FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

meho-medo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la meho-medo » 24 mar 2012, 21:34

Evo samo da napisem koja postava Milana ce najvjerovatnije igrati protiv Barce u srijedu :
------------Abbiati-------------
-Bonera-Nesta-Mexes-Mesbah(zambrota)-
-----------Van Bommel-------------
------Aquilani-------Nocerino------
------------ Boateng----------------
-------Ibrahimovic--El Shaarawy-------
Thiago Silva ce ovaj mec propustit zbog povrede kao i Pato , nezna se da li ce Robinho biti spreman sta mislite hoce li se ova ekipa moci oduprijeti Barci i koja postava Barce bi mogla istrcati na teren u srijedu :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 21:37

meho-medo je napisao/la:Evo samo da napisem koja postava Milana ce najvjerovatnije igrati protiv Barce u srijedu :
Thiago Silva ce ovaj mec propustit zbog povrede kao i Pato , nezna se da li ce Robinho biti spreman sta mislite hoce li se ova ekipa moci oduprijeti Barci i koja postava Barce bi mogla istrcati na teren u srijedu :?:
Samo se nadam da se nećemo osramotit,proći ne možemo ,to je jasno :oops:
-RIVALDO-

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 mar 2012, 21:38

@bambina - Gol je zvanično postigao Messi, bila je prepravka.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 mar 2012, 21:48

senad_flamin je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Evo samo da napisem koja postava Milana ce najvjerovatnije igrati protiv Barce u srijedu :

ma nije sramota da izgubite i 5 0, em ste oslabljeni, em igrate protiv najjace ekipe u istoriji fudbala, a nasi klubovi su u vrlo prijateljskim odnosima i i ne vjerujem da i ako nasi budu mogli da ce nabijati sad neke petarde, vjerovatno neki kulturan prolaz
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

first
Kontakt:

Post Postao/la first » 24 mar 2012, 21:50

bambina je napisao/la:Čudo, nakon četiri utakmice zaredom, gol za Barcelonu nije zabio Lionel Messi, no to Barceloni nije niti malo naškodilo. Kao niti činjenica da je momčad Josepa Guardiole morala više od sat vremena igrati s igračem manje

Nogometaši Barcelone još su u jednom kolu Primere obavili svoj posao. U 30. kolu su pobijedili Mallorcu u gostima 2-0 i tako se, barem privremeno, približili Realu na samo tri boda zaostatka. Real je u 20 sati počeo svoju domaću utakmicu protiv Real Sociedada, tijekom koje će opet imati priliku vratiti prednost na osjetnijih - šest bodova.

Čudo, nakon četiri utakmice zaredom, gol za Barcelonu nije zabio Lionel Messi, no to Barceloni nije niti malo naškodilo. Kao niti činjenica da je momčad Josepa Guardiole morala više od sat vremena igrati s igračem manje. Naime, u 57. minuti je Thiago Alcantara igrao nepotrebno rukom i tako zaradio drugi žuti karton.

No, već tada je Barcelona imala vodstvo od 1-0 i za taj pogodak je itekako zaslužan Messi. On je izveo slobodan udarac s desne strane. Lopta je dugo letjela prema suprotnoj vratnici i činilo se da ju nije niti dirao Alexis Sanchez, makar je njemu pripisan pogodak.

Mallorca je, od trenutka kada je dobila igrača više u polju, čak i prijetila, ali ju je pogodak Piquea u 79. dotukao.

Za Barcelonu je ovo deveta pobjeda zaredom u svim natjecanjima.
Genghis je napisao/la:@bambina - Gol je zvanično postigao Messi, bila je prepravka.
Pa genijalac ga zabio :)
I nije nešto više od sat vremena nego 33 minute.
Romariooo je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:

ma nije sramota da izgubite i 5 0, em ste oslabljeni, em igrate protiv najjace ekipe u istoriji fudbala, a nasi klubovi su u vrlo prijateljskim odnosima i i ne vjerujem da i ako nasi budu mogli da ce nabijati sad neke petarde, vjerovatno neki kulturan prolaz
Vrlo skromno, da su bar svi ovakvi :lol:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 mar 2012, 22:11

first je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

Mi se ipak nadamo nekakvom iznenadjenju :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

first
Kontakt:

Post Postao/la first » 24 mar 2012, 22:17

meho-medo je napisao/la:
first je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

Mi se ipak nadamo nekakvom iznenadjenju :mrgreen:
Nada zadnja umire (03.04) :lol:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 mar 2012, 22:21

first je napisao/la: Nada zadnja umire (03.04) :lol:
mislim da ce Barcelona da prodje ,ali ipak moze se svasta desiti sjetite se samo Intera prije 2 godine ;)
(İbn Qajjim)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 mar 2012, 22:30

Milan ima jak napad, ali odbrana kako vidim im je katastrofa bez Silve, mada ni Barcina sa truhlim Piqueom nije nista bolja. Ja ipak ne ocekujem neku utakmicu sa dosta golova u Milanu, Barcelona ce vjerovatno preuzeti sredinu sto se tice Milana mislim da ce se odluciti za neku defanzivniju varijantu.
Don't hate what you don't understand.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 24 mar 2012, 22:37

slika
Izgleda da je ipak Alexis dirao.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 24 mar 2012, 22:39

