FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prenosi li nas neko u četvrtak? Vidim Arena prenosi kone, a SK prenosi Široki Brijeg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Čitam sad na nekom od portala Stana na izlaznim vratima Svinjskog, al' bi nam taj igrač dobro došao to nisu istine.
pa to bi bilo moguce da ovo nije postao klub jednog lica, a da je bolji od svih nasih bekova to stojihoniljoze1921 je napisao/la:Čitam sad na nekom od portala Stana na izlaznim vratima Svinjskog, al' bi nam taj igrač dobro došao to nisu istine.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
legendairfo je napisao/la:pa to bi bilo moguce da ovo nije postao klub jednog lica, a da je bolji od svih nasih bekova to stojihoniljoze1921 je napisao/la:Čitam sad na nekom od portala Stana na izlaznim vratima Svinjskog, al' bi nam taj igrač dobro došao to nisu istine.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
toliko je dobar da u Zrinjskom nije uspio povezati dvije utakmiceirfo je napisao/la:pa to bi bilo moguce da ovo nije postao klub jednog lica, a da je bolji od svih nasih bekova to stojihoniljoze1921 je napisao/la:Čitam sad na nekom od portala Stana na izlaznim vratima Svinjskog, al' bi nam taj igrač dobro došao to nisu istine.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Jel znas koja je cifra u pitanju? Ako ne onda ne mozes pisat da vrijediirfo je napisao/la:vrijedi, gledo sam ga nekoliko puta i vidi se ogroman potencijalhlive je napisao/la:Za njega ja mislim treba platiti ogromnu cifru za trening kompenzacijuJiestifo je napisao/la:Ako je istina da Rodin raskida sa HŠKZ legao bi našoj odbrani ko budali šamar
It's better when it's live
Prodjoh maloprije iznad stadiona, stvarno dobro izgleda onaj dio trave prema jugu
jes sliko?irfo je napisao/la:Prodjoh maloprije iznad stadiona, stvarno dobro izgleda onaj dio trave prema jugu
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
autom proletio, slikat cu sutra ako se zaputim istim pravcemZeljo92 je napisao/la:jes sliko?irfo je napisao/la:Prodjoh maloprije iznad stadiona, stvarno dobro izgleda onaj dio trave prema jugu
-
samoposmatram
- Kontakt:
Vratite Stanica i dobili smo pravo pojacanje na lijevom beku.
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Nece oni vratit Stanu, da ne ispadne dzaba doveden lijevi bek iako je prevara od igrača al' nadam se da će neka SILA dovući Stanu ponovo u svetinju.
Jedan od meni dražih igrača u Želji što su ikad bili prvenstveno zbog borbenosti pa tek onda ostalo.

Jedan od meni dražih igrača u Želji što su ikad bili prvenstveno zbog borbenosti pa tek onda ostalo.
Sto se vise priblizava ova tekma sve me vise strah nekog kiksa, ne bi valjalo nikako podbaciti na prvoj stepenici
ako se ponovi ono iz Mostara, nek nam je Bog na pomoci...
- MocMahale444
Isusami ti si glas razuma ovdjeMocMahale444 je napisao/la:**** stanica zutokljunca neka igra kod ustaša.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Isa pejgambera mi uvijek realanRokoko87 je napisao/la:Isusami ti si glas razuma ovdjeMocMahale444 je napisao/la:**** stanica zutokljunca neka igra kod ustaša.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Slobodno se pripremi na najgore. Vece bi cudo bilo da prodjemo trenutno.irfo je napisao/la:Sto se vise priblizava ova tekma sve me vise strah nekog kiksa, ne bi valjalo nikako podbaciti na prvoj stepenici
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Joss 3 dana. Pa hoce li biti **** prenos. Bas sam pozelio i na Grbavici pogledati utakmicu. Hajde bar kakvo trpanje da bude obih Narve kuci. 3,4:0 
ŽELJEZNIČAR 1921
Jel ih straaah?biceDUPLA je napisao/la:Joss 3 dana. Pa hoce li biti **** prenos. Bas sam pozelio i na Grbavici pogledati utakmicu. Hajde bar kakvo trpanje da bude obih Narve kuci. 3,4:0
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
helemnejse11
- Kontakt:
ZAJKO ZEBA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.