FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma hoce, nisu valjda toliko nesposobni da je za 17 dana ne srede. Nekoliko suncanih dana potrebno da se obnovi poslije ove kise.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onda ga lijepo nabiti u prkno nogom za Hrvatsku pa neka tamo radi ako moze, a mjesto komentatora dati nasem čeljadetu.MortemHz je napisao/la:On je iz Hrvatske.Vanja8 je napisao/la:Ma,šta je ono ljudi sinoć?Tačno mi s fudbal zgadio od onog komentatora Anela Džankovića,čovjek više navija za Hrvatsku nego za Bosnu kad prenosi.Mislio sam da ce ga srce udariti kad su Hrvati prosli.Sramota,sigurno onako Drago Ćosić vristi kad mi napravimo dobar rezultat...![]()
![]()
Da niste rekli ime, ja ne bi ni znao da je Anel, nego sam bio ubjeđen da neki Hrvat prenosi, a ne ovi na baterije sto im se u prkno uvlace.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
bordopoeta
- Kontakt:
dobro to je sad tvoj neki lični animozitet prema Adiloviću jbg, imao je momak dobrih perioda i tekmi na golu(pa i evropskih) za nas, Ibro nije ali nikad, ne znam je li 2 u totalu branio za nas....stoga sigurno ne smatram da Ibro može nešto naučiti nekoga ni na kojem nivou....[/quote]
Nikakav animozitet, nego želja da su u klubu najbolji, a ne uhljebi i da se zapošljavaju preko štele.. Nije uopšte važno koliko je ko odigrao utakmica bitna je stručnost. Koliko je Murinjo odigrao utakmica u životu? Ma šta će Ibro? On je fin momak i sarajevsko dijete, bolje daj nam ovoga papka, koji nikakvih emocija nema prema klubu, nego se tako bezobrazno smije kada mi gubimo na Grbavici.
Nikakav animozitet, nego želja da su u klubu najbolji, a ne uhljebi i da se zapošljavaju preko štele.. Nije uopšte važno koliko je ko odigrao utakmica bitna je stručnost. Koliko je Murinjo odigrao utakmica u životu? Ma šta će Ibro? On je fin momak i sarajevsko dijete, bolje daj nam ovoga papka, koji nikakvih emocija nema prema klubu, nego se tako bezobrazno smije kada mi gubimo na Grbavici.
-
Pitaristok
- Kontakt:
izgleda sto se napadaca tice ostali smo na ahmeta tatar i krste, kaze hus da mu u ovoj fazi priprema i ne treba, da su zakasnili
-
belosevic28
- Kontakt:
Cestitke Husrefe, sagni im se jos jednom. Ni rijeci na Upravu, pohvali ih, jbg pos'o su ti dali. Uz to si i uhljebio golmana od jarana Runde.Pitaristok je napisao/la:izgleda sto se napadaca tice ostali smo na ahmeta tatar i krste, kaze hus da mu u ovoj fazi priprema i ne treba, da su zakasnili
Bravo vojnici !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Otkad su tatar i.krste napadačiPitaristok je napisao/la:izgleda sto se napadaca tice ostali smo na ahmeta tatar i krste, kaze hus da mu u ovoj fazi priprema i ne treba, da su zakasnili
Isto kao sto je hadzic lijevi bek a hebibovic desni, a Adukor stoper.... Mogao bi hus zbog izmišljanja tople vode brzo da odskakuce
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Pitaristok
- Kontakt:
znam da nisu napadaci, al kao reko im hus da ce javno reci kako su ekipu ostavili bez napadaca kojeg je on trazioPantelija je napisao/la:Otkad su tatar i.krste napadačiPitaristok je napisao/la:izgleda sto se napadaca tice ostali smo na ahmeta tatar i krste, kaze hus da mu u ovoj fazi priprema i ne treba, da su zakasnili
Isto kao sto je hadzic lijevi bek a hebibovic desni, a Adukor stoper.... Mogao bi hus zbog izmišljanja tople vode brzo da odskakuce
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ogromna ogromna greska ako bude istina. Ne moze ti jedan lik igrati u napadu bez ikakve zamjene a pritom ima 33 godine. Krste i Tatar nisu napadaci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
E cuj Husref ce javno reci hahahah kao sto je i do sada javno govorio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Usrefa na grb kluba!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Onda do decembra ne smijemo ni boda izgubit, jer šta natrpamo do pauze to nam je. Na proljeće Ahmu opali polen i nula smo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Možda šef konta gurnuti kakvo dijete u vatru, a dušmani već krenuli da ga hraču. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A sto je jos tuznije raja zadovoljna , doveli Tatara i Sisica, igrace koji bi u normalnom klubu treca opcija bilijoker90 je napisao/la:Možda šef konta gurnuti kakvo dijete u vatru, a dušmani već krenuli da ga hraču.
