nikad ne bi mogao uraditi Chelseijevim navijačima. I svaka mu čast na tome, divim se takvim igračima.

Sad cete vi reci sta je Drogba osvojio sa Chelseijem a sta Robin sa Arsenalom i to jeste tako stvarno, ali to opet ne mjenja cinjenicu da je i Robin bio fakticki obozavan od strane nas navijaca(barem zadnju godinu i pol) kao sto je i Drogba isti status imao u Chelseiju.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 17 avg 2012, 15:29

Zena ga nagovori da promijeni vjeru i onda se neko cudi kako ga SAF dovede za 12 miliona godisnje.U kojem kolu igraju Arsenal-United bit ce zanimljivo.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 17 avg 2012, 15:31

Tevezito, igramo 3 Novembra u gostima.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 avg 2012, 15:35

ode znaci i babo (kako ovdje svojevremeno prozvase perisija), odlazak songa je pitanje sati

evo jedna prigodna za Pajine podanike i irgate

[youtube][/youtube]

svim normalni topnicima iskreno saucesce zbog svega sto se desava ovom klubu, uz poruku bice bolje valjda, bice arsenal sto je nekad bio valjda nekad uskoro
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 17 avg 2012, 15:36

Igrace Arsenala treba prebaciti u prave timove da osvj. nesto Cesc, Henry, Nasri, Arshavin, A.Cole, Ebue itd.. jucer RVP, danas Song 8-) a za sedmicu dana najmanje godinu dana svi ce imati po jedan trofej 8-)
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.