JavierPortillo je napisao/la:slika
Izgleda da je ipak Alexis dirao.
mozda je vrhom kose dirao al na let lopte nije uticao tako da pripisat njemu gol bi bilo smijesno.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 mar 2012, 23:00

Jah... Il' smo svi coravi ili je ovo stvarno ruka.
Nije to jarane ruka 100%.
Mislim nema potrebe da ne gledam realno na ovu situaciju, pobijedili smo, a jedna utakmica suspenzije Thiaga ne znači ništa.
Ja gled'o u HD-u na plazmi, a ne ko ti gled'o na streamu u onim kockicama :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 mar 2012, 01:56

Gol je dao Sanchez a ne Messi. Samo sto se i meni digla kosa na glavi dok sam gledao kako Alex ubacuje loptu u mrezu. Od 7 metara i sem golmana i praznog gola - tip uspije pogoditi stativu glavom i srecom udze u gol. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 mar 2012, 12:36

Jah... Il' smo svi coravi ili je ovo stvarno ruka.
Zasto uvijek stavljas slike gdje ne vidis ni je li lopta trenutno uz njega ili se vec odbila ? Jel to jos uvijek sebe zavaravas da vam se ne navlaci :roll:

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 13:37

Kakvog vi gospodina imate na klupi,to je strasno..to je gromada od covjeka.. :D
zao mi je sto se mora prepucavat s onim portugalskim nekulturnim cobanom... :roll:
EL grande Guardiola... :!: :!: ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 mar 2012, 18:18

I ovaj Guardiola kenja, sve više i više mi se čini istinita ona priča o produženju ugovora sa Guardiolom, ono što su pisali da će ga jedino produžit' ako Pique-a prodaju :roll: ..jest' možda smiješno al'... :|

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 mar 2012, 21:27

mandraX je napisao/la:I ovaj Guardiola kenja, sve više i više mi se čini istinita ona priča o produženju ugovora sa Guardiolom, ono što su pisali da će ga jedino produžit' ako Pique-a prodaju :roll: ..jest' možda smiješno al'... :|
Koja glupost jbt. Pa Guardiola moze k'o covjek produziti ugovor i reci da ne racuna vise na Piquea. Shakirinog je trebalo prodati jos prosle godine, momka ocigledno nego druge stvari interesuju vise od fudbala.
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 mar 2012, 23:03

mma_hz je napisao/la:Kakvog vi gospodina imate na klupi,to je strasno..to je gromada od covjeka.. :D
zao mi je sto se mora prepucavat s onim portugalskim nekulturnim cobanom... :roll:
EL grande Guardiola... :!: :!: ;)
Jedino mu mogu zamjeirt sto u pojedinim trenutcima nije cvilio ko onaj cuko tamo za penale a manje bio gospodin. :(
Ne bi ovoliko "gresaka" bilo na nasu stetu.... :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 25 mar 2012, 23:09

xaviesta je napisao/la:
mandraX je napisao/la:I ovaj Guardiola kenja, sve više i više mi se čini istinita ona priča o produženju ugovora sa Guardiolom, ono što su pisali da će ga jedino produžit' ako Pique-a prodaju :roll: ..jest' možda smiješno al'... :|
Koja glupost jbt. Pa Guardiola moze k'o covjek produziti ugovor i reci da ne racuna vise na Piquea. Shakirinog je trebalo prodati jos prosle godine, momka ocigledno nego druge stvari interesuju vise od fudbala.
Interesuje ga samo kako ce ga što bolje zavuci Shakiri svaku noc, fudbal je tu sekundaran :lol: ali zavuce ga sinoc i Mallorci, tako da...mah pustite te price oko Pepa i Piquea, to su gluposti obicne. Cuj sudbina Guardiole u Barci je vezana za Piquea :o :shock: kakve su to konstrukcije i fabrikovanje laži. Upravo je Pep stvorio od Piqea najboljeg stopera na svijetu, sad je momak u krizi ali ce se prevazici i to jer forma je trenutna- a klasa je permanentna.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 mar 2012, 23:15

tech je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
Interesuje ga samo kako ce ga što bolje zavuci Shakiri svaku noc, fudbal je tu sekundaran :lol: ali zavuce ga sinoc i Mallorci, tako da...mah pustite te price oko Pepa i Piquea, to su gluposti obicne. Cuj sudbina Guardiole u Barci je vezana za Piquea :o :shock: kakve su to konstrukcije i fabrikovanje laži. Upravo je Pep stvorio od Piqea najboljeg stopera na svijetu, sad je momak u krizi ali ce se prevazici i to jer forma je trenutna- a klasa je permanentna.
slika
Shvatam da je Messi najbolji svih vremena,da je Iniesta najbolji veznjak na svijeti,Alves bek,al čuj bgt ovo Pique najbolji stoper na svijetu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.