Jel' nas i Mamić obišao?LjoZee je napisao/la:Lendric je u posjeti nasim pulenima u Medjugorju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel' nas i Mamić obišao?LjoZee je napisao/la:Lendric je u posjeti nasim pulenima u Medjugorju.
vala bas, navro ko da je ne znam kakav klubLjoZee je napisao/la:Zapeo za Partizan ko da je Real Madrid.
Uradili su oko 30% grijaca i nasipa sitnog pjeska ova ih je kisa malo usporila ali do kraja mjeseca trebali bi travu da postavljajuRaonffa je napisao/la:Šta je sa terenom? Jesu se postavili ti grijači?
To me zanima, zbog ove kiše koja pada zadnjih dana, znam da su govorili da se to ne može raditi po kiši. Da li će onda teren biti spreman za 19. juli i prvu domaću tekmu u Europi?Stole je napisao/la:Uradili su oko 30% grijaca i nasipa sitnog pjeska ova ih je kisa malo usporila ali do kraja mjeseca trebali bi travu da postavljajuRaonffa je napisao/la:Šta je sa terenom? Jesu se postavili ti grijači?
Danas reče Misimović:Raonffa je napisao/la:To me zanima, zbog ove kiše koja pada zadnjih dana, znam da su govorili da se to ne može raditi po kiši. Da li će onda teren biti spreman za 19. juli i prvu domaću tekmu u Europi?Stole je napisao/la:Uradili su oko 30% grijaca i nasipa sitnog pjeska ova ih je kisa malo usporila ali do kraja mjeseca trebali bi travu da postavljajuRaonffa je napisao/la:Šta je sa terenom? Jesu se postavili ti grijači?
Ono što najviše interesuje medije i vjerovatno navijače jeste kad će teren biti završen. Mi smo rekli da će teren biti spreman za prvu utakmicu koju FK Željezničar igra u evropskim takmičenjima. To je 12. juli i ako bude domaćini igrat ćemo na ovom terenu.
braco je napisao/la:
Danas reče Misimović:
Ono što najviše interesuje medije i vjerovatno navijače jeste kad će teren biti završen. Mi smo rekli da će teren biti spreman za prvu utakmicu koju FK Željezničar igra u evropskim takmičenjima. To je 12. juli i ako bude domaćini igrat ćemo na ovom terenu.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, WeekendOffender i 30 gostiju.