Ako dodje ja se nadam da ce preporodit kao Barza... Ja ga bas nesto i ne zelim. Ima i pozitivna strana tog transfera, a to je da njegovim dolaskom ne bi na stopersku poziciju nista trosili. Te pare se mogu za napadaca iskoristit. Ionako dolazi da grije klupu..Federer je napisao/la:Hajde ne zajebajite.
Juventus očigledno traži zamjenu i provjerenog igrača na stoperu. Šta je trebalo, Brunu Alvesa da uzme i da mu da 5 miliona i da sjedi na klupi, i to pod velikim upitnikom bil htio? Imal neko bolji možda? Treba nam i iskustvo u Ligi prvaka.
Odličan potez, Lucio je i prošle godine bio među boljim u Interu, u za njih očajnoj sezoni, koja će se aBd ponovit... samo šteta što je iz Intera.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- pinturicchio30
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Ne zezajte to je odličan transfer. Taman za klupe, još besplatan.
A to što je došao iz intera nema veze, i Pirlo je nekada tamo igrao, Bonucci ...
A to što je došao iz intera nema veze, i Pirlo je nekada tamo igrao, Bonucci ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- 10DelPiero
- Kontakt:
Vala bas, bez obzira na godine i sve imati za back-up igraca kao sto je Lucio je za pozelit jos ako dodamo na to da je besplatan ne znam cemu se buniti. I mislim da je dosta bolja opcija nego Bruno Alves a jednako kvalitetan.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
A i ljepši je vala.10DelPiero je napisao/la:Vala bas, bez obzira na godine i sve imati za back-up igraca kao sto je Lucio je za pozelit jos ako dodamo na to da je besplatan ne znam cemu se buniti. I mislim da je dosta bolja opcija nego Bruno Alves a jednako kvalitetan.
Mogao bi Bonnuci, ako Lucio dođe, uzeti još par trikova od Lucia kada je u pitanju iznošenje lopte, Lucio je po tom pitanju stvarno bio sjajan, a Bonnuciu je to sastavni dio igre.
Nisam nešto ljut na tranfer, ne sporim igračke kvalitete Lucia koji će pod Conteom odigrati korektno sigurno, već zbog njegovih godina, ako ništa, nadam se da će potpisati na jednu sezonu, a i 2/2,5M je puno dati igraču koji ne bi trebao odigrati 15 mečeva u sezoni.
Ali, radi se na širini ekipe i to treba cijeniti, nekada smo imali Andradea, Kneževića i ostale panjeve kao back-up igrače, a sada Juventus kao četvrtu ili petu opciju dovodi nekada jednog od najboljih stopera svijeta.
Nisam nešto ljut na tranfer, ne sporim igračke kvalitete Lucia koji će pod Conteom odigrati korektno sigurno, već zbog njegovih godina, ako ništa, nadam se da će potpisati na jednu sezonu, a i 2/2,5M je puno dati igraču koji ne bi trebao odigrati 15 mečeva u sezoni.
Ali, radi se na širini ekipe i to treba cijeniti, nekada smo imali Andradea, Kneževića i ostale panjeve kao back-up igrače, a sada Juventus kao četvrtu ili petu opciju dovodi nekada jednog od najboljih stopera svijeta.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- IlPrincipino
- Kontakt:
ma super je to transfer ako zanemarimo činjenicu da je bio u interu i još mnogo toga...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
To je to, znaju u Juvetu šta hoće, to je sigurnoOxygen je napisao/la:
sada Juventus kao četvrtu ili petu opciju dovodi nekada jednog od najboljih stopera svijeta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Čitam vaša mišljenja su uglavnom podjeljena, ja lično nemam ništa protiv dolaska Lucia, smrtni mu je grijeh što je igrao za inter, ali bilo je još takvih igrača pa ih smatramo legendama, npr. Tardelli i Davids, ali sve se to zaboravi nakon par utakmica pogotovo ako se igrač dokaže. Ja mislim da će više njih boliti što je Lucio odabrao baš nas nego što će nama biti krivo što će doći. Mada trebam priznati da mi je jedan od mržih igrača, ali takav je bio i Vieira pa mi je prirastao srcu, pa i Trezeguet nakon što je zabio Zlatni gol 2000. Na kraju sam i njega zavolio.
