Uci,uci,najbolje se uci pod pritiskom..AsharaK je napisao/la:Neko će da gleda Damira,a neko da uči ZIS

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Uci,uci,najbolje se uci pod pritiskom..AsharaK je napisao/la:Neko će da gleda Damira,a neko da uči ZIS
ja sam htio da je spomenem, ali su onda ovi postavili Bouchard za koju sam i zaboravio bio.. Bouchard 94 godisteAnkleBreaker je napisao/la:Lisicki pa sve ostale.
BrutalnoQUARTERBACK je napisao/la:samo se smiju postavljat slike Dee Herdzelas !![]()
![]()
sto neko kaze i bolje da ne prenose Damira, kad god ga gledamo na streamovima cojk pobjedjuje
ja sam htio da je spomenem, ali su onda ovi postavili Bouchard za koju sam i zaboravio bio.. Bouchard 94 godisteAnkleBreaker je napisao/la:Lisicki pa sve ostale.![]()
generacijoo
ma jarane sljedeća tri dana tri završna, izginut ćuxinxee je napisao/la:Uci,uci,najbolje se uci pod pritiskom..AsharaK je napisao/la:Neko će da gleda Damira,a neko da uči ZISEvo i ja se hvatio knjige.
Cirstea ti ne valjaGreivis je napisao/la:Sem Bouchard i Kirilenko nijedna ne valja. Slaba ponuda bas.
Eh nisi ti vidio Greivis-aChinaglia je napisao/la:Cirstea ti ne valjaGreivis je napisao/la:Sem Bouchard i Kirilenko nijedna ne valja. Slaba ponuda bas.
Dobro. I ona jos valja.Chinaglia je napisao/la:Cirstea ti ne valjaGreivis je napisao/la:Sem Bouchard i Kirilenko nijedna ne valja. Slaba ponuda bas.
Masha ubi brašno, ali džaba kada će prenosti' naredni meč po programu na tom terenuQUARTERBACK je napisao/la:mogla bi sharapova ovu rijesiti do 2 kako je krenula a ?
Vala bas pa nemora se spavati svaku noc jbg .pinoglavi je napisao/la:Ma ne sekiraj se tebra, bit ce kad Bog odrediCaptain4 je napisao/la:Tek u 2 i to sa upitnikom ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.