izuzetno vazna pobjeda za nastavak pritiska na real, pokazalo se kako pobjeda ne dolazi u pitanje kad vidimo maksimalno zalaganja nasih igraca, bili su veoma borbeni i tako dolaze i bodovi
sudjenje ponovo katastrofa, jos jedna nevjerovatna sudijska odluka kad je iskljucen tiago, ruka uopste nije ni bila, a kamoli sto nije bilo za drugi zuti, u zadnjim utakmicama skoro u svako dobijemo crveni, a sve smjesniji od smjesnijeg, onaj pikeov, pa proslo kolo alvesov kad se vidjelo da nije namjerno iz aviona, i jos sad tiago, nema se sta reci, ova sezoan je kriminalna sto se tice sudijskih gresaka na nasu stetu,previse nevjerovatnih pogresaka da bi se moglo reci da su spontane, po meni nisu spontane nego skontane, al hajd, ni sudijske nepravde nas ne mogu zaustaviti kad igramo sa zalaganjem
gol je i definitivno pripisan messiju i na livescore-u, sledeca stanica san siro, takodje ne bi smjelo biti nikakvih opustanja ni kalkulisanja kakva su nam se znaal desavati u ligi prvaka, ono da se postigne gol u gostima pa opustanje, treba igrati i davati golova koliko se moze
situacija u prvenstvu koje smo bili i otpisali lijepo se zakomplikovala, tri boda zaostajemo, al real ce to vratiti na 6 sad protiv sociedada, medjutim kad vidimo raspored utakmica do el classica, imamo se pravno nadati novim kiksevima reala, a evo i zbog cega
ovo je raspored do el classica:
Osasuna - Real Madrid
Barcelona - Athletic Club
Real Madrid - Valencia
Real Zaragoza - Barcelona
Atlético Madrid - Real Madrid
Barcelona - Getafe
Real Madrid - Sporting Gijón
Levante - Barcelona
Barcelona - Real Madrid (22 aprila)
real dakle naredne tri utakmice vrlo lako moze kiksati, gostovanje tvrdoj osasuni zna biti hebeno, valenciju kod kuce ce vjerovatno otresti, al moglo bi se desiti da i valencija iznenadi, pa onda gostovanje atletico madridu koji je u dobro formi, i jako napaljen. tri utakmice za redom jako teske dakle, a izmedju toga liga prvaka gdje na njihovu srecu igraju nikozije, al kakva je da je, i nikozija ce izazvati sigurno dodatni napor i umor, dakle ritam svaka tri dana utakmica, a ovaj real koji mi vec djeluje kao umoran, mislim da ne moze sve te utakmice dobiti
ono sto je jos jako bitno, el classico se igra 22 aprila, tri dana nakon prve utakmice polufinala lige prvaka, a onda samo i tri dan prije revansa, dakle i tu ce raspored biti paklen jer u srijedu polufinale lige prvaka, pa za vikend el classico, pa onda odmah u utorak revans u ligi prvaka, a realu ce vjerovatno paklen protivnik biti bayern, i poslije tih extra teskih utakmica real odmah ide u goste bilbau
kad sve ovo iskalkulisemo, vidimo da su pred realom strasni napori, nekako se cini skoro pa ne moguce da se taj ritam pakleni izdrzi sa svim pobjedama, ja ocekujem prosipanje barem dva boda prije el classica, te vjerovatno i dva boda poslije, a vrlo moguce da prospu i vise
naravno nece ni nasim biti lako, ali ako kalkulisemo oko titule, sve se utakmice jednostavno moraju dobiti, zato ej bitno milana otresti odmah u gostima da se ne bi previse patili u revansu, u ligi do el clasica i nemamo tako tezak raspored, a laksi nam je i poslije
ocekujem kiks reala vec naredno kolo protiv osasune, ako osasuna odigra napaljeno i kvalitetno, nista to nije nemoguce, liga prvaka ce kostati reala, dok ce nasi mislim odraditi ovaj posao vrlo kvalitetno, u pravo vrijeme smo digli formu, kad je i najvise trebalo, dok real tek treba da se dokazuje u ovakvim uslovima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!