http://www.juvenewsradio.it/fabio-coent ... er-la-juve
Ovi novinari sebi daju mnogo toga za pravo. Mogli bi i mi ovako.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Zaboravio sam spomenuti De Cegliea ali i on ima mjesta u ovih prvih 20-22 ratnika.GaziHusrevbeg je napisao/la:I coach je već počeo sa kombinacijama.![]()
![]()
![]()
Ne valja ti to ništa, čim nema Isle i De Cegliea.![]()
ramiral je napisao/la:Zaboravio sam spomenuti De Cegliea ali i on ima mjesta u ovih prvih 20-22 ratnika.GaziHusrevbeg je napisao/la:I coach je već počeo sa kombinacijama.![]()
![]()
![]()
Ne valja ti to ništa, čim nema Isle i De Cegliea.![]()
Nimalo mi se nije svidjelo kad su poslije osvajanja Scudetta 1998 godine i zamornog svjetskog prvenstva prvenstveno glavnih vedeta tadašnjeg Juventusa u narednoj sezoni ostvarivani kudikamo lošiji rezultati pa se na to nakalemila i povreda Alexa.
Tako nešto bi nas moglo snaći i ove godine uzimajući u obzir da glavne poluge Juvea igraju praktički bez odmora - Pirlo, Marchisio, Bonucci, Chiellini, Barzagli, donekle i Giacherinni tako da i sa te strane je izuzetno korisno zakaparisavanje Isle i Asamoaha koji mogu donijeti prijeko potrebnu svježinu tamo u suton ljeta i početak nove sezone.
Ovim točkovima zamašnjacima trebati će zasluženi odmor i oporavak.
respekt kralju!Buffon has just tied Maldini as the Italian player with more minutes in the euro. 1095 minutes
Oxygen je napisao/la: @Hare - BONNUCI![]()
GaziHusrevbeg je napisao/la:Iako oslabljeni neigranjem Vučinića, Lichta i Vidala i večeras smo demonstrirali našu silu na internacionalnom nivou.![]()
![]()
Bravo, ragazzi!
Buffon ga samo iz penala može primiti, Barzagli i Bonuccija ne može proći nijedan igrač iz Europe, Pirlo radi s loptom šta hoće i večeras ismijavanje kobasičara u par navrata, Marchisio trči ko navijen svaku tekmu.
Daj nam tu Barcelonu u nedjelju!!!![]()

Nek' je odmah daju čovjeku, joj šta im je večeras radio, trojica oko njega, Švajnštajger, Khedira, Kroos klase za Pirla, a Pirlo ih voza kako hoće i kuda hoće.Oxygen je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.