FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 19 jun 2018, 00:04

irfo je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Odlazi misimovicu senade!
Sredi nam anketu.

1. Miske i tribina po tribina uz travnjak.
ili
2. ebo stadion vrati Amara za pehare.
Mogo sam nam sve sredjivat da sam prihvatio ulogu moderatora, a ja odbih u nadi da ce nekom drugom ponudit a oni nista :mrgreen:
Vidim neki dan ti govori halaj me preko pp za moda.
Nece niko da bude mod, ovo je ukopani rov.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 jun 2018, 00:43

Iščekuje li se dolazak Krčminih igrača? :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jun 2018, 10:43

braco je napisao/la:Iščekuje li se dolazak Krčminih igrača? :kafa:
Jel to Veselinovic nije Krcmin igrac? :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

vorkapa
Kontakt:

Post Postao/la vorkapa » 19 jun 2018, 11:15

irfo je napisao/la:
Čuj njegov igrač.
Ko bolan i pita trenera za igrače,sve to Miske završava.Za sada to fino ide Misketu,samo da ne pogrješi ako uzme onog makedonca.Foler je žestok makedonac. :kafa: :kafa:

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 19 jun 2018, 12:39

Miske je jben SD :D
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 jun 2018, 15:29

irfo je napisao/la:
Možda griješim ali Krčmarević kad je došao nije poznavao naše igrače, a kamoli nekog igrača Borca.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 jun 2018, 17:01

Lako je po forumu piskarat. Hajde na jug, pa tamo reci, kome treba u facu. Ili šuti.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jun 2018, 17:04

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Lako je po forumu piskarat. Hajde na jug, pa tamo reci, kome treba u facu. Ili šuti.
pa nije na jugu miske :lol: , nema veze, svakako cu se derati u prvoj utakmici evropskoj, i transparent ce da bude :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 jun 2018, 17:12

Modic nije dobio pravu sansu.

Kakav ce sastav biti i koja formacija.

Pomozi Boze :pray:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bokoko88
Kontakt:

Post Postao/la Bokoko88 » 19 jun 2018, 18:12

Ljudi nista necete promijeniti da kukate koliko god zelite. Niti nas neko nesto pita, niti ce nas pitati. Igraci ce dolaziti i odlaziti kao prethodne tri godine tu se nista nemoze promjeniti. Ovaj trokruzni sistem je prava stvar za nasu ligu a tek ce sad liga biti puno kvalitetnija.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 19 jun 2018, 19:14

irfo je napisao/la:
pa nije na jugu miske :lol: , nema veze, svakako cu se derati u prvoj utakmici evropskoj, i transparent ce da bude :kafa:
Šta ima veze gdje je Miske, bitno je šta jug misli. Kad se bude smjenjivalo, krenut će od juga. Ako misliš da je vrijeme već sad, izvoli doći na jug. Manijaci su organizovana navijačka grupa, svako odstupanje od toga, smatra se pišanjem po grupi.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 jun 2018, 19:36

Zakarić: Hoću samo u Partizan!

Goran Zakarić se nalazi pred ulaznim vratima Partizana.

Vicešampion Srbije i vezni fudbaler sarajevskog Željezničara dogovorili su sve oko transfera, ali je u međuvremenu zalepo na relaciji dva kluba, oko obeštećenja.

Iako je na Grbavicu za Zakarića stiglo nekoliko primamljivih ponuda, pre svega iz Poljske i Rumunije, dvadesetpetogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine želi samo u Partizan.

Najbolji fudbaler Premijer lige BiH za sezonu 2017/18. u razgovoru za MONDO ističe nadu da će se klubovi dogovoriti i da će se ubrzo priključiti novim saigračima, ako ne u Beogradu, onda u Ptuju, gde Partizan nastavlja pripreme.

