FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo javise da je enrike 7stvari Fucko ustvari eto samo da se zna. PA FUCKO DRAGI STO TI TO TREBA
...fucko dragi ja znam da ti volis slobodu ali zasto bolan zasto gledas interese ..nije to ljubav prema Slobodi zapamti...ja nebi mogao zivjeti voljet slobodu a zeliti otjerati nekog ko pomaze klubu..ja se I dan danas svadim sa starim dodje mi da ga stociram kad mi oaze dado nije to ona Sloboda..znam uoravu je ali ja nju volim ona je dio mene I ko god ie unistava ko god misli da povrijedi osjecanja naw navijaca gonite se. Pa I moj otac nebitno ko ..ne dirajte ono uz sta smo odrastali..neki smo se I edukovali na tom stadionu I tribini I zato postujemo taj klub I volimo
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 08 avg 2013, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
možda kartice nisu prodavane po rednom broju .. nego eto, čisto daj karticu kad kupuješ, ili 20 kartica što su uzeli ovi iz ljekarske komore TKSaltCityAttack je napisao/la:Prije 2 dana 4 a sad 465 godisnjih ulaznica . Pisite picke i dalje citajte fb i prodane duse sta pisu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
valjda bude finansijskih sredstava da se organizuje memorijalni turnir kako treba, dakle 4 ekipe .. ako ne bude, onda će doći neka ekipa iz PLBiH .. u tom slučaju, volio bih da to bude Čelik, što zbog njih kao kluba, tako i zbog Robijaša koje bih volio vidjeti da sa Fukarama dodaju dodatni ton svemu tome
isto važi za Čelik ako budu 4 ekipe
isto važi za Čelik ako budu 4 ekipe
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma 500 kartica je odstampano za ovu Sezonu, i to ce se sve prodat do pocetka lige, 500 x 50 KM = 25.000 KM sto nije lose da klub stane na noge.JTS je napisao/la:možda kartice nisu prodavane po rednom broju .. nego eto, čisto daj karticu kad kupuješ, ili 20 kartica što su uzeli ovi iz ljekarske komore TKSaltCityAttack je napisao/la:Prije 2 dana 4 a sad 465 godisnjih ulaznica . Pisite picke i dalje citajte fb i prodane duse sta pisu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ako ništa, neka pare od ulaznica idu za plate igračima. Puno bi značilo klubu da stane na noge, kao što reče @fukara.
Fukare/drugovi/prijatelji,Bajram Šerif Mubarek Olsun

Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:Fukare/drugovi/prijatelji,Bajram Šerif Mubarek Olsun
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Svim ljubiteljima Slobode Bajram Serif Mubarek Olsun
Bajram serif mubarek olsun ! Sloboda ima najljepse ime !!!
BAJRAM SERIF MUBAREKOLSUM SVIM NAVIJAČIMA MUSLIMANSKE VJEROISPOVJESTI.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN crveno crnoj armiji,Fukarama i svim zaljubljenicima Slobode..da nam Bajram prodze u veselju..takodze cestitke i ostalim clanovima foruma islamske vjeroispovjesti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
matijash je napisao/la:Svim ljubiteljima Slobode Bajram Serif Mubarek Olsun
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jasmin Mujkić se oporavlja od povrede, biće spreman do početka prvenstva

Ovogodišnje pojačanje Slobode pristiglo iz gračaničkog Bratstva polako ali sigurno se oporavlja od povrede.
Jasmin Mujkić se povrijedio u prijateljskom susretu našeg tima i Gradine, no već je počeo lagano trenirati. Podsjetimo, Mujkić je doživio neugodnu povredu desnog zgloba. Nakon velikog oteknuća, njegovo stanje je sada mnogo bolje, a prema riječima fizioterpeuta ekipe Alena Altumbabića, Mujkić će do početka lige biti spreman za puni trenažni proces.
fksloboda.ba

Ovogodišnje pojačanje Slobode pristiglo iz gračaničkog Bratstva polako ali sigurno se oporavlja od povrede.
Jasmin Mujkić se povrijedio u prijateljskom susretu našeg tima i Gradine, no već je počeo lagano trenirati. Podsjetimo, Mujkić je doživio neugodnu povredu desnog zgloba. Nakon velikog oteknuća, njegovo stanje je sada mnogo bolje, a prema riječima fizioterpeuta ekipe Alena Altumbabića, Mujkić će do početka lige biti spreman za puni trenažni proces.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Mogli bi vi ne odigrati Prvo kolo u subotu 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kome sad i za sta trebamo dat pare ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Mogli bi vi ne odigrati Prvo kolo u subotu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ne trebate vi, problem je u protivnikuklasik je napisao/la:Kome sad i za sta trebamo dat pare ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Mogli bi vi ne odigrati Prvo kolo u subotu
Vjerovatno Troglav neće nastaviti takmičenje.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
Treba ih onda izbacit jos 3 ranga niže, previse neozbiljno je ovo prave cirkus od lige.
Mogli su nekog drugog ubacit umjesto njih iz 2 lige federacije da su na vrijeme rekli odustajemo.
Mogli su nekog drugog ubacit umjesto njih iz 2 lige federacije da su na vrijeme rekli odustajemo.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ahahaha brate valjda nemamo vise nikom od onih koji su vec potrazivali od ranije.klasik je napisao/la:Kome sad i za sta trebamo dat pare ?Benjo_AFC86 je napisao/la:Mogli bi vi ne odigrati Prvo kolo u subotu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Malo offtopic-a :p Troglav ako istupi svakako ide dva ranga niže, tačnije 4. rang po redu.DrzavaTuzla je napisao/la:Treba ih onda izbacit jos 3 ranga niže, previse neozbiljno je ovo prave cirkus od lige.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.