FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Popucali mi svi strimovi, dajte neki,
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta Palacio treba uraditi pa da zavrsi na klupi malo? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nisam gledao zadnjih nekoliko minuta, jer mi je strim umro, ali stigao sam da se razocaram.
Ne igramo toliko lose, ali sam razocaran sto hajvan evo vec dugo unazad ne moze da rijesi taj prolem sa napadom. Odbrana i presing odlicni, ali napad nemamo. Problem sa protokom lopte ogroman.
I da pohvalim Medela, covjek je masina.
Ne igramo toliko lose, ali sam razocaran sto hajvan evo vec dugo unazad ne moze da rijesi taj prolem sa napadom. Odbrana i presing odlicni, ali napad nemamo. Problem sa protokom lopte ogroman.
I da pohvalim Medela, covjek je masina.
Zadnja izmjena: h1a2s3o, dana/u 01 nov 2014, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
http://www.sportcategory.com/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Palacio nije spreman još uvijek.Jbt daj onda Bonazzolija/Puscasa koji su u formi,napravi nešto.Al ko da vidim konj opet neće ništa mijenjat na poluvremenu.Jedino Kovacic nesto konkretnije pokusava,al ne moze sam.Vadi je*enog stopera,daj 4-3-3 sa Camarom i Palaciom na krilima,daj napravi bilo šta.E ako ja ne dobijem slom živaca s Mazzarrijem neću nikad.
Igra niti nije loša večeras,al točno fali još nešto dodatno prema naprijed.
I kako je ono glupo primljen gol
Palacio nije spreman još uvijek.Jbt daj onda Bonazzolija/Puscasa koji su u formi,napravi nešto.Al ko da vidim konj opet neće ništa mijenjat na poluvremenu.Jedino Kovacic nesto konkretnije pokusava,al ne moze sam.Vadi je*enog stopera,daj 4-3-3 sa Camarom i Palaciom na krilima,daj napravi bilo šta.E ako ja ne dobijem slom živaca s Mazzarrijem neću nikad.
Igra niti nije loša večeras,al točno fali još nešto dodatno prema naprijed.
I kako je ono glupo primljen gol

Ispravka. Nemamo problem sa protokom lopte, nego sa zadnjim pasom. Tu ima puno krivnje kretanja ofanzivnih igraca, pogotovo napadaca. A i da ima ko to sve uociti i poslati loptu.
Čekamo da Kuzmanović ponovno iznudi penal.Neka simulira jbg.Ako prođe dobro je,ako pokupi crveni opet dobro.
Postoje ljudi na svijetu koji brane Kuzmanovica, da li vjerujete da postoji takva vrsta ?
Vidio sam i takve 
Nema izmjena.Je*i se Mazzarri.
Isuse Obi,daj vadi ga van.
Eto ga.
Kuzmanovic spasava.
Jbte tko je na desnom boku nije mi jasno!?

Nema izmjena.Je*i se Mazzarri.
Isuse Obi,daj vadi ga van.
Eto ga.
Kuzmanovic spasava.
Jbte tko je na desnom boku nije mi jasno!?
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 01 nov 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta radi budala ?!
Moja zelja za sljedecu izmjenu je Palasijo.
Aha,Palacio van a evo Andreolli se zagrijava 

Ranocchia beka igra 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nista cudno za Macarija, izmjena koju samo on moze napraviti.
Kova Tito, dvije sjajne lopte. Prvu upropastio Kuzmanovic, drugu Icardi.
Kova Tito, dvije sjajne lopte. Prvu upropastio Kuzmanovic, drugu Icardi.
Meni se cini da Kuzmanovic igra desno.Ovo je vrh vrhova 
Ipak Ranocchia.Ovaj stvarno nije normalan.Ne bi ubacio nekog iz Primavere da mu zivot ovisi o tome.

Ipak Ranocchia.Ovaj stvarno nije normalan.Ne bi ubacio nekog iz Primavere da mu zivot ovisi o tome.
Ma Kuzmanovic ni sam ne zna gdje igra
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
4-3-1-2 izgleda.
Daj Primaverca
Daj Primaverca

Moj Palacio 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Hernanes dva kontakta sa loptom nije imao, kako je usao...Ne noze ova formacija vise i ne moze se bez Freddya igrati ali NIKAKO, covjek je nas najjaci igrac..
Ma idi Palacio u qrc vise
Ma idi Palacio u qrc vise
Isusati ne mogu ehdhjdmcbkdbdkcbcxbdc Rodrigo dragi aj na klupu dok ne budes na 100 posto.Fu*kzzarri reagiraj vise
Kovacic stativa nenenwnwn udji vise
Kovacic stativa nenenwnwn udji vise
Bonazzoli ulazi,idemooooo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.