FC Bayern München

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Treba li Neuer ostati još jednu godinu

1) Da
10
37%
2) Ne
11
41%
3) Svejedno
6
22%

Ukupno glasova: 27

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 09 apr 2026, 20:21

Od svih pojačanja prethodnih godina koji se spominjali u vezi sa Bayernom, jedino žalim za Dujom.
Kakav Williams, Simons, Gittens i slični.
Ja za Dujom i Ezeom, za ove druge se slazem potpuno.
Wirtz svakako nije ni imao poziciju u ekipi, nije klasično krilo i više se ubolo sa Diazom
.
Wortz je (bio) strasan igrac, medzik...da sam mu ja trener osvojio bi globus. :mrgreen: Zaista ne znam, ne pratim dovoljno sta se desava, zasto je u buli, ali odavno mi nije bilo krivo sto jedan igrac nije zavrsio kod nas. Od huje sam mu cak i neke neljudske stvari pozelio, za sto se kajem.
Kako stvari stoje ni Musiala neće imati formaciju koja bi mu baš legla. Malo zbog ponovnog buđenja Gnabryja i pravilnog rotiranja zbog njegovih čestih odsustovanja i oscilacija.
Neka to potraje sve dok se bambi ne vrati na pravi kolosijek.
Sve sto sam gore rekao za Wirtza, mislio sam i za Musialu kada se pojavio. Najvece razocarenje u istoriji Bayrna do sada po svakom pitanju, bas kada se ocekivala da step up i postane glavni, da zamjeni legendu Thomasa, da ga prestigne po igri i karakteru. Kad ono corak, KLAUZULU Bayernu od buduce legende kluba????...Nema to veze puno sa povredom, i prije povrede je bio nula, a vala je i vrijeme da se oporavi ako ce se oporavaljati. Problem je sto ja zaista ne vidim kako bi se on mogao promjeniti. Igra, taktika sve vise izmice njegovom glavnom oruzuju (magija u driblingu na petoparcu), sve vise se ganja brzina, "regularan" dribling na otvorenom u kome se osvoji prostor (Olise), snaga. Na zalost nisam optimista da ce vratiti makar dio ulozenog. DAJ BOZE da grijesim, i da budemo u krivu i ja i onaj sto se jednom pojavio i poredio ga sa Chupomotingom

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 09 apr 2026, 20:42

Dilah je napisao/la:
09 apr 2026, 20:21
Od svih pojačanja prethodnih godina koji se spominjali u vezi sa Bayernom, jedino žalim za Dujom.
Kakav Williams, Simons, Gittens i slični.
Ja za Dujom i Ezeom, za ove druge se slazem potpuno.
Wirtz svakako nije ni imao poziciju u ekipi, nije klasično krilo i više se ubolo sa Diazom
.
Wortz je (bio) strasan igrac, medzik...da sam mu ja trener osvojio bi globus. :mrgreen: Zaista ne znam, ne pratim dovoljno sta se desava, zasto je u buli, ali odavno mi nije bilo krivo sto jedan igrac nije zavrsio kod nas. Od huje sam mu cak i neke neljudske stvari pozelio, za sto se kajem.
Kako stvari stoje ni Musiala neće imati formaciju koja bi mu baš legla. Malo zbog ponovnog buđenja Gnabryja i pravilnog rotiranja zbog njegovih čestih odsustovanja i oscilacija.
Neka to potraje sve dok se bambi ne vrati na pravi kolosijek.
Sve sto sam gore rekao za Wirtza, mislio sam i za Musialu kada se pojavio. Najvece razocarenje u istoriji Bayrna do sada po svakom pitanju, bas kada se ocekivala da step up i postane glavni, da zamjeni legendu Thomasa, da ga prestigne po igri i karakteru. Kad ono corak, KLAUZULU Bayernu od buduce legende kluba????...Nema to veze puno sa povredom, i prije povrede je bio nula, a vala je i vrijeme da se oporavi ako ce se oporavaljati. Problem je sto ja zaista ne vidim kako bi se on mogao promjeniti. Igra, taktika sve vise izmice njegovom glavnom oruzuju (magija u driblingu na petoparcu), sve vise se ganja brzina, "regularan" dribling na otvorenom u kome se osvoji prostor (Olise), snaga. Na zalost nisam optimista da ce vratiti makar dio ulozenog. DAJ BOZE da grijesim, i da budemo u krivu i ja i onaj sto se jednom pojavio i poredio ga sa Chupomotingom
Nisam se ja jednom pojavio 😂 ja sam na ovom forumu od 2008 godine..samo sto u posljednje vrijeme nemam vremena da pisem, ali ponekad procitam ponesto.
Chupo Moting Vol.2 nastavlja da dokazuje da je upravo to, lazna kopija Cupe 😂 poslije utorka da ima obraza trazio bi promjenu ugovora po kojem bi on placao Bayernu 25mil € sto igra za Bayern

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 09 apr 2026, 21:37

Jup je napisao/la:
09 apr 2026, 19:40
Niko ne odg.ima li kakav insajder, udara li Henry ovu Kate molim odg. :mrgreen:
E moj Jupe..

Ignorišu te ovi.

Odmah da ti kažem, Tijeri je kompleksaš i sitna duša u biti. I beta mužjak. Ima on neku upitnu harizmu, ali nije prevazišao neke tripove ala Kristijan Golubović.

Ne pada Kejt na to, ona voli tvrđe likove.

Nju kida onaj batica bokser.

Anri može samo da gleda đuričkom oka kad joj pukne brushalter u lajvu.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.