AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
A sa druge strane kad pogledam da smo 13. na tabeli,i kako smo grozno igrali,ja mislim da kako god bude,gore od ovoga sada ne moze biti. Bio to Seedorf ili ne znam ko.
- francobaresi
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da će se Honda brže uklopiti nego Rami. Jer francuski stoper nije igrao službeni meč već 3-4 mjeseca, zbog toga mislim da će imati određenih problema u prvim utakmicama. S druge strane Keisuke je igrao redovno, a i mislim da je pod vodstvom Zaccheronia naučio ponešto o igranju na "italijanski" način. Po meni su ovo dva odlična igrača, mada većina ih podcjenjuje samo iz razloga što su oni došli džaba u Milan.
Da su plaćeni 25-30 miliona € vjerovatno bi slušali drugačiju priču. Ali vidjet ćemo, pred nama je.
Da su plaćeni 25-30 miliona € vjerovatno bi slušali drugačiju priču. Ali vidjet ćemo, pred nama je.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
... sto pokazuje da uprava nema ama bas nikakvu ambiciju nego eventualno izboriti to trece mjesto. Zalosno. Upravo ono sto je Boban pricao.UrbyEmanuelson je napisao/la:A sa druge strane kad pogledam da smo 13. na tabeli,i kako smo grozno igrali,ja mislim da kako god bude,gore od ovoga sada ne moze biti. Bio to Seedorf ili ne znam ko.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Nema potrebe raspravljati o upravi , jer oni rade sve što je u njihovoj moći da upropaste ovaj klub. I Boga mi na dobrom su putu. Jedina osoba koja zna šta radi je Barbara, dok dva matorca nemaju pojma šta žele. I treći fosil koji je bio u samom vrhu nije ništa bolji od Gallianija i Berlusconija, taj nije radio apsolutno ništa posljednjih par mjeseci a primao je uredno platu. Naravno radi se Braidi koji je na svu sreću otišao iz kluba.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Od Juna ove godine kormilo AC Milana preuzima Seedorf i pomocnik Stam!! sta mislite o ovome? Ja mislim ako ulaganja ostanu ista da nama Sacci i Capello ne bi mogli pomoci 
Eh ovako dolazak Honde i Ramija, nije losa stvar, ali treba jos uvijek tu jedan odlican stoper.
I da svi vidim zaboravljate Zapatu, a lik je zadnje dvije utakmice odigrao perfektno.
I da svi vidim zaboravljate Zapatu, a lik je zadnje dvije utakmice odigrao perfektno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Dzaba mu sto odigra 2-3 utakmice super kad nikad nisi siguran da nece kiksat. Jednostavno strepim kad god je lopta kod njega. Bonera je po meni bolji stoper i definitivno nam treba jos jedan stoper al sam siguran da ga nece dovest u ovom prelaznom roku. Ako uspiju dogovorit Naingolana i eventualno DAmbrosia i to je to za ovaj prekazni rok po mom misljenju. Definitivno je kockanje sa Sedorfom i trebali su ga dovest sad da se do kraja sezone vidi imal sta od njega. Kako god samo da ovog jokera ne gledam vise 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Journalists from seven Japanese newspapers will be present at the presentation of Keisuke Honda on January 8 at San Siro.
Chigusa Namihira (Nikkan Sports):“Keisuke a oggi è il numero uno, il più seguito di tutti. Lui e Kagawa sono i più popolari." ili ti na naški : ""Keisuke je danas broj jedan, najgledaniji od svih. On i Kagawa su najpopularniji."
Naravno ovo se odnosi na Japan odnosno Aziju. Milan nije dobio samo kvalitetnog igrača već i svojevrsni brend, koji bi Milanu svake godine trebao "donijeti" negdje oko 10 miliona €. To je ona neka minimalna cifra.
Milan are still the favourites to sign Danilo D'Ambrosio (contract expires in June 2014) immidiately in January.
Hajde ćelo, završi to kako treba.
Chigusa Namihira (Nikkan Sports):“Keisuke a oggi è il numero uno, il più seguito di tutti. Lui e Kagawa sono i più popolari." ili ti na naški : ""Keisuke je danas broj jedan, najgledaniji od svih. On i Kagawa su najpopularniji."
Naravno ovo se odnosi na Japan odnosno Aziju. Milan nije dobio samo kvalitetnog igrača već i svojevrsni brend, koji bi Milanu svake godine trebao "donijeti" negdje oko 10 miliona €. To je ona neka minimalna cifra.
Milan are still the favourites to sign Danilo D'Ambrosio (contract expires in June 2014) immidiately in January.