Njegov igrački kvalitet je neosporan, odlično će se uklopiti u Conteov sistem igre, nerijetko je u karijeri igrao libera, a Conte često igra taktiku sa liberom, a svakako njegovo iskustvo nam može dosta pomoći u Ligi šampiona.
Sad s finansijske strane, može se reći da je odlično odraženo, Lucio će nas koštati 5 miliona, a neki igrač kojeg bi dovodili bi nas koštao možda i tri puta više(transfer + plaće).
A mi svi mislimo kako Marotta ništa ne radi!
Njegov igrački kvalitet je neosporan, odlično će se uklopiti u Conteov sistem igre, nerijetko je u karijeri igrao libera, a Conte često igra taktiku sa liberom, a svakako njegovo iskustvo nam može dosta pomoći u Ligi šampiona.
Sad s finansijske strane, može se reći da je odlično odraženo, Lucio će nas koštati 5 miliona, a neki igrač kojeg bi dovodili bi nas koštao možda i tri puta više(transfer + plaće).
A mi svi mislimo kako Marotta ništa ne radi!
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- delpiero20
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ce doci onaj ganci...
-
Juvelandia
- Kontakt:
ma hajd ba, pa ne dolazi nam on da bude standardan i da brani boje na svim frontovima dolazi kao 5 stoper besplatno.Meni je smijesno gdje njega nadjosmo al eto dolazi da zavrsi karijeru u najboljem italijanskom klubu kao i Pirlodelpiero20 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ce doci onaj ganci...
Auuuuuuuuuuuu dodem iz grada i vidim neugodno iznenadenje doveli Lucia iz sintera
stvarno nemam nista protiv covjeka na stranu i to sto je u losoj formi tj nije to vise onaj Lucio od prije 2-3 godine al dolazi iz sintera
bas me Marota razocara ovim potezom sve do sada je bilo ok sto se tice pojacanja a ovo mu nije trebalo sto se mene tice 
stvarno nemam nista protiv covjeka na stranu i to sto je u losoj formi tj nije to vise onaj Lucio od prije 2-3 godine al dolazi iz sintera
- harebianconero
- Kontakt:
Ma vala meni to uopšte ne smeta odakle dolazi, meni je bitno da će on biti dobar klubu i to je jedino bitno. 
Ako su vec odlucili u Juventusu da ce biti od koristi, prije svega iskustvom, licno( iako sam ne bitan) nemam nista protiv dolaska Lucia. Iako imamo odlicnu defanzivnu liniju, Igrac koje je imao uspjesnu karijeru sigurno moze biti pozitivna stvar za Juventus u sledecoj sezoni...
Dobrodosao!!
Dobrodosao!!
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Navijački - 'ebo ih on
Realno - dobar igrač, sa iskustvom i znanjem.
Meni se ne sviđa dovesti jednog zmijicu a otpustiti onako jednu legendu kao što je Alex...
Ali ko pita mene
Realno - dobar igrač, sa iskustvom i znanjem.
Meni se ne sviđa dovesti jednog zmijicu a otpustiti onako jednu legendu kao što je Alex...
Ali ko pita mene
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@Juvelandia
Evo i Curva Nord potvrdio kako smo zainteresovani za Lucia.
Corsport izvještava da smo fakat zagrizli za Džeku, ali sve je to još uvijeku početnoj fazi.
Corsport izvještava da smo fakat zagrizli za Džeku, ali sve je to još uvijeku početnoj fazi.
Željezničar ale!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ma Lucio osvaja scudetto naredne sezone, sta da ti kazem.GaziHusrevbeg je napisao/la:@Juvelandia
Grizemo već 2 godine pa nam ispada iz usta kao u basni... 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sljedeće sezone ako ne pobjedimo u 27 od 36 utakmica bit ću jako razočaran. 
Željezničar ale!
- delpiero20
- Kontakt:

Oceva faca kada sam mu rekao da smo doveli Lucia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.