"Moja želja je Partizan, i oko toga nemam dilemu. Stiglo je još nekoliko inostranih ponuda u Željezničar, ali sam se opredelio za crno-bele. Dogovoreno je sve što je do mene i Partizana, ali je problem nastao oko obeštećenje. Nadam se da će se klubovi što pre dogovoriti i da će se sve završiti najbolje za sve tri strane. Rešio sam da je moj naredni klub u karijeri Partizan i jedva čekam da dođem", rekao je Zakarić za MONDO.

Zašto Partizan?

"To je veliki klub, sa tradicijom i navijačima. Želim da igram u takvom ambijentu, verujem u sebe i ne plaše me ambicije 'parnog valjka', jer se poklapaju s mojima. Na meni je da radim, treniram i da se borim, jer samo tako mogu da se dokažem. Privukla me je priča o Partizanu".

Zakarić je trenutno na pripremama Željezničara u Međugorju, gde ga trenira nekadašnji igrač i trener u Partizanu Slobodan Krčmarević, od ovog leta novi šef stručnog štaba vicešampiona Bosne i Hercegovine.

"Pričao sam sa trenerom o Partizanu. Rekao mi je sve pozitivno, da je u pitanju veliki klub, sa sjajnom atmosferom i navijačima. Objasnio mi je neke stvari i da je za mene najbolje da što spremniji dođem u novu sredinu".

Zakarić od aktuelnog sastava Partizana dobro poznaje Ognjena Ožegovića.

"Iz istog smo mesta, u kontaktu smo, dobri smo drugovi. Nadam se da ću i sa njegove strane imati pomoć", rekao je Goran Zakarić.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2018, 21:03

Zapeo za Partizan ko da je Real Madrid.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 jun 2018, 21:20

Šta ima veze gdje je Miske, bitno je šta jug misli. Kad se bude smjenjivalo, krenut će od juga. Ako misliš da je vrijeme već sad, izvoli doći na jug. Manijaci su organizovana navijačka grupa, svako odstupanje od toga, smatra se pišanjem po grupi.
Misimovic i jug> NATO

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 19 jun 2018, 21:23

Pisam vam se na grupu.Sve narkomani i klosari,dileri zadnji sljam drustva bukvalno.Vodja im najveca p.icka sva normalna raja presla na sjever sto se moze i vidjet po brojnosti na jugu da nije karta najeftinija prosjek bi bio 200 ljudi.Mole raju da dolaze na jug daju besplatno karte ispred stadiona.
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 jun 2018, 21:27

Bokoko88 je napisao/la:Ljudi nista necete promijeniti da kukate koliko god zelite. Niti nas neko nesto pita, niti ce nas pitati. Igraci ce dolaziti i odlaziti kao prethodne tri godine tu se nista nemoze promjeniti. Ovaj trokruzni sistem je prava stvar za nasu ligu a tek ce sad liga biti puno kvalitetnija.

Sto je bolje za ligu od lige za prvaka gdje igra 6 najjacih timova u drzavi izmefju sebe po dvije utakmice...po cemu je bolje ovaj novi sistem od lige za prvaka gdje se sudaraju najjaci timovi drzave po dva puta.

Ne kontam
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Bokoko88
Kontakt:

Post Postao/la Bokoko88 » 19 jun 2018, 21:35

Pa sta je donijelo bolje taj sistem koji se igrao vec? Jel to bilo vise raje na derbiju? ili na nekoj drugoj utakmici tacnije?

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 19 jun 2018, 21:42

Josip Broz Misimovic

Bokoko88
Kontakt:

Post Postao/la Bokoko88 » 19 jun 2018, 21:54

Meni je jedino degutantno da se preko Zelje kupe politicki poeni pred izbore i kad vidim sda potrcke kaKo izlijecu kao iz pastete oni pomogli Zelji :puke: Isto kao da smo mi obicni ljudi, ljudi bez mozga i ociju da ne vidimo kako su pare od juga usmjerili prema terenu wtf ?????? PA KOJE OVDJE LUD ??????? :puke:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2018, 22:27

Lendric je u posjeti nasim pulenima u Medjugorju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.