Hajde ćelo, završi to kako treba.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Honda ce populizirati ovaj klub sto ce svakako dobro doci u ova doba kada svi navijaju za Bayern, Real, Barcelonu & co. Uvijek je fino imati hordu novih navijaca iza sebe jer ovaj klub to zasluzuje.
Naravno, o finansijskim dobitima ne treba ni pricati.
Jao, ma je li nam ovo danas Noce dao gol, amblivbl.
Kad je ovaj je*eni mrtvi Matri zadnji put zabio, pa makar i na treningu? Covjece, koja propala investicija. Prolazilo je svakakvih persona kroz ovaj klub, ali ovaj je ubjedljivo jedan od najvecih kandidata za top flopa.
Naravno, o finansijskim dobitima ne treba ni pricati.
Jao, ma je li nam ovo danas Noce dao gol, amblivbl.
Kad je ovaj je*eni mrtvi Matri zadnji put zabio, pa makar i na treningu? Covjece, koja propala investicija. Prolazilo je svakakvih persona kroz ovaj klub, ali ovaj je ubjedljivo jedan od najvecih kandidata za top flopa.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jbt ja sam da Seedorf i Stam budu na kormilu Milana ako ništa da barem malo utjeraju strah ovim kvazi zvijezdama tipa Balotelli.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- LegendKiller
- Kontakt:
o čemu pričas protiv intera bio najgori a i cijelu sezonu je uzasan, a ako bolje razmislim od kako je došao u milan imao je više kikseva nego dobrih intervencija, šta smo samo golova primili prošle sezone njegovim greškama, definitivno promašaj. Ramia čemo vidjeti, mada pored njega nama treba još jedan stoper ja se nadam da će Astoria dovesti.meho-medo je napisao/la:Eh ovako dolazak Honde i Ramija, nije losa stvar, ali treba jos uvijek tu jedan odlican stoper.
Što se tiće holandskog dvojca, ako budu patriotski raspoloženi kao drugi holandski treneri znaći da na ljeto u milan dolaze minimalno 3 holanđanina a emanuelson definitovno ostaje.
Hoće popularizirati nešto u fazonu Džeke što je popularizirao City za BH gloryhuntere i prolazno simpatisanje
Ipak su ovi nabrojani klubovi poznati u svim krajevima svijeta prvenstveno radi rezultata koje postižu pa tek onda radi igrača.
A što se tiče prihoda uopće neće biti loše kad kosooki krenu kupovati Hondine dresove iz Milan Storea (šteta što nije u pitanju neki najtalentovaniji kinez)
Ipak su ovi nabrojani klubovi poznati u svim krajevima svijeta prvenstveno radi rezultata koje postižu pa tek onda radi igrača.
A što se tiče prihoda uopće neće biti loše kad kosooki krenu kupovati Hondine dresove iz Milan Storea (šteta što nije u pitanju neki najtalentovaniji kinez)
Il club piu titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Milan je bio a i dalje je među 5 najpopularnijih klubova na svijetu. Bayern još uvijek nema više navijača nego Milan, uprkos dobrim rezultatima posljednje 2-3 sezone. Jer jednostavno i dalje u svojoj ekipi nemaju neku mega-zvijezdu. Igrača o kojem se stalno piše i stalno je u medijama, iz ovog ili onog razloga. Milan je u rezultatskoj krizi ali idalje imaju Balotellia koji je magnet za medije i koji je strašno popularan, a tu je i Kaka kao simbol Milana i jednostavno fudbalska ikona.DonPippo9 je napisao/la:Hoće popularizirati nešto u fazonu Džeke što je popularizirao City za BH gloryhuntere i prolazno simpatisanje![]()
Honda je samo jedan dodatni plus, jer će Azijski mediji sigurno tražiti da gledaju utakmice ovog kluba.Što automatski znači da će Milan imati dodatne prihode od TV-prava.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sve to stoji, ali je cinjenica da je Milan dosta opao po tom pitanju za razliku od prethodnih godina.
Kako god, jeste da bi vecina bili plasticni navijaci, ali gotivim svaku jedinku koja odluci zagotiviti ovaj klub, ma iz kojeg razloga to bilo.
Mada i to sve nije toliko bitno koliko i cinjenica da cemo imati velike novcane koristi od njih.
A danas i to famozno predstavljanje igraca. Vala jedva docekah, vec pola godine slusamo o njemu kao da nam Ronaldo dolazi.
Kako god, jeste da bi vecina bili plasticni navijaci, ali gotivim svaku jedinku koja odluci zagotiviti ovaj klub, ma iz kojeg razloga to bilo.
