ne znam kako tako svoje bivse igrace prozivate izdajicama, hajd to se moze reci za persia, on se u neku ruku zaista ponio kao pak-su, mada dobre ste pare za njega dobili, meni je uvijek bio nekako precijenjen igrac i jako sklon ozljedama, samo proslu sezonu je odigrao vrhunski koliko sam ja upratio, i za te pare prodati ga nije nista lose, jos je arsenal i odlicno prosao kad se zna da mu je ugovor isticao i odlicne su to pare
persie je izdajica zato sto je presao u konkurentski tim, ne moze se to porediti sa fabregasom koji je presao u klub koji nije u istoj ligi, presao je u klub u kojem je ponikao, u rodni grad gdje su mu prijatelji, porodica itd, svako nazivanje njega izdajicom je preseravanje, znalo se da ce se vratiti kuci, nista iznenada nije napravio, pokazivao je odanost arsenalu i vengeru i duze nego se mislilo, i kad je otisao sve je najljepse pricao o arsenalu, nema tu nikakve izdaje, jednostavno sportski, porodicni i jaranski razlozi, samo kad vidite da u barci manje zaradjuje nego u arsenalu, vidi se da nije nikakav paksu i da ste pravi navijaci ne bi ga proklinjali, nego mu fino zeljeli srecu u karijeu zbog svega sto je uradio u arsenalu
isto tako i song ovaj, ne moze se ni on porediti sa persijem, mada on vam i nije toliki gubitak, sad kad imate cazorlu, i jos neke dobre ofanzivne veznjake, treba vam puno cvrsci i defanzivnije bolji igrac od songa, songa vuce lopta naprijed i ako je jedini zadnji vezni u ekipi to je opasno, da dovedete recimo m vilju umjesto songa i dzeku umjesto van persija, plus cazorla i sreca s povredama, to je arsenal i bolji od onog iz prosle godine
vidjet cemo sta ce song pokazati kod nas, zanimljivo je to pratiti, prvo hoce li uopste izboriti mjesto kao prvotimac i na kojoj poziciji
venger sad kad je uzeo velike novce trebao bi dovesti jos nekoga, dzeko i m vilja su po meni sjajna rjesenja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!