Ja za Dujom i Ezeom, za ove druge se slazem potpuno.Od svih pojačanja prethodnih godina koji se spominjali u vezi sa Bayernom, jedino žalim za Dujom.
Kakav Williams, Simons, Gittens i slični.
.Wirtz svakako nije ni imao poziciju u ekipi, nije klasično krilo i više se ubolo sa Diazom
Wortz je (bio) strasan igrac, medzik...da sam mu ja trener osvojio bi globus.
Sve sto sam gore rekao za Wirtza, mislio sam i za Musialu kada se pojavio. Najvece razocarenje u istoriji Bayrna do sada po svakom pitanju, bas kada se ocekivala da step up i postane glavni, da zamjeni legendu Thomasa, da ga prestigne po igri i karakteru. Kad ono corak, KLAUZULU Bayernu od buduce legende kluba????...Nema to veze puno sa povredom, i prije povrede je bio nula, a vala je i vrijeme da se oporavi ako ce se oporavaljati. Problem je sto ja zaista ne vidim kako bi se on mogao promjeniti. Igra, taktika sve vise izmice njegovom glavnom oruzuju (magija u driblingu na petoparcu), sve vise se ganja brzina, "regularan" dribling na otvorenom u kome se osvoji prostor (Olise), snaga. Na zalost nisam optimista da ce vratiti makar dio ulozenog. DAJ BOZE da grijesim, i da budemo u krivu i ja i onaj sto se jednom pojavio i poredio ga sa ChupomotingomKako stvari stoje ni Musiala neće imati formaciju koja bi mu baš legla. Malo zbog ponovnog buđenja Gnabryja i pravilnog rotiranja zbog njegovih čestih odsustovanja i oscilacija.
Neka to potraje sve dok se bambi ne vrati na pravi kolosijek.