FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fakat, kako se Zeba snalazi u novoj ulozi?
Ukoliko ode Krcmar mozda njemu dati priliku iako je mozda jos rano al' on najbolje poznaje igrače ili makar dovesti nekog jačeg trenera a Zajka ostavit kao pomoćnika. Zašto da ne
Ukoliko ode Krcmar mozda njemu dati priliku iako je mozda jos rano al' on najbolje poznaje igrače ili makar dovesti nekog jačeg trenera a Zajka ostavit kao pomoćnika. Zašto da ne
Ode Krčma, a ni kvalitetno se napio nije 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
?Rokoko87 je napisao/la:Ode Krčma, a ni kvalitetno se napio nije
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Prica li se sta za Adzema, hoce li prihvatiti povratak u OP?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Bilo mi je dosadno pa sam malo skautirao stopera za klub.
Mlad je naime ime samo 20 godina i sto je jos bolje navikao je na nase uslove u regionu jer je igrao za Crvenu Zvezdu i Rad.Nastupao je i za U-17 reprezentaciju Brazila.
https://www.transfermarkt.co.uk/ze-marc ... ler/323850
Mislim da klub treba da promijeni transfer politiku i da nam treba sto vise mladih igraca ne samo iz nase drzave vec i drzava koje su poznate po nogometu odnosno koje proizvode vrhunske nogometase Brazil,Argentina i neke zemlje iz Afrike.Ne kazem da cemo naci novog Neymara ali prijasnje godine i tkz pojacanja su pokazala da nesto treba mijenjati i treba da pokusamo zaraditi neki novac na igracima a ne samo da nam odlaze bez obestecenja
Ako nekome nije mrsko da i on postavi nekog igraca kojeg bi volio da pojaca klub naravno da bude realno
Mlad je naime ime samo 20 godina i sto je jos bolje navikao je na nase uslove u regionu jer je igrao za Crvenu Zvezdu i Rad.Nastupao je i za U-17 reprezentaciju Brazila.
https://www.transfermarkt.co.uk/ze-marc ... ler/323850
Mislim da klub treba da promijeni transfer politiku i da nam treba sto vise mladih igraca ne samo iz nase drzave vec i drzava koje su poznate po nogometu odnosno koje proizvode vrhunske nogometase Brazil,Argentina i neke zemlje iz Afrike.Ne kazem da cemo naci novog Neymara ali prijasnje godine i tkz pojacanja su pokazala da nesto treba mijenjati i treba da pokusamo zaraditi neki novac na igracima a ne samo da nam odlaze bez obestecenja
Ako nekome nije mrsko da i on postavi nekog igraca kojeg bi volio da pojaca klub naravno da bude realno
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Vego, Stana, Demir Peco, Ajdin Redžić, Nikola Dujaković, Rodin igrači iz domaće lige a bili bi veliko pojačanje pogotovo Nikola Dujaković i Rodin. Bar ja mislim.
" S obzirom kako su Plavi odigrali pripremne utakmice nece im biti nimalo lako da izbore prolaz dalje..."
Proglasite TVSA neprijateljima kluba
Proglasite TVSA neprijateljima kluba
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Jao kako je ljepše sa ovim plavim materijalom 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Bogicevic opet u prvoj

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Novi trener zna, ima znanje vjeruj mi
Boze pa ovo je fajront fajronta.
Svi ozivljavaju karijere uz pomoc Zelje.
Teren
Boze pa ovo je fajront fajronta.
Svi ozivljavaju karijere uz pomoc Zelje.
Teren
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ili igrao Kemo ili Bogicevic isto ti ga. Dva pogubljena lika. Ni na nebu ni na zemlji.
- MocMahale444
Ostao bi Graovac, ostao bi Zaka.
Drugi bi igrali za 70% bolje, mozda bi i Amar se vratio a Miske dao sportski dio nekome ko zna.
Sve kad bi imali 10 čiliderki kao ova npr.
Drugi bi igrali za 70% bolje, mozda bi i Amar se vratio a Miske dao sportski dio nekome ko zna.
Sve kad bi imali 10 čiliderki kao ova npr.
ŽELJEZNIČAR 1921
Prebrzo ova Evropa dodje, a mi izgubljeni do bola.
Svaka častLjoZee je napisao/la:Prebrzo ova Evropa dodje, a mi izgubljeni do bola.
- MocMahale444
Blue weedbiceDUPLA je napisao/la:[url]http://****.ba/radovi-se-privode-kraju-grbavica-poprima-potpuno-novi-izgled/[/url]
ma idemooooo![]()
BLUE GRASS (WEED)
Super ce ova plava trava izgledat, al' problem je sto ce vec u prvoj utakmici navijaci da pocnu sa ostecivanjem i unistavanjem iste.
ne sikiraj se za travu nije barut. Ima da se kupi,popravi. Ostalo je i viska. Ostali ko unisti ima faktura..nema licwnce dok se zadnji fening ne plati. Vec ŠTA JE ZA **** PRENOS?????????????
ŽELJEZNIČAR 1921
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 33 gosta.