FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 21:21

matrix1982 je napisao/la:Najgore sto je sada Moldavski Hapoel na redu
ahhahahaha igrajte gost daje vise od 4 kom..ahahaha

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:23

E p ajbg sad, Dino ispade mazlum. A nije tako. Momak je imao grešaka, ali koji to golman nije pogotov u svojoj debitanskoj sezoni. Sjećaju se Manijaci dobro kikseva Šehića, pa su ga istrpili, i sad keširali milion za njega.

Ne možemo izmisliti golmana ba, Mujkić nas je izradio, Hadžiđulbić povrješen, Bandović traži malo previše... Jedino da nacrtamo golmana.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2011, 21:23

Ne boze sacuvaj da gledam po jednoj tekmi,nego eto bila je i ta tekma pa haj,moglo se vidjeti to sto se vidjelo...nego dovodjenje tog golmana bi bilo cisto da se nesto dovede,jel taj golman priznao ti to ili ne priznao,nije golman koji je nesto toliko dobar,da bi dosao i uzeo tu jedinicu

Ja sam prvi brate za dobrog golmana,ali za mene iz nase lige dobri golmani su Avdukic,Mujkic,Dejo...i ti ako hoces da dovedes prvog golmana iz nase lige,fino vidis mozeli neko od njih da se dovede ako ne moze,pogledaj malo sa strane mozda ima jos jedan dobar golman,a ti ako trazis jedinicu i onda mi dovedes Dujkovica koji se dovodi samo da se popuni mjesto,jel im je neophodan golman pa eto daj da se dovede bilo ko onda hebo to,zato kazem da cu radije istrpiti Dinu,nego ovoga jel smatram ako bi se doveo,da se dovodi samo jel se mora neko dovesti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 06 jul 2011, 21:26

[quote="VanBasten"]E p ajbg sad, Dino ispade mazlum. A nije tako. Momak je imao grešaka, ali koji to golman nije pogotov u svojoj debitanskoj sezoni. Sjećaju se Manijaci dobro kikseva Šehića, pa su ga istrpili, i sad keširali milion za njega.

Ne možemo izmisliti golmana ba, Mujkić nas je izradio, Hadžiđulbić povrješen, Bandović traži malo previše... Jedino da nacrtamo golmana.[/quote]

kažete Gušo star,e da vam je sad Adnan :lol: :lol: :lol:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:27

gavran je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:E p ajbg sad, Dino ispade mazlum. A nije tako. Momak je imao grešaka, ali koji to golman nije pogotov u svojoj debitanskoj sezoni. Sjećaju se Manijaci dobro kikseva Šehića, pa su ga istrpili, i sad keširali milion za njega.

Ne možemo izmisliti golmana ba, Mujkić nas je izradio, Hadžiđulbić povrješen, Bandović traži malo previše... Jedino da nacrtamo golmana.

Jedini insan od dva metra koji je uspio biti lobovan na rukometnom golu? Neka hvala, radije bi Suljića vidio an golu.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 21:29

Desilo se sto se desilo i mi ne mozemo iz ove koze. Gadi mi se spomenuti to ime al da je CKAPI jest i to trodupla. Cuj ostaviti klub 7 dana pred euro tekmu. Pa sto ne ode u januaru bote(nisi imo nijednu ponudu jel..) nego te zalizani iskoristio ko kuju i sutno. Trebo mu glasnogovornik i dobio ga u tebi.
Sto setice golmana , Hamzic ce htio ne htio morati braniti jer je jos sutra ostalo da se igrac moze prijaviti uefi. Znaci i od Bandovica i Mujkica nema nista u euro tekmama 100%.Stisni zube Dino i ne boj se. Daj sve od sebe i da slavimo. Nisu oni nista posebno , vidjecete !!! Deda je za gusu izmislio i rukavice i golmanski poso...
Poruka konama...
Litex ..9 kom
Hapoel .. 6 kom
Sherif...igrajte slobodno...gost daje vise od 4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2011, 21:30

VanBasten je napisao/la:
gavran je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:E p ajbg sad, Dino ispade mazlum. A nije tako. Momak je imao grešaka, ali koji to golman nije pogotov u svojoj debitanskoj sezoni. Sjećaju se Manijaci dobro kikseva Šehića, pa su ga istrpili, i sad keširali milion za njega.