Mada i to sve nije toliko bitno koliko i cinjenica da cemo imati velike novcane koristi od njih.
A danas i to famozno predstavljanje igraca. Vala jedva docekah, vec pola godine slusamo o njemu kao da nam Ronaldo dolazi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Dolazi, azijski Ronaldo.
Ipak je to najpopularniji fudbaler u tom dijelu svijeta.
Što se tiče predstavljanja, mislim da se to neće desiti danas, jer avion slijeće tek oko 18 h a ljekarski pregledi su zakazani za sutra. Večeras će vjerovatno biti neka mala reportaža i par izjava glavnih aktera. Dok će službeno predstavljanje biti tek za 2-3 dana, mislim tako se pisalo zadnjih dana.
Što se tiče predstavljanja, mislim da se to neće desiti danas, jer avion slijeće tek oko 18 h a ljekarski pregledi su zakazani za sutra. Večeras će vjerovatno biti neka mala reportaža i par izjava glavnih aktera. Dok će službeno predstavljanje biti tek za 2-3 dana, mislim tako se pisalo zadnjih dana.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Centre forward
- Kontakt:
Šališ se jelda. Većina onog što napišeš ima smisla zaista, al' ovo je teška nebuloza, nisam se to od tebe nad'ofrancobaresi je napisao/la:Milan je bio a i dalje je među 5 najpopularnijih klubova na svijetu. Bayern još uvijek nema više navijača nego Milan, uprkos dobrim rezultatima posljednje 2-3 sezone. Jer jednostavno i dalje u svojoj ekipi nemaju neku mega-zvijezdu. Igrača o kojem se stalno piše i stalno je u medijama, iz ovog ili onog razloga. Milan je u rezultatskoj krizi ali idalje imaju Balotellia koji je magnet za medije i koji je strašno popularan, a tu je i Kaka kao simbol Milana i jednostavno fudbalska ikona.DonPippo9 je napisao/la:Hoće popularizirati nešto u fazonu Džeke što je popularizirao City za BH gloryhuntere i prolazno simpatisanje![]()
Honda je samo jedan dodatni plus, jer će Azijski mediji sigurno tražiti da gledaju utakmice ovog kluba.Što automatski znači da će Milan imati dodatne prihode od TV-prava.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- LegendKiller
- Kontakt:
valjda će proći ljekarske preglede, nadam se da je zube popravio prije dolaska u milan.francobaresi je napisao/la:Dolazi, azijski Ronaldo.Ipak je to najpopularniji fudbaler u tom dijelu svijeta.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bonera: "Prandelli coached me at Brescia, so he knows me. If he needs me for the World Cup, then I'm ready."
Mozda se i ovo desi, ko zna
.. za Hondu se nadam da je opro kosu,očistio uši i odsjekao nokte ..
Mozda se i ovo desi, ko zna
.. za Hondu se nadam da je opro kosu,očistio uši i odsjekao nokte ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Ne, ne šalim se. Možda me nisi dobro razumio, jer Bayern ima igrače koji su popularni, ali daleko je to od statusa koji imaju recimo jedan Messi,Ronaldo,Ibrahimović,Bale,Neymar,Kaka,pa čak i Balotelli. Jedini igrač iz Bayerna koji bi mogao postati globalni brend je Gotze, jer ima sve predispozicije za to.Centre forward je napisao/la:Šališ se jelda. Većina onog što napišeš ima smisla zaista, al' ovo je teška nebuloza, nisam se to od tebe nad'ofrancobaresi je napisao/la:Milan je bio a i dalje je među 5 najpopularnijih klubova na svijetu. Bayern još uvijek nema više navijača nego Milan, uprkos dobrim rezultatima posljednje 2-3 sezone. Jer jednostavno i dalje u svojoj ekipi nemaju neku mega-zvijezdu. Igrača o kojem se stalno piše i stalno je u medijama, iz ovog ili onog razloga. Milan je u rezultatskoj krizi ali idalje imaju Balotellia koji je magnet za medije i koji je strašno popularan, a tu je i Kaka kao simbol Milana i jednostavno fudbalska ikona.DonPippo9 je napisao/la:Hoće popularizirati nešto u fazonu Džeke što je popularizirao City za BH gloryhuntere i prolazno simpatisanje![]()
Nadam se da ti je sad jasnije šta želim reći. U ovom trenutku ni Ribery ni Robben nisu na nivou ovih gore navedenih. Bez obzira što su to vrhunski igrači,lično mislim da spadaju među 20 najboljih na svijetu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
On dolazi..
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.