FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Mora Icardi crknut na terenu igrajuci svaka 3 dana da bi ovaj Puscasa/Bonazzolija uveo.
Veceras Mazzari moze stosta nauciti od Sinise koji ce nam suknuti da valja. S ovakvom igrom na postavljenu kompaktnu igru Dorie misli da ne mozemo meda s kasike. Cak stavise mislim ako nagrnemo kao sto znamo bez ikakvog smisla pozadi da bi nam i mogli suknuti komad, dva 

Sastav bi trebo bit isti ko i protiv Cesene, samo jedna izmjena Campagnaro - Vidic..a izgleda da ce Duncan pocet na klupi
Arena prenosi Inter u multiprenosu, pa eto postavljajte linkove ako nadjete sta dobro
Arena prenosi Inter u multiprenosu, pa eto postavljajte linkove ako nadjete sta dobro
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Nesto nikako ne mogu da procitam sta pise 
Ipak Duncan od prve
Campagnaro se povrijedio, upitan i za Parmu

Ipak Duncan od prve

Campagnaro se povrijedio, upitan i za Parmu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kakav Sinisa Mazzarri ce ga propisno nasamarat.Previse gadljiv klub Sampdorija,nadam se da im Icardi ponovno zabija.Steta samo sto necu moc sada gledat utakmicu nego tek sutra ujutro...treba izbjegavat komentare i rezultat do tada 

I ja se nadam za Icardija, samo nesto tesko. Sampa po meni ima najbolju zadnju liniju u ligi. Macarija bi i Malkocevic isamar'o kamoli SinisaSiamoNoi je napisao/la:Kakav Sinisa Mazzarri ce ga propisno nasamarat.Previse gadljiv klub Sampdorija,nadam se da im Icardi ponovno zabija.Steta samo sto necu moc sada gledat utakmicu nego tek sutra ujutro...treba izbjegavat komentare i rezultat do tada

A prije sezone smo svi mislili da će nam zadnja linija (Vidara, Rano i Jesus) biti najjača karika, ali se ispostavilo da smo tu najtanji. Vidić nije ispunio očekivanja nažalost ili bolje rečeno ne odgovara mu ova Mazzarijeva postavka igre. Ako pobijedimo bit će mi drago, a ako izgubimo neću se ni nervirat jer sam uvjeren da u slučaju poraza u nedjelju će nas voditi novi trener. Samo se nadam da neće biti remi jer em je to loš rezultat em to znači da će Mazza ostat još malo i uništavat nam sve šanse za CL.krmpotich je napisao/la:Strah me samo nase zadnje linije, u napadu sta napravimo. Bojim se samo da nam se ne desi novi Cagliari
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
linkovi neko?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Vidić je i u ovim poznim godinama top na svojoj poziciji u ovako nekvalitetnoj ligi kakva je trenutno. No ono sto mu ne godi jeste ta čarobna 3 pozadi, i svjedoci smo da se gubi ko Hadžira u žitu
Ovaj kloc naravno da nista ne mijenja, i dalje šiba sve po svome. Neko rece da je Mancini kloc. Mozda i jeste, ali on bar igra 4-4-2 i kada gubi 0:1 ubacuje napadaca ako ne stima, ide jos 1 za 10 minuta pa ko koga. Ovaj stručnjak mjenja beka za beka 

Evo izgleda da smo na Areni 2 mi centralni meč, a uključivaće se po potrebi u ostala 3 

Palacio 

Nisam mislio da cu ovo ikada reci ali : Mancini, vrati se sve ti je oprosteno..
Palacio je gotov.. poslije povrede covjek nije ni sjena igraca od proslih sezona.. Osvaldo nam fali..
sve u svemu nadam se porazu i da Mancini do vikenda preuzme ekipu..
Palacio je gotov.. poslije povrede covjek nije ni sjena igraca od proslih sezona.. Osvaldo nam fali..
sve u svemu nadam se porazu i da Mancini do vikenda preuzme ekipu..
Na sta smo mi spali, bilo koja ekipa da dodje na Meacu ako joj se ćefne može do boda. Ako se malo uozbilji ide i 3 boda. Macari majstor, povlaci radikalan nadasve ofanzivan potez ubacuje Kuzmanovica

Fakat je retardiran Mazzarri sto mijenja povrijeđenog Hernanesa
Palaciu treba stravu salit. Frajer veze nema

Palaciu treba stravu salit. Frajer veze nema

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Medel i Kova dobri ovo ostalo bože sačuvaj... statično, sporo, jalovo, nikakvo...
Palacio najgori na terenu za kilometar
edit. KUZZZZ hahahah

Palacio najgori na terenu za kilometar
edit. KUZZZZ hahahah

#SuningOUT
A u qrac više Palacio 
Bravo Kuz
Aj svega ti Mauro

Bravo Kuz

Aj svega ti Mauro

Jel' moguce 2 utakmice zaredom da smo dobili penal ?
Moratti iz sjenke.

Moratti iz sjenke.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Idemo dalje. 3. mjesto je sve bliže.
Forza Inter !!!

Forza Inter !!!
Kakav mrtvacki klub je ovaj Inter. Penala nije vidjelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.