Jedini insan od dva metra koji je uspio biti lobovan na rukometnom golu? Neka hvala, radije bi Suljića vidio an golu.
Jest vala,to bi i Sejo Bukva skinuo :mrgreen:
Sto bi onaj spiker na eurosportu onomad rekao Guzo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:32

FCS-FCS je napisao/la:Desilo se sto se desilo i mi ne mozemo iz ove koze. Gadi mi se spomenuti to ime al da je CKAPI jest i to trodupla. Cuj ostaviti klub 7 dana pred euro tekmu. Pa sto ne ode u januaru bote(nisi imo nijednu ponudu jel..) nego te zalizani iskoristio ko kuju i sutno. Trebo mu glasnogovornik i dobio ga u tebi.
Sto setice golmana , Hamzic ce htio ne htio morati braniti jer je jos sutra ostalo da se igrac moze prijaviti uefi. Znaci i od Bandovica i Mujkica nema nista u euro tekmama 100%.Stisni zube Dino i ne boj se. Daj sve od sebe i da slavimo. Nisu oni nista posebno , vidjecete !!! Deda je za gusu izmislio i rukavice i golmanski poso...
Poruka konama...
Litex ..9 kom
Hapoel .. 6 kom

Dva igrača se mogu prijaviti naknadno.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 21:50

VanBasten je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Desilo se sto se desilo i mi ne mozemo iz ove koze. Gadi mi se spomenuti to ime al da je CKAPI jest i to trodupla. Cuj ostaviti klub 7 dana pred euro tekmu. Pa sto ne ode u januaru bote(nisi imo nijednu ponudu jel..) nego te zalizani iskoristio ko kuju i sutno. Trebo mu glasnogovornik i dobio ga u tebi.
Poruka konama...
Litex ..9 kom
Hapoel .. 6 kom

kad ces ih barem malo ugrati moj haveru...nema sanse !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 21:52

FCS-FCS je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Poruka konama...
Litex ..9 kom
Hapoel .. 6 kom

kad ces ih barem malo ugrati moj haveru...nema sanse !!
Ako su kvalitetni nije to neki problem. Ne radi se o pola ekipe, nego o jednom, dva igrača.

Majkemi samo kukate...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 22:16

Nije kuknjava sviju mi haveru ali ide sve traljavo do bola. Pa ja da sam predsjednik kluba ili direktor i da znam da imam jedno desnog (kako valja) beka..pa haveru stvorio bih 2o milja i isplatio mu du ali ga vezo ugovorom na 2 god. Jebote , imas priliku proci mrtve svede i izvuci giganta u sljedecem predkolu..ma , ba sve ces vratiti i zaraditi...et o tome se radi i nista vise

alibi

Post Postao/la alibi » 06 jul 2011, 22:27

Braco hamzic je kiks golman i to je istina,na zalost.Zeli,hoce,trudi se ali to nije dovoljno za golmana koji mora da odaje sigurnost cijeloj ekipi.On to nije i mi samim tim zasluzujemo boljeg golmana.E sad koga mozemo za ovo vrijeme dovesti to je upitno.Ako bude dujkovic mislim da momka odmah treba gurnuti na gol.U prednosti je u svakom slucaju nad dinom.Ima sve predispozicije golmana koje ga stavljaju u prednost nad dinom.Dino ne daje sigurnost ni zadnjoj liniji koja je po meni bolji dio tima.Al eto ko god stao na gol u svedskoj morace biti pun samopouzdanja.Hamzicu to fali i za to sam za "novog golmana".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 22:29

FCS-FCS je napisao/la:Nije kuknjava sviju mi haveru ali ide sve traljavo do bola. Pa ja da sam predsjednik kluba ili direktor i da znam da imam jedno desnog (kako valja) beka..pa haveru stvorio bih 2o milja i isplatio mu du ali ga vezo ugovorom na 2 god. Jebote , imas priliku proci mrtve svede i izvuci giganta u sljedecem predkolu..ma , ba sve ces vratiti i zaraditi...et o tome se radi i nista vise
Pa eto, hajde ti stvori tih 20 milja, uprava će ti biti zahvalna možda ti i da kakvu funkciju.