Igramo extra na pripremama a kad stane bit ce krivi tereni, umor od evrope, ili ce se u kriznim momentima gurnut neko od djece pa ce podleci pritisku, alibi prica
Bar se za Tucakovica ne sekiramo, ako ne bude imo prilike igrat moze kod Runde u pekari radit
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Već su krenuli da ušutkuju nezadovoljne nakon ovih par pobjeda na pripremnim. Mislim, drago je i meni da to liči na nešto, ali poučeni iskustvom prethodnih sezona znamo kakav je kvalitet i mentalni sklop većine naših igrača. Pojačanja prosjek lige, ništa spektakularno, mali Resić i akademci bi mogli biti opet neka svijetla tačka, ako ih ne izguraju ovi menadžerski Tatari i slični. Očekivao sam 2-3 prava pojačanja, nešto tipa Aduka, ali eto. Što bi šef rekao - šta je, tu je, moj dobri Andrese.Inijesta je napisao/la:A sto je jos tuznije raja zadovoljna , doveli Tatara i Sisica, igrace koji bi u normalnom klubu treca opcija bilijoker90 je napisao/la:Možda šef konta gurnuti kakvo dijete u vatru, a dušmani već krenuli da ga hraču.
Igramo extra na pripremama a kad stane bit ce krivi tereni, umor od evrope, ili ce se u kriznim momentima gurnut neko od djece pa ce podleci pritisku, alibi prica
Bar se za Tucakovica ne sekiramo, ako ne bude imo prilike igrat moze kod Runde u pekari radit
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko je tacno pojacanje?
Zamjena za sarica?
Spic?
Stoper?
Golman?
Bek?
Niko bolji nije dosao od ovog sto smo imali...
Zamjena za sarica?
Spic?
Stoper?
Golman?
Bek?
Niko bolji nije dosao od ovog sto smo imali...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Docice spic nidze veze. Dolazit ce pojacanja i kad liga pocne,kako ostalim tako i nama.Niko iz vrha gore nije jos definisao sastav,mi smo sa tim spicem najblizi tome jel nam niko vise nece otici,kod vecine "konkurenata" ima jos upita i vise nerjesenih slucaja glede igrackog kadra,pogotovo kad su kljucni igraci u pitanju.Bit ce jos dolazaka kod svih ekipa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo sto je musa pricao za carrasca i zaokruzivao greske to bekic radi otkad igra

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- StariGrad071
- Kontakt:
Raja ima informacije, isto ko sa halilom, crepuljom da nece produziti ili da sofranac ne igra jer mu kasne rate hahahsha. Pusikurci obicni.
Ja sam licno razocaran prelaznim rokom al tjesim se da ce pri kraju neko zvucno i kvalitetno ime potpisatjoker90 je napisao/la:Već su krenuli da ušutkuju nezadovoljne nakon ovih par pobjeda na pripremnim. Mislim, drago je i meni da to liči na nešto, ali poučeni iskustvom prethodnih sezona znamo kakav je kvalitet i mentalni sklop većine naših igrača. Pojačanja prosjek lige, ništa spektakularno, mali Resić i akademci bi mogli biti opet neka svijetla tačka, ako ih ne izguraju ovi menadžerski Tatari i slični. Očekivao sam 2-3 prava pojačanja, nešto tipa Aduka, ali eto. Što bi šef rekao - šta je, tu je, moj dobri Andrese.Inijesta je napisao/la:A sto je jos tuznije raja zadovoljna , doveli Tatara i Sisica, igrace koji bi u normalnom klubu treca opcija bilijoker90 je napisao/la:Možda šef konta gurnuti kakvo dijete u vatru, a dušmani već krenuli da ga hraču.
Realno osim po meni Dupovca koji je dobar za rotacije nista pozitivno nismo uradili
Najvise problema smo imali po bekovskim pozicijama, opet na istom ostali na dva najgluplja i najlosija beka u historiji kluba bekicu i hodzicu, te price davat ce se prilika djecu su smijesne, hoce kad mu bude trebo alibi da gurne dijete na noz
Idalhe se najbolji vezni uz Stanojevica stavlja na stopera, pored 3 zdrava stopera
Za Sarica nisi doveo zamjenu, crepulja dok se udje u pravu formu moze polusezona proci a ha licno mislim da je Saric duplo bolji igrac od njeg
Imamo dva krila koja su prosjek ove lige Halil i Hebib i umjesto da dovedes bar jedno kvalitetno krilo ti nekakve Tatare u formu vracas ili Sisica dovodis koji ce bljesnuti 2-3 tekme i umislit da je CR ko kuzmanovic
Ove Armence moramo proci po cijenu svega, u suprotnom jos veci ce haos biti nego poslije Zarije
Ja nisam zadovoljan ovim sto su uradili u ovom prelaznom roku , i nadam se bar jos 2 al kvalitetna igraca , ne ove tatare i sisice, imamo bolje od ovih u akademiji npr Resic
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ErosViverosViv, jurisicduska, Napapijri i 43 gosta.