AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Amin boze, evo ga napokon, poslije 7 dugih mjeseci. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Konacno 
- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Jao kad uslijedi invazija Japanaca na San Siro. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Joj ja ovog Honde, pa to nam sve sminker do sminkera dolazi. Jos sa Ramijem i nasim horozima, ma ej...
Bas smo postali kul i fensi tim.
Bas smo postali kul i fensi tim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
K'o da u najmanju ruku Messi dolazi.
Benvenuto Keisuke!
Konačno se nešto pomiče s mrtve tačke. Ako D'Ambrosio i Nainggolan dođu do kraja prelaznog roka, ja zadovoljan. Pokušati se riješiti Nocerina i Matrija za uspješan mercato.
Naravno, to neće izgledati tako blistavo, najviše zbog Allegrija i navikavanja pojačanja na novu sredinu, ali ljeto donosi zlata vrijedne promjene.
Benvenuto Keisuke!
Konačno se nešto pomiče s mrtve tačke. Ako D'Ambrosio i Nainggolan dođu do kraja prelaznog roka, ja zadovoljan. Pokušati se riješiti Nocerina i Matrija za uspješan mercato.
Naravno, to neće izgledati tako blistavo, najviše zbog Allegrija i navikavanja pojačanja na novu sredinu, ali ljeto donosi zlata vrijedne promjene.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Honda's effect already showing in Milan's mega-store as they already printed and sold 1000 shirts for him so far. 
- francobaresi
- Kontakt:
Messi je mala maca za Keisuke-a.
Prije par dana je i sam Allegri rekao da ove zime dolaze igrači prema željama budućeg trenera, mislim nema smisla ali kad se brukaš to treba raditi sa stilom. To je samo još jedan dokaz o kakavom se insanu radi, lik nema samopoštovanja. Šprdaju se sa njim kako požele, a on sve trpi i daje ovakve izjave.
A to je ujedno i dokaz kakvu upravu Milan ima, drže Allegrija na klupi a Galliani je otiša u Brazil da sa Seedorfom dogovori šta i kako treba uraditi do ljeta.
Edit:
Prije par dana je i sam Allegri rekao da ove zime dolaze igrači prema željama budućeg trenera, mislim nema smisla ali kad se brukaš to treba raditi sa stilom. To je samo još jedan dokaz o kakavom se insanu radi, lik nema samopoštovanja. Šprdaju se sa njim kako požele, a on sve trpi i daje ovakve izjave.
A to je ujedno i dokaz kakvu upravu Milan ima, drže Allegrija na klupi a Galliani je otiša u Brazil da sa Seedorfom dogovori šta i kako treba uraditi do ljeta.
Edit:
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Evo još koja slika

https://pbs.twimg.com/media/BdKHEybCAAA7yFj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]

https://pbs.twimg.com/media/BdKHEybCAAA7yFj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Il club piu titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Hvala Bogu pa konacno docekasmo i Japanca
Nakon svih onih natezanja, danas ce, sutra ce, dodje napokon pa cemo da vidimo sta moze..
Ponedeljak utakmica, kad skontam da nemamo sansu za to 3 mjesto, onda mi svejedno, kad je punoglavcu tako onda sto bih se ja brinuo toliko
Nakon svih onih natezanja, danas ce, sutra ce, dodje napokon pa cemo da vidimo sta moze..
Ponedeljak utakmica, kad skontam da nemamo sansu za to 3 mjesto, onda mi svejedno, kad je punoglavcu tako onda sto bih se ja brinuo toliko
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ajde hvala bogu nek je vise i ovaj Honda dosao, vec je bilo postalo dosadno pisati o njemu. vidjet cemo kako ce se snaci, dal ce nam biti pojacanje il ne
nadam se da hoce 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Evo svih najzanimljivih fotki sa aerodroma.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
'ta će Inter
Dobar je ovo potez iz više razloga. Honda je dobar igrač i sigurno je da će dobro doći kreativnosti u vezi jer pored Kake i nema neko da proigra napad jer Montolivo igra jako loše ove sezone. Da ne govorim da je ubica iz prekida i da jedva čekam te golove iz slobodnjaka da ne gledam mutavog Balotellija kako mu treba 30 šuteva da zabije gol ili ona retardirana dodavanja iz kornera i sl. Velika stvar je i marketing jer je fudbal jako popularan u Aziji i japanci su ludi za fudbalom. Ovo će donijeti još više prihoda. Nije ćelo lud i njemu hvala jer da nije njega ne bi bilo ni svih onih trofeja zadnjih 30g. Možda smo mi malo nahajpali japanca ali mislim da je ok igrač i nadam se da neće fejlat i biti one season wonder ko Nocerino panj. Honda i Rami došli za šaku kikirikija jer ćelo zna znanje. Daj još Radju, jednog stopera. Na ljeto novog trenera i pokoje top pojačanje i da se Milan vrati gdje mu je i mjesto
Dobar je ovo potez iz više razloga. Honda je dobar igrač i sigurno je da će dobro doći kreativnosti u vezi jer pored Kake i nema neko da proigra napad jer Montolivo igra jako loše ove sezone. Da ne govorim da je ubica iz prekida i da jedva čekam te golove iz slobodnjaka da ne gledam mutavog Balotellija kako mu treba 30 šuteva da zabije gol ili ona retardirana dodavanja iz kornera i sl. Velika stvar je i marketing jer je fudbal jako popularan u Aziji i japanci su ludi za fudbalom. Ovo će donijeti još više prihoda. Nije ćelo lud i njemu hvala jer da nije njega ne bi bilo ni svih onih trofeja zadnjih 30g. Možda smo mi malo nahajpali japanca ali mislim da je ok igrač i nadam se da neće fejlat i biti one season wonder ko Nocerino panj. Honda i Rami došli za šaku kikirikija jer ćelo zna znanje. Daj još Radju, jednog stopera. Na ljeto novog trenera i pokoje top pojačanje i da se Milan vrati gdje mu je i mjesto
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Tačno kad vidim ona retardirana kratka dodavanja kod kornera, dođe mi da povraćam. Napokon je došao neko ko je sposoban ubaciti loptu u 16-erac. Često sam se pitao kako klub kao što je Milan nema igrača da odradi jednu tako banalnu stvar, a to je izvođenje kornera.
Mišljenja sam da Keisuke može puno pomoći Milanu, svakako će dosta rasteretiti Kaku, a Bgm i Montolivo treba da se probudi.Izgleda da je kapitenska traka prevelik teret za njega i da nije dovoljno psihički spreman za takvu vrstu odgovornosti. Najbolje bi bilo da prvi i stalni kapiten bude čovjek koji nema problema sa takvom vrstom odgovornosti, a to je naravno Kaka.
Mišljenja sam da Keisuke može puno pomoći Milanu, svakako će dosta rasteretiti Kaku, a Bgm i Montolivo treba da se probudi.Izgleda da je kapitenska traka prevelik teret za njega i da nije dovoljno psihički spreman za takvu vrstu odgovornosti. Najbolje bi bilo da prvi i stalni kapiten bude čovjek koji nema problema sa takvom vrstom odgovornosti, a to je naravno Kaka.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Montolivo ako se ne popravi drastično ne smije ni pod razno da nosi kapitensku traku. Jedini logičan izbor bi bio najbolji igrač Milana a to je De Jong, fajter borac beskompromisni koji prvo udara pa pita čiji si 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.