Jestel' vi svjesni da su nama a priori mnoga vrata zatvorena? Da bi bilo lakše nabrojati one kojima nismo dužni, koliko je onih kojima dugujemo? Od Granova pa naovamo sve ijedan uprava je samo to radila, posuđivala pare koje kasnije nisu vraćane. Ljudi neće da čuju za kakve zajmove, jer im ni prošle vratili nismo.

Uostalom, ko ti 100% garantuje prolaz i da smo doveli sve najbolje iz PL-a. Jel može ko to garantovat, ne može naravno. I šta onda, još po miliona novog duga.

Šta misliš odakel pare za pripreme, odakle pare za put u Švedsku čarterom i tamo i vamo. Otkud pare za plate, od dolaska noev uprave sve ijedn aplata je isplaćena. Ljudima je ostao pun **** nerješenih problema, a evo ipak imaćemo sasvim solidnu ekipu i ove godine. Da nije Irfana i ekipe, Torlak, Vučina, Damir, i ostali bi već davno bili ili u Olimicu, Zrinjskom, ili negdje u Tunguziji. Pitanje je dal bi imali i za putu u ŠVedsku i kvalitetne pripreme.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 06 jul 2011, 22:49

Sarajevo se pretplatilo na pojacanja iz Banovica,sad bi dobro dosao i Mujkic,ha pitari;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 22:51

Hodza_manLju je napisao/la:Sarajevo se pretplatilo na pojacanja iz Banovica,sad bi dobro dosao i Mujkic,ha pitari;)
Ko je taj?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 jul 2011, 22:55

VanBasten je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Sarajevo se pretplatilo na pojacanja iz Banovica,sad bi dobro dosao i Mujkic,ha pitari;)
Ko je taj?
Golman iz Slobode..:P :mrgreen:

Raja golman,skoro i bek i mi smo prvaci :)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 22:56

A sta mislis van basten da ti se mali comor vec u prvoj tekmi zestoko povrijedi. ..kako dalje dobri moj van basten
Spominjes razne troskove..i sta stim ??? Pa jesul kone znale da ce biti prvi i osvajaci kupa i poslije 6 god igrati u evropi...jedino da im je torabi reko !!! Ako bi se vodili tim sistemom .."ko ce ti garantovati da ces to i to biti ili da ces vratiti pare.." jbg ne treba onda ni pricati ni o cemu... Ides u kladaru i ulazes svoje repa a opet ti niko ne garantuje da ces dobiti...zijanis i opet odes...skontaj malo !!
Do neki dan smo sa nk pruga bili bare -bare po pitanju dugova..sta mislis jesu li oni krenuli od ciste zarade ili od POSUDJENIH PARA.Naravno i ptice na grani znaju da je glavonja ulozio nesto svoji eura a cika kujo nesto svojih..i gledali su malo dugorocnije nego mi. tek sad im se vratilo ulozeno a naravno i profit. Nisu djaba posudjivali da sad ne bi hajrovali. U ovoj ligi i sa ovakvom drzavom to ti je jedino rijesenje. Imamo nekoliko likova u upravi koji to mogu uraditi (pa evo i Halid ti je u UO) samo je pitanje sto se to ne radi nego na sve moguce nacine improvizuju (slazem se bore se zestoko) i udaraju glavom u zid (zadnji primjer mali kuton desni bek)
Dosao si u situaciju da imas dijete Comora kojeg moras gurnuti u vatru. Neiskusan i zelen. Ako si bio u subotu protiv slavije skontaces sta ti pricam. Zamisli njegovu tremu da ne kazem strah kad istrci na teren u svedskoj...a to ti je prvi korak ka nekom zestokom kiksu. Da se mislilo o tome , vec bi se nasla lova i rijesila ova sapunica o igracima i njihovim ugovorima. Pa sam kojasevic je reko dajte mi pola duga..jel znas koliko mu se duguje...25 milja..pola 12,5. Momak reala , nema kluba i sjedi ovdje ceka pare (sad ce mu dati 100%). Lede nas zavlacio i igro na 3-cni amaterski ugovor i cim je dobio ponudu...ispalio se. Znaci improvizacija jer su u uparavi sve to znali pa se opet desilo da te tvoje dijete zajebe i to u trenutku kad mozes zaraditi finih para!! A mogo si barem pola tih problema rijesiti na vrijeme ;) ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 jul 2011, 22:58

