A i onaj Ferguson posenilio izgleda

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
De nam ti objasni svima nejasno je.Zasto je jedan Legenda a drugi firgoš!?Marsal je napisao/la:Ako to ne možeš sam da shvatiš onda ti i ne vrijedi objašnjavat.Consigliere je napisao/la:Bez provociranja, jednostavno mi je zanimljivo i interesuje me: po cemu Arsenalovi navijaci rangiraju sve ove igrace sto su otisli iz Arsenala a u smislu odnosa prema njima nakon sto odu? Po cemu se razlikuju npr transfer Henrija u Barcu (koji je i dalje obozavan) i Cesca (kojeg 80% vas ne podnosi sada)? Sta, Henry dao vise golova....?
Ko je firgoš? Cesc? Nikad!Johny je napisao/la: De nam ti objasni svima nejasno je.Zasto je jedan Legenda a drugi firgoš!?
Bez provociranja, Henry je za svakog navijača Arsenala na jednoj strani, svi drugi na drugoj. Momak koji je najbolji strijelac Arsenala u njegovoj historiji, iz čijih usta čuješ samo spominjanje jednog kluba, koji je u devet godina Arsenalu dao toliko toga, toliko put pobjedio rivale naspram drugih nije uporediv. Tačnije drugi nisu uporedivi.Consigliere je napisao/la:Bez provociranja, jednostavno mi je zanimljivo i interesuje me: po cemu Arsenalovi navijaci rangiraju sve ove igrace sto su otisli iz Arsenala a u smislu odnosa prema njima nakon sto odu? Po cemu se razlikuju npr transfer Henrija u Barcu (koji je i dalje obozavan) i Cesca (kojeg 80% vas ne podnosi sada)? Sta, Henry dao vise golova....?
Pa nije...BigBigBang je napisao/la:Za ovakvu kolicinu sranja treba velik vodokotlic da se **** puste, koji to igrac ima u Cityu platu 250k funti sedmicno koliko ce Van Persie dobijati u seoskom klubu a tek koji to igrac na svijetu ima 100k vise od toga to jeste 350k funti sedmicno?majestic24 je napisao/la:Da ga bas zanimaju pare,otisao bi u City. Tamo je mogao dobiti 100 k funti sedmicno vise nego u Unitedu.Elegant je napisao/la:Nista novo za danasnje igrace samo $$$ na pameti, a lafo ganjaju karijere zeljni igre.
MA nije zbog para
E pa yebo sebe, baš ze zaluđen. Kakav će samo doček na Emiratesu imat, ejPiers Morgan @piersmorgan
Most deluded traitor ever RT @danroan Van Persie on Arsenal: "there's no hard feelings, no one is angry with me, I'm not angry with them"
Priča se da ako ode Song on dolazi.neurofunk je napisao/la:Šta se desilo sa vama i M'vilom ? Što njega nisu kupili, ostavite nama Sahina eto vama Yann
Pa gledaj, ja gledam na tu situaciju ovako, Sahin bi svakako došao u Arsenal jer se boje za Jacka da će imati probleme sa povredama, a prodajom Songa bi bili prisiljeni kupiti novog DMa, to bi bio M'Vila ili Capoue. Ali za Sahina nisam siguran da dolazi, mislim da vi imate veće šanse po pitanju toga.neurofunk je napisao/la:Šta se desilo sa vama i M'vilom ? Što njega nisu kupili, ostavite nama Sahina eto vama Yann
He yebem ti mater ušljivuJamie Sanderson @YoungGunsBlog
Robin van Persie: 'Arsenal are part of my life. They've been great to me. We didn't agree on the future - that's life'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.