Upravo to. Tuzno je gledat ovaj prijenos. Prava prica bi bila sa prenose sve tekme,neke tipa aa 2-3 kamere i manje ljudi, a derbije i jace sa vise. Da je HD kvaliteta, da imaju bolju grafiku jer ovo sad je tuga samo takva, da rijese emisiju da bude normalna. Valjda bi i savez trebao neke uvjete postavljat kad prodaje da se liga popularizira. Ovako je samo kontra efekt. A ima ekipa koje rade HD produkciju al jednostavno nema prostora i nema sanse da uzmu u obzir ponude osim BHT1 i njihove lose opremeAVNOJ je napisao/la:Nije problem u bh telecomu. Ljudi kupili i to je to. Los kvalitet je to sto im drzavna televizija sa opremom iz 80tih radi prenose.
Najveci problem je savez koji im je uz sporzonstvo lige lrodao i tv prenose. Da su htjeli mogli su to razdvojit i opet mislim da bi bili tu negdje sa parama al ko ce se zezat sa tim daj odma.sve. i boli ih qurac i reci ce ko hoce da gleda snaci ce se. Ko i pojedinci sto misle ovde.
Pa jjebote snalazimo ss od 92 daj nesto normalno logicno zaradi tu platu koju uzimas u savezu uljupi jedni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
It's better when it's live
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Grozni prijenosi, koje mi u manjem bh. entitetu uopšte nismo ni u mogućnosti pratiti. Pa se onda pati sa snimcima na BHT1. Bože dragi, u kakvom pokušaju od države mi živimo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Sinoc oko 11 prolazim pored stadiona, kad reflektori gore, sad ne znam da li je to bilo testiranje ili neki trening nisam gledao, al mogu reci ko god da je radio na sanaciji reflektora odradio je strasan posao. Kako je samo lijepo bio obasjan stadion, bukvalnu puni reflektori i nocne tekme ce biti za uzivanje...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Jel ima Sarajvo jaceg lika od napacenog Musemica? Koji je ovo put?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra naši idu u Jerevan, ja sam ubjeđen u pobjedu od 2+ razlike 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Sutra naši idu u Jerevan, ja sam ubjeđen u pobjedu od 2+ razlike
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja bi bio i da minimalnim rezultatom 1:0 zadovoljan. Jer tamo su paklene vrućine, valja to izdržati. Nek im je s hajrom.
Sad ce Husref odma Bekica na beka gurnut
-
bordopoeta
- Kontakt:
Feđa Dudić - najperspektivniji bh trener!AskoSN je napisao/la:Jel ima Sarajvo jaceg lika od napacenog Musemica? Koji je ovo put?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
-------------------------Pavlović------------------------------
Hebibović--------Adukor---------Mujakić---------Hodžić
---------Stanojević-----------------Rahmanović-----------
Šišić---------------------Velkoski-----------------Halilović
--------------------------Ahmetović-------------------------
Sudeći po prijateljskim, mislim da će ovako Husref izvesti protiv Banana, meni ova formacija ne miriše puno..
Ja da sam Husref..
Hebibović--------Adukor---------Mujakić---------Hodžić
---------Stanojević-----------------Rahmanović-----------
Šišić---------------------Velkoski-----------------Halilović
--------------------------Ahmetović-------------------------
Sudeći po prijateljskim, mislim da će ovako Husref izvesti protiv Banana, meni ova formacija ne miriše puno..
Ja da sam Husref..
FK Sarajevo
@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Velikoski je uz nemanju najaci igrac u ligi iza napqdaca.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Slažem se, al Husref često njega stavi na krilo, gdje on ulazi više u sredinu tj. iza napadača. Niko sretniji od mene da se Tatar pokaže kao pojačanje pa bude na lijevom krilu a da Velkoski bude iza napadača.skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Nego, po prvi put unazad nekoliko godina imamo kako-tako popunjenu ekipu, ajmo reći nekih 90 posto, na svakoj poziciji imamo po dva igrača, samo bekovske pozicije kaskaju. Neke pozicije (krila) su se mogla kvalitetnije popuniti, ali šta je tu je
Kvota na nas pala sa 2,32 na 1,86
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce oko 1.50-1.60 u srijeduBordoSarajevo je napisao/la:Slažem se, al Husref često njega stavi na krilo, gdje on ulazi više u sredinu tj. iza napadača. Niko sretniji od mene da se Tatar pokaže kao pojačanje pa bude na lijevom krilu a da Velkoski bude iza napadača.skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Nego, po prvi put unazad nekoliko godina imamo kako-tako popunjenu ekipu, ajmo reći nekih 90 posto, na svakoj poziciji imamo po dva igrača, samo bekovske pozicije kaskaju. Neke pozicije (krila) su se mogla kvalitetnije popuniti, ali šta je tu je
Kvota na nas pala sa 2,32 na 1,86
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Husref je svjestan i naših i Banananananatasovih kvaliteta i postavit će ekipu koja može najbolje da odgovori zadatku, u to nemam sumnje. Prolaz glat!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo

FK Sarajevo
Pod uslovom da svi znaju čitat. Bekić samo slike gleda.BordoSarajevo je napisao/la:Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo
![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve ja kontam al kako oni misle preko Dubaija da idu,da oni ne fule Armeniju
.Kazu zvali ove iz Zrinjskog za put pa im ovi valjda rekli da idu ovom nekom drugom rutom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
skoroalen je napisao/la:Pod uslovom da svi znaju čitat. Bekić samo slike gleda.BordoSarajevo je napisao/la:Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na promociji je rekao kako im je u oktobru govorio kako trebaju znati historiju kluba u kojem igraju, a da je to trenutno Sarajevo i onda se okrenuo prema njima i rekao im da im sada ne treba google, nego da kupe knjigu, većina ih je i kupila.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 22 gosta.