AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Beduin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Beduin » 12 jul 2025, 13:57

Kod nas svakako ne moze nista jednostavno.
Daj Diaza iz Reala i da tu veznu ofanzivnu krizaljku rijesimo.
Da se fokusiraju na bekove, napadaca i stopera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jul 2025, 14:22

Furlani sa papirima ceka na Sabihi, mase ljudina al dzaba 🤣

Ali ajde, bitno je da smo se mi Thea rijesili, sad ce sve da bude bolje i mirnije, ima da se vole i zalazu ko braca :lol:

Eh ljudino moja, zamisli samo sa je te Gery nazvao, pa ni mi nebi vjerovali, covjek ne zna koliko golova ima na stadionu a kamoli da zove koga 🤣
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 12 jul 2025, 14:41

Hahaha koja blamaža od Brauna. Znaci kao sve dogovoreno, ali zovne te Liver..., pardon, Barc.., ne, Baye..., ne kako se ono zove, a da, Fenerbahce hahahaha
Pa Jel moguće da je Fener veći imidž od Milana
E moram čestitati upravi, kakav posao. E sad skontaj koje bio Paolo, da nazove Thea i kaze: Ciao Theo, é Paolo al telefono. I tip odma potpisao ugovor tom trenutku za nas.

Kako,bi volio da njega vrate, i nek sviju rastjera. Sad polako kontam kakav su posao napravili on i onaj čelo iz Arsenala ne mogu se sjetit imena.

Al haj, ide život dalje.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 jul 2025, 14:45

Uradite sve da ovo bude moguce, Scalvini je buducnost

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 12 jul 2025, 14:53

Scalvini ce bit skuplji i da prestanu na Thiawa tu mora bit jos 25 do 30 miliona, 15 je malo. Drago mi je da onaj ode u Fener nama treba bek koji moze bit barem dostojna zamjena theu a ne novi Rodrigez.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jul 2025, 14:57

Nisam ga gledao čak ni na YouTube klipovima da mogu nešto reći al čitava ova priča mi komična. Meni je zao De Cuypera, a sad nemam predstavu uopšte koga bi mogli dovesti na tu poziciju.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jul 2025, 15:10

Scalvini dobar jedino za Milan lab, zadnje dvije sezone propustio previse utakmica zbog povreda. Ne rizikovati dzaba....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 12 jul 2025, 15:36

Na baka Maatsena ili Gutiereza dovesti na stopera Scalvinija zavrsiti Jasharia i dovesti Vlahovica te popuniti ostale pozicije za rotacije.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 jul 2025, 15:38

milanist je napisao/la:
12 jul 2025, 15:10
Scalvini dobar jedino za Milan lab, zadnje dvije sezone propustio previse utakmica zbog povreda. Ne rizikovati dzaba....
Hajd ti brate nama napisi koje bi ti igrace doveo? Ne znam da si i na jedno ime osim neke sprdnje nesto drugo pisao? Hajd da cujemo pa da znamo i mi se sprdati sa tvojim igracima

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jul 2025, 16:11

ronaldo99 je napisao/la:
12 jul 2025, 15:38
milanist je napisao/la:
Hajd ti brate nama napisi koje bi ti igrace doveo? Ne znam da si i na jedno ime osim neke sprdnje nesto drugo pisao? Hajd da cujemo pa da znamo i mi se sprdati sa tvojim igracima
A sto si ti plah i sto se odmah upalis k'o kutnjak. Forum je, ohladi. Iznesem svoje misljenje o pomenutom, sto ne mora znaciti da je tacno, ali tako trenutno vidim situaciju.
Nije sprdnja kako kazes, vec valjda zato forum i sluzi. A oprostit ces mi sto ne skace od srece sto smo pokusali dovesti igrace tipa kao ovaj sto nam je utekao u Fener. Bas su na razini Milana.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 jul 2025, 16:14

milanist je napisao/la:
12 jul 2025, 16:11
ronaldo99 je napisao/la:
12 jul 2025, 15:38
milanist je napisao/la:
A sto si ti plah i sto se odmah upalis k'o kutnjak. Forum je, ohladi. Iznesem svoje misljenje o pomenutom, sto ne mora znaciti da je tacno, ali tako trenutno vidim situaciju.
Nije sprdnja kako kazes, vec valjda zato forum i sluzi. A oprostit ces mi sto ne skace od srece sto smo pokusali dovesti igrace tipa kao ovaj sto nam je utekao u Fener. Bas su na razini Milana.
Nije uopste rijec o tom nekom nebitnom liku, opcenito o svakom ko se povezuje tebi ne pase i imas neke gluposti pisati.

