FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jul 2018, 19:26

Husrefu dat otkaz na atleskoj stazi u slucaju ispadanja od banana

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 jul 2018, 19:33

pasica je napisao/la:Jos ofanzivni vezni se trazi.
imas li imena?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 jul 2018, 19:35

bihuzur je napisao/la:Hoce li nas mag isprobati handzica na stoperskoj poziciji?
Mozda nebi bilo lose da tako pocne protiv banana pa ako vidi da to ne ide nek ga nastavi uigravati na toj poziciji u prvenstvenim utakmicama.

Hoce. To je plan da se zavara protivnik ali ti si to sad otkrio i provalio. Sad se mora spremati nesto drugo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 19:38

šta je s welbečetom?

mora da je otpao dok još nije šarno? il je on taj ofanzivac?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 jul 2018, 19:39

MortemHz je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:Hoce li nas mag isprobati handzica na stoperskoj poziciji?
Mozda nebi bilo lose da tako pocne protiv banana pa ako vidi da to ne ide nek ga nastavi uigravati na toj poziciji u prvenstvenim utakmicama.
Ti bas njega ne volis :urnebes:
Nije da ga ne volim. Cijenio sam ga do sada ali covjek je glup ko kurcina.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jul 2018, 19:40

Hare dobrro dosao kuci . Domaci igrac,iskusan zna sta ga ocekuje u dresu FKS . sasvim ok varijanta za rotaciju ljevak robusan koji moze bit korastan u zrinjskom je ulazio u posljednji 30 min i dao par bitni golova. Sretno Hare.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 03 jul 2018, 19:41

dobrodosao kuci hare
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 19:43

bihuzur je napisao/la: Nije da ga ne volim. Cijenio sam ga do sada ali covjek je glup ko kurcina.
:urnebes:
radi vrlo čudne stvari taktički ja bih rekao
i ne sviđa mi se što ne pokušava spasiti rezultat(il nešto više) kad krene naopako nego samo digne ruke od tekme kao "jesam vam rekao" i povali igrače javno, za takvog lika niko neće ginut na terenu....

usput
Evropske utakmice Sarajeva i Zrinjskog bit će emitovane u direktnom televizijskom prijenosu.

Prava na gostujuće mečeve Plemića i bordo kluba u Slovačkoj i Armeniji, kao i na njihove domaće utakmice prvog pretkola Lige prvaka i Evropske lige, kako saznaje ****.ba, otkupila je Arena Sport.

Zrinjski će protiv Spartaka u Trnavi igrati 10. jula, a uzvrat je za sedam dana u Mostaru. Sarajevo protiv Banantsa u gostima igra 11. jula, a revanš je na programu 19. jula, na stadionu “Asim Ferhatović Hase”.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2018, 19:53

Arena je otkupila prava na nase Evropske tekme.Radit ce i ovu iz Armenije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 20:00

miky_hz je napisao/la:Arena je otkupila prava na nase Evropske tekme.Radit ce i ovu iz Armenije.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jul 2018, 20:03

Eto i napadaca smo rijesili. :kafa:
Moze poceti Europa. I sezona.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 20:05

Ja bi volio nekog beka ali ocito Husref racuna na Hodzu debila i mlade

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 20:08

MortemHz je napisao/la:Ja bi volio nekog beka ali ocito Husref racuna na Hodzu debila i mlade
ni u jednom intervjuu niko ispred fks nije nikada spomenuo bekove kao dio tima kojem treba pojačanje.....i to govori više o njima nego o bilo čemu...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jul 2018, 20:09

Bekic, Pidro, Hodzic, Sabanovic. Dodajem jos Hebibovica i Resica kao krajnje alternative.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jul 2018, 20:10

A gdje bi vi da igraju akademci. Imamo dvojicu na.bekovskim.pozicijama, sta bi bbi, puna Usta akademije a kad treba da igraju daj beka. Daj stopera daj vezanih
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 jul 2018, 20:12

DenchiNL je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: A koga bi ti?
brzog, pokretljivog, counter-špica koji je dobar finisher, 27-30 god, stranca
ako će Krste i Boki dobit naše papire, to ne treba bit problem...platit lika i preplatit , i donese ti trofej...

ali jok kod nas teži na parama od Hercegovaca...
Iz godine u godinu imamo dokaz da to što si naveo ne donosi trofej! Iz godine u godinu imamo najboljeg strijelca lige ili u top 3, imamo najbolju gol razliku i najviše datih golova pa svako 8 godina uzmemo trofej i borimo se za treće mjesto! Novca nema koliko navijači misle da ima, a mnogo drugih faktora može nadoknaditi nedostatak kvaliteta!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 20:15

Pantelija je napisao/la:A gdje bi vi da igraju akademci. Imamo dvojicu na.bekovskim.pozicijama, sta bi bbi, puna Usta akademije a kad treba da igraju daj beka. Daj stopera daj vezanih
pa brate mili mjesto Bekića i Hodžića, valjda i ta djeca trebaju vidjeti od nekoga dobrog kako se igra ta pozicija i naučiti nešto, neće s youtuba naučiti...jedan jak lijevi bek bi nas preporodio ubjeđen sam...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 20:20

SarajevoJeBordo je napisao/la: Iz godine u godinu imamo dokaz da to što si naveo ne donosi trofej! Iz godine u godinu imamo najboljeg strijelca lige ili u top 3, imamo najbolju gol razliku i najviše datih golova pa svako 8 godina uzmemo trofej i borimo se za treće mjesto! Novca nema koliko navijači misle da ima, a mnogo drugih faktora može nadoknaditi nedostatak kvaliteta!
????
jesi siguran?
jer kako se ja sjećam zadnji trofej su nam donijeli baš takvi...preplaćeni

nedaj mi slagat ako nije tako...

i nismo mi tražili da se troši, ali ako izađeš i kažeš da love ima, onda i pokaži da je ima i dovedi 2/3 puta boljeg igrača od ovih u prvih 11...
jednog ne 5, i to na poziciji koja ti treba, gdje ti je jedini izbor 34 godine!!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 jul 2018, 20:23

DenchiNL je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Iz godine u godinu imamo dokaz da to što si naveo ne donosi trofej! Iz godine u godinu imamo najboljeg strijelca lige ili u top 3, imamo najbolju gol razliku i najviše datih golova pa svako 8 godina uzmemo trofej i borimo se za treće mjesto! Novca nema koliko navijači misle da ima, a mnogo drugih faktora može nadoknaditi nedostatak kvaliteta!
????
jesi siguran?
jer kako se ja sjećam zadnji trofej su nam donijeli baš takvi...

nedaj mi slagat ako nije tako...

i nismo mi tražili da se troši, ali ako izađeš i kažeš da love ima, onda i pokaži da je ima i dovedi 2/3 puta boljeg igrača od ovih u prvih 11...
Takvi NAMA donose trofej možda. Jer nemamo koheziju, nemamo atmosferu kako treba, nemamo navijače koji na zdrav način znaju pružiti podršku. Jesul to takvi Zrinjskom donijeli 4 titule u 5 godina? Oni nemaju takve, ali imaju sve ostalo. A mi ćemo se opredijeliti da nam prije nego uĆera metar u guzizzu nego cenat u glavu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 20:27

2014 - Zrinjski
2015 - Sarajevo
2016 - Zrinjski
2017 - Zrinjski
2018 - Zrinjski

Tuga

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], mire971, perodeformero, ronaldo99 i 71 gost.