FCS-FCS je napisao/la:A sta mislis van basten da ti se mali comor vec u prvoj tekmi zestoko povrijedi. ..kako dalje dobri moj van basten
Spominjes razne troskove..i sta stim ??? Pa jesul kone znale da ce biti prvi i osvajaci kupa i poslije 6 god igrati u evropi...jedino da im je torabi reko !!! Ako bi se vodili tim sistemom .."ko ce ti garantovati da ces to i to biti ili da ces vratiti pare.." jbg ne treba onda ni pricati ni o cemu... Ides u kladaru i ulazes svoje repa a opet ti niko ne garantuje da ces dobiti...zijanis i opet odes...skontaj malo !!
Do neki dan smo sa nk pruga bili bare -bare po pitanju dugova..sta mislis jesu li oni krenuli od ciste zarade ili od POSUDJENIH PARA.Naravno i ptice na grani znaju da je glavonja ulozio nesto svoji eura a cika kujo nesto svojih..i gledali su malo dugorocnije nego mi. tek sad im se vratilo ulozeno a naravno i profit. Nisu djaba posudjivali da sad ne bi hajrovali. U ovoj ligi i sa ovakvom drzavom to ti je jedino rijesenje. Imamo nekoliko likova u upravi koji to mogu uraditi (pa evo i Halid ti je u UO) samo je pitanje sto se to ne radi nego na sve moguce nacine improvizuju (slazem se bore se zestoko) i udaraju glavom u zid (zadnji primjer mali kuton desni bek)
Dosao si u situaciju da imas dijete Comora kojeg moras gurnuti u vatru. Neiskusan i zelen. Ako si bio u subotu protiv slavije skontaces sta ti pricam. Zamisli njegovu tremu da ne kazem strah kad istrci na teren u svedskoj...a to ti je prvi korak ka nekom zestokom kiksu. Da se mislilo o tome , vec bi se nasla lova i rijesila ova sapunica o igracima i njihovim ugovorima. Pa sam kojasevic je reko dajte mi pola duga..jel znas koliko mu se duguje...25 milja..pola 12,5. Momak reala , nema kluba i sjedi ovdje ceka pare (sad ce mu dati 100%). Lede nas zavlacio i igro na 3-cni amaterski ugovor i cim je dobio ponudu...ispalio se. Znaci improvizacija jer su u uparavi sve to znali pa se opet desilo da te tvoje dijete zajebe i to u trenutku kad mozes zaraditi finih para!! A mogo si barem pola tih problema rijesiti na vrijeme ;) ;)
Halid u UO ??? On je u skupstini kolko ja znam...ako mislimo na istog Halida

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 22:58

nidi je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:**** nedojebana štrumfeto.
izvini malo ste skoknuli i do hađžića :lol: :lol:
jesmo i do hadzica ali nismo vadili lopte iz rijeke fojnice ko NK PRUGA prije par godina..sta je bilo , niste imali lopti ???

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 06 jul 2011, 23:01

samosarajvo je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:A sta mislis van basten da ti se mali comor vec u prvoj tekmi zestoko povrijedi. ..kako dalje dobri moj van basten
Halid u UO ??? On je u skupstini kolko ja znam...ako mislimo na istog Halida
moja greska jeste u skupstini
ali isti racku , popricas sa njim..garantujem da bi pomogo jer je zestok pitar..mozda da se sam i ucipa (nekoliko puta je to radio ali poodavno) neku cifru...ali bi sigurno na bilo koji nacin pomogo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee i 40 gostiju.