Evo i dalje mi nisi odgovorio na pitanje, cekam odgovor?

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 12 jul 2025, 16:29

enzo777 je napisao/la:
12 jul 2025, 14:41
Hahaha koja blamaža od Brauna. Znaci kao sve dogovoreno, ali zovne te Liver..., pardon, Barc.., ne, Baye..., ne kako se ono zove, a da, Fenerbahce hahahaha
Pa Jel moguće da je Fener veći imidž od Milana
E moram čestitati upravi, kakav posao. E sad skontaj koje bio Paolo, da nazove Thea i kaze: Ciao Theo, é Paolo al telefono. I tip odma potpisao ugovor tom trenutku za nas.

Kako,bi volio da njega vrate, i nek sviju rastjera. Sad polako kontam kakav su posao napravili on i onaj čelo iz Arsenala ne mogu se sjetit imena.

Al haj, ide život dalje.
Morao sam samo replicirati. Ćelo je bio Ivan Gazidis

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jul 2025, 16:32

Tebi doduse gluposti, valjda cim nije po volji gluposti. Pisao sam i pisat cu onako kako vidim stvari. Svidilo ti se ili ne.
Kako reko prije, nisam od onih koji se raduju pojedinin imenima, ne znam samo na osnovu cega uvijek kod neki optimizam. Ni nakon par godina nisu jos skontali kako se stvari krecu u Milanu

Eto ako hoces da trgujes imenima, da opet ne buden u domenu nemoguceg. Ja bi prije Udogia ili Calafioria na mjestu lb nego ovog sto nam je utekao. Uzeo si pare od Thea. Dodaj ako sta treba i dovedi opet vrlo dobrog beka, nekad treba malo vise i platiti. Ne moze sve dodzaba. Eto slozio bi se za ovog Leonia, ali da se rijese Thiawa jer vise nam je zla donio. Sto se tice desnog beka, gurao bi Jimeneza tu, pruzio mu sansu, ima i Sale moze pokriti za nuzdu. Ali bi se i dovodilo neko ime, ne mora biti provjereno, nek je pojeftino, da udovoljimo svima.
Opet za napad. Kazem ne bi Vlahovica i stojim iza toga. Ne bi ga iz vise razloga ne da mi se sad natenane objasnjavat. Ako hoces ime koje bi, neki dan smo spomenuli Osimhena, ali znamo da nije realno. Eto ja jos vjerujem u Gimeneza, dovesti mu partnera, nekog od ovih sto se pominju, mozda Bonifacea ako ga puste za 40tak M.

Eto upamti post, ako koji dodje i faila, slobodno postavi. Nece mi biti tesko priznati da sam pogrijesio. Ali ne pisi nekome da pise gluposti, svako pise onako kako misli da je najbolje.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jul 2025, 17:15

Nije stvar imidža već para. Ako sam ja dobro upratio oba kluba su imala istu ponudu Gentu. Fenerova ponuda plate je bila iznad Milanove ali je navodno igrač više volio preci u Milan. Medjutim, Fener je udvostručio svoju prvu ponudu igraču (nemam pojma o kojoj cifri se radi) i tu je pukla njegova ljubav prema Milanu :)

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 12 jul 2025, 17:40

muxa je napisao/la:
12 jul 2025, 17:15
Nije stvar imidža već para. Ako sam ja dobro upratio oba kluba su imala istu ponudu Gentu. Fenerova ponuda plate je bila iznad Milanove ali je navodno igrač više volio preci u Milan. Medjutim, Fener je udvostručio svoju prvu ponudu igraču (nemam pojma o kojoj cifri se radi) i tu je pukla njegova ljubav prema Milanu :)
Cifra je strašna a to je 1,5 mil eura plata. Provizija je bila 3 mil za agenta koju smo odbili platiti, tako se pise

