Jesi siguran brate?guadalupe je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:55Gotovo je sve sa papirima , ima pravo igrati u kupuHistoricar je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:53Samo da se to ne razvuce ko sa onom trojicom na jesen.Onaj Nsue iz Tuzle je recimo danas igrao.JavierBosnia je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:42
Od svih koji su dosli on je jedini stranac. Upisan u comet kao Vucenovic ali ovom nije gotova boravisna. Moguce da je i kod njega ista situacija?![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jbg Mirza naucio kako registrovati igraca, al sad ga yebu ove radne, boravisne... Do ljeta ce inshallah i to savladati !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šteta za Daniela. Očekivao sam ga ako ništa sutra da odradi 45 min, ali qurqo 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Situacija Cmiljanic vol.2
Nez kako samo mi cekamo te radne/boravisne dozvole toliko...Jel nam administracija fkt toliko nesposobna da i bez dugovanja ne mogu registrovati igraca koji je stigao prije 20+ dana??
Nez kako samo mi cekamo te radne/boravisne dozvole toliko...Jel nam administracija fkt toliko nesposobna da i bez dugovanja ne mogu registrovati igraca koji je stigao prije 20+ dana??
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I vise od toga !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:26Situacija Cmiljanic vol.2
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ovo se samo nama dešava.Oni u Trebinju Rusa registrovali grob te j.ebo mi 2 mjeseca igraca nismo u stanju.
Sve ti j.ebem dokle više
Sve ti j.ebem dokle više
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko znam za boravisnu i radnu dozvolu treba hrpa nekih papira, a onda je procedura ako se pojavi ono nase "fali ti 1 papir". Za radne sam poprilicno siguran da ide po Kantonima tako da nekada si nemocan i kada sve predas uredno, primoran si cekatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:26Situacija Cmiljanic vol.2
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Avramovski je za nas potpisao dva dana prije nego je Nsue potpisao za Tuzlu.Nsue igrao u subotu protiv Slobode, Avramovski nece moci ni na derbiju u subotu, a upitno je kad ce steci pravo nastupa

-
Historicar
- Kontakt:
Imenom I prezimenom, ko je iz našeg kluba zadužen za te stvari, ko se bavi registracijama i ganjanjem tih potrebnih papira da se novi igrac registruje ?
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovo nije do nase Administracije nego do drzave , sve nam zivo kasni inace.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:26Situacija Cmiljanic vol.2
Para se ima kao i sto vidis svi ostali igraci registrovani na vrijeme..
Pa kako to samo nama kasni? Imas igrace iz Afrike,Rusije koji su dosli ove zime u ligu pa igraju,u kojoj su to oni drzavi predali papire a u kojoj mi?f0rest1946 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:51Ovo nije do nase Administracije nego do drzave , sve nam zivo kasni inace.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:26Situacija Cmiljanic vol.2
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kako to brate da nikad nije do nas?Hajd da imamo dugovanja pa ok ali nikome nista nismo duzni.f0rest1946 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:51Ovo nije do nase Administracije nego do drzave , sve nam zivo kasni inace.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:26Situacija Cmiljanic vol.2
Tuzla registruje na vrijeme pred prvenstvo onog Nsue iz Gvineje ili odakle vec
Leotar registruje Rusa nakvog
Kone registruju onog Vucenovica sa Austrijskim drzavljanstvom.
Borac Ayaza sa Svedskim papirima na vrijeme itd itd.
Nije moguce da svi bez problema,samo kod nas nesto koci
Nije ovo prvi put da nasa administracija kasni i pravi propuste.Da je prvi put pa rekao bi ok, ali ovo je jeb.eni 15x slucaj u godinu dana.Svakog stranca kojeg dovedemo zaigra u aprilu/oktobru...Ocigledno da je do nas i da smo sami sebi krivi.TJERAJ OVO ISMIRE!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 mar 2022, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve dok je u klubu bilo šta sto ima veze sa SFK mi necemo na zelenu granu.A sad ih je više nego ikad i pod Ismirom su dobile slobodu i krila kao nikad prije,rak rana kluba žene iz SFK j.ebo ih onaj ko nas ikad spoji sa njima.
Fudbal i žene haj mrš.
Fudbal i žene haj mrš.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ja sam cuo da smo mi sve uradili sto je do nas, a dobro prosle godine znamo zbog cega smo kasnili sa registracijama brate ..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:56Kako to brate da nikad nije do nas?Hajd da imamo dugovanja pa ok ali nikome nista nismo duzni.f0rest1946 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:51Ovo nije do nase Administracije nego do drzave , sve nam zivo kasni inace.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:26Situacija Cmiljanic vol.2
Tuzla registruje na vrijeme pred prvenstvo onog Nsue iz Gvineje ili odakle vec
Leotar registruje Rusa nakvog
Kone registruju onog Vucenovica sa Austrijskim drzavljanstvom.
Borac Ayaza sa Svedskim papirima na vrijeme itd itd.
Nije moguce da svi bez problema,samo kod nas nesto koci
Nije ovo prvi put da nasa administracija kasni i pravi propuste.Da je prvi put pa rekao bi ok, ali ovo je jeb.eni 15x slucaj u godinu dana.Svakog stranca kojeg dovedemo zaigra u aprilu/oktobru...Ocigledno da je do nas i da smo sami sebi krivi.TJERAJ OVO ISMIRE!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je do naše administracije što ovoliko vremena treba da se registruje Avramovski, Ismir nek se dobro zapita jel mu pametno držati određene ljude u klubu. Prvo treba određene uhljebe pošutati, i nek postavi nekog ko fakat zna taj posao, nije da nema takvih, ima ih koliko hoćeš, a kao biznismen ćeš ih lako naći. O direktoru kluba je ispričana priča, ako ima toliki problem da nađe nekog kome vjeruje, nek postavi svog brata na tu poziciju npr ( lupam sad, ali mora imati neko ko bi htio biti direktor i da mu je od povjerenja, ovako muči i sebe i klub )
Opet kažem, ovo je sve u slučaju da je do nesposobnosti administracije, eto @NazorUso spominje onog Mirzu Hadzica kao krivca.
Opet kažem, ovo je sve u slučaju da je do nesposobnosti administracije, eto @NazorUso spominje onog Mirzu Hadzica kao krivca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako je do administracije onda pustite to Mirvicu vjv ce se rijesiti nesposobnih ljudi, a mozda i nije do administracije ne trcite odmah pred rudu...svakako smo poznati ko drzava gdje ti za svaki papir sijede na glavi krenu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sto prije otjerati sponzorsku kalašturu Anelu Poturu
Cikenim te ko forumasa, ali grijesis. OVAJ (a ne OVA) sto radi u administraciji je uyebao stvar i prosle godine kad smo sve isplatili pa zakasnili opet. Isti nema veze sa SFK...
Nije vezano za ovaj slucaj registracije,ja to generalno kažem za njih u klubu na bilo koji nacin.
Klub nema ozbiljne ljude unutra,udjes u prostorije kluba sve same žene te docekaju,skroz su se uvukle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.