Uci,uci,najbolje se uci pod pritiskom..AsharaK je napisao/la:Neko će da gleda Damira,a neko da uči ZIS
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
zaspim u 9, s kokosima, navijem sat, ustanem, kafa, ubrizgam secer kroz 5 kockica cokolade, i pustim link-prenos...kad odgodjeno.... znaci bolje da nastavim spavati, da ne navucem baksuzluk damiru hahahha
Kindže, kindže...
de bez zajebancije ne postavljajte slike, banovace nas onaj cashman 
Pyro is not a crime !
šta ima tek u 2, daj bože i tad da bude...priznajem piččka sam, neću gledat, preči mi ispit...
damire pokaži da si mentalno stabilniji, iznenadi me kad ustanem
damire pokaži da si mentalno stabilniji, iznenadi me kad ustanem
- QUARTERBACK
- Kontakt:
samo se smiju postavljat slike Dee Herdzelas !

sto neko kaze i bolje da ne prenose Damira, kad god ga gledamo na streamovima cojk pobjedjuje
generacijoo 
sto neko kaze i bolje da ne prenose Damira, kad god ga gledamo na streamovima cojk pobjedjuje
ja sam htio da je spomenem, ali su onda ovi postavili Bouchard za koju sam i zaboravio bio.. Bouchard 94 godisteAnkleBreaker je napisao/la:Lisicki pa sve ostale.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Do 02:30 ce Maria zavrsiti posao pa se mozda prebace na Damirov mec.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
BrutalnoQUARTERBACK je napisao/la:samo se smiju postavljat slike Dee Herdzelas !![]()
![]()
ja sam htio da je spomenem, ali su onda ovi postavili Bouchard za koju sam i zaboravio bio.. Bouchard 94 godisteAnkleBreaker je napisao/la:Lisicki pa sve ostale.![]()
generacijoo
ma jarane sljedeća tri dana tri završna, izginut ćuxinxee je napisao/la:Uci,uci,najbolje se uci pod pritiskom..AsharaK je napisao/la:Neko će da gleda Damira,a neko da uči ZISEvo i ja se hvatio knjige.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sem Bouchard i Kirilenko nijedna ne valja. Slaba ponuda bas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dea
Samo jasi svi smo nasi?
@asharak i meni sutra ispit a bio i u ponedjeljak, to se zove baksuzluk
Samo jasi svi smo nasi?
@asharak i meni sutra ispit a bio i u ponedjeljak, to se zove baksuzluk
Nad tobom sunce najljepše sja
brze susi taj teren!
jedan fenira
jedan fenira
Cirstea ti ne valjaGreivis je napisao/la:Sem Bouchard i Kirilenko nijedna ne valja. Slaba ponuda bas.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
mogla bi sharapova ovu rijesiti do 2 kako je krenula a ? 
Jest ova kisa sve pokvarila. Oduzilo se pa stalno neko pomjeranje. K'o ce sada docekati dva sata
P.S Ma kakva ljudi Dea, nasa najljepsa tenisacica je Jelena Simić
P.S Ma kakva ljudi Dea, nasa najljepsa tenisacica je Jelena Simić
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Eh nisi ti vidio Greivis-aChinaglia je napisao/la:Cirstea ti ne valjaGreivis je napisao/la:Sem Bouchard i Kirilenko nijedna ne valja. Slaba ponuda bas.
Dobro. I ona jos valja.Chinaglia je napisao/la:Cirstea ti ne valjaGreivis je napisao/la:Sem Bouchard i Kirilenko nijedna ne valja. Slaba ponuda bas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Masha ubi brašno, ali džaba kada će prenosti' naredni meč po programu na tom terenuQUARTERBACK je napisao/la:mogla bi sharapova ovu rijesiti do 2 kako je krenula a ?
Vala bas pa nemora se spavati svaku noc jbg .pinoglavi je napisao/la:Ma ne sekiraj se tebra, bit ce kad Bog odrediCaptain4 je napisao/la:Tek u 2 i to sa upitnikom ..
[youtube][/youtube]
Evo do meča zarazite se uz pravu mjuzu
Evo do meča zarazite se uz pravu mjuzu
"We need to suffer. And we need to fight."
malo mladja ali nemam nista protiv
Tadeja Majeric
Tadeja Majeric
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 20 jan 2016, 01:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.