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 12 jul 2025, 18:32

Odbijena i druga ponuda od 18 mil za Douea od strane Strazbura. Ne daju ovi marke kako treba

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 jul 2025, 20:13

milanist je napisao/la:
12 jul 2025, 16:32
Tebi doduse gluposti, valjda cim nije po volji gluposti. Pisao sam i pisat cu onako kako vidim stvari. Svidilo ti se ili ne.
Kako reko prije, nisam od onih koji se raduju pojedinin imenima, ne znam samo na osnovu cega uvijek kod neki optimizam. Ni nakon par godina nisu jos skontali kako se stvari krecu u Milanu

Eto ako hoces da trgujes imenima, da opet ne buden u domenu nemoguceg. Ja bi prije Udogia ili Calafioria na mjestu lb nego ovog sto nam je utekao. Uzeo si pare od Thea. Dodaj ako sta treba i dovedi opet vrlo dobrog beka, nekad treba malo vise i platiti. Ne moze sve dodzaba. Eto slozio bi se za ovog Leonia, ali da se rijese Thiawa jer vise nam je zla donio. Sto se tice desnog beka, gurao bi Jimeneza tu, pruzio mu sansu, ima i Sale moze pokriti za nuzdu. Ali bi se i dovodilo neko ime, ne mora biti provjereno, nek je pojeftino, da udovoljimo svima.
Opet za napad. Kazem ne bi Vlahovica i stojim iza toga. Ne bi ga iz vise razloga ne da mi se sad natenane objasnjavat. Ako hoces ime koje bi, neki dan smo spomenuli Osimhena, ali znamo da nije realno. Eto ja jos vjerujem u Gimeneza, dovesti mu partnera, nekog od ovih sto se pominju, mozda Bonifacea ako ga puste za 40tak M.

Eto upamti post, ako koji dodje i faila, slobodno postavi. Nece mi biti tesko priznati da sam pogrijesio. Ali ne pisi nekome da pise gluposti, svako pise onako kako misli da je najbolje.
Uopste nije bila rijec o ovom anonimusu iz genta vec o Scalviniju, i pazi sad ti bi Calafiorija koji nije odigrao ni 10 tekmi skoro ove sezone za arsenal a govoris da je ovaj staklen.

Calafiori nije realna opcija jer ga arsenal ne bi pustio ispod 50 mil da mi to damo nemq sanse. Osimhena smo svi zeljeli ali isto svi znamo da nije realno jer onaj njega ne da ispod 75 mil tako da i to nije realno. Svi bi mi top provjerene igrace ali jednostavno jos dugo ce proci da mi mozemo dati 100mil za igraca. Zato moramo kupiti ove neke iz manjih liga i nadati se da ce kliknuti kao Tijjani

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 12 jul 2025, 21:16

Ljubav zavisi od para koje se ponude, a to se zove razgovor sa predsjednikom kluba. Pored plate tu su bonusi za potpis igraču kao i tzv. ostali troškovi tj "premija" agentu igrača da svog klijenta usmjeri u pravcu kluba. U suštini to je način na koji se danas završavaju transferi. Sam transfer recimo iznosi 40 miliona, ali "skrivenih troškova" ima barem 15-tak miliona dodatno.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 jul 2025, 00:16

Pa jbg nisu Udogie, Scalvini, Calafiori, I slicni top provjereni igraci. Vec vrlo dobri. Ako nisu u stanju dovesti njih o cemu mi onda pricamo. Postali smo onda donji dom fudbala. Ljudi se rasipaju parama a nama premija ako ikad izvale 40M za nekog.
Ako hoce da ekipa napreduje mora se onda nekad i platiti posteno. Ne moze se uvijek oslanjati na to da ces ubosti nekoga za 20tak M, rijetki su ti koje su potrefili.....

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jul 2025, 09:01

10 dana do prve pripremne utakmice a nama fale 3 igrača u odbrani. Ne znam kad će i koga uigrati jer odbrana nam je bila najveći problem prošle sezone.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.