bianconeros je napisao/la:ESPN, “If we rank clubs by World Cup winners then Juventus are the greatest on the planet”,
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Serie A
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
Stiže vas Bayern opasno 
- IlCapitano
- Kontakt:
Mislim da je Bayern prvi,a ovo je bilo prije finala.Burberry46 je napisao/la:bianconeros je napisao/la:ESPN, “If we rank clubs by World Cup winners then Juventus are the greatest on the planet”,
Koliko je igrača Bayerna osvojilo prvenstvo?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Stanje sada je:Stranac je napisao/la:Koliko je igrača Bayerna osvojilo prvenstvo?
Juve24
Bayern23
Inter19
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mislim da se odlaskom Vidala i Contea Juve više ne može zvati prvim kandidatom za Scudetto. Koliko god se oni adekvatno od tih para pojacali. Ekipa će doživiti šok. Kako vidim prvi kandidat je Allegri koji kako se sjećamo nije bio u dobrim odnosima sa Pirlom
Ovako jaka Roma koja kako vidim je u vodstvu za dovođenjem i Cercija i Iturbea moze da napravi velike probleme.
Ovako jaka Roma koja kako vidim je u vodstvu za dovođenjem i Cercija i Iturbea moze da napravi velike probleme.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlCapitano
- Kontakt:
Samo polahko, Vidal jos nigdje nije otisao.
Ako ode, ja cu prvi predati ulogu favorita Romi. Dotad je Juventus i dalje numero uno.
Ako ode, ja cu prvi predati ulogu favorita Romi. Dotad je Juventus i dalje numero uno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
sta ja znam i ja sam juve smatrao prvim favoritom ali sad dobogda, ne samo zbog odlaska Conte-a, vec zbog dolaska Max.Allegrija
sta je taj covjek u stanju sve uraditi to nije normalno. vidjet cemo, ima juve i dalje jaku ekipu ali sad sve zavisi od trenera kako ce ih motivisati i postaviti, Conte je tu bio majstor svog zanata a ovaj drugi se ne zna hljeba najesti..
Roma, Napoli itekako mogu ugroziti prvo mjesto, tu su jos Inter, Fiorentina i Milan koji mogu itekako iznenaditi, jos ako se neko od ovih pojaca a juve ne dvede adekvatna poacanja eto ti nikad zanimljivije lige
Roma, Napoli itekako mogu ugroziti prvo mjesto, tu su jos Inter, Fiorentina i Milan koji mogu itekako iznenaditi, jos ako se neko od ovih pojaca a juve ne dvede adekvatna poacanja eto ti nikad zanimljivije lige
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
O kako divan udarac za Italijanski fudbal...
@Stranac
koji ti je igrac drazi? Guarin ili Paulinho?
@Stranac
koji ti je igrac drazi? Guarin ili Paulinho?
Amar Osim selektor BiH
Pa kaze...
Allegri postavio uvjet dolaska...da Buffon prizna Munatrijev gol
- IlPrincipe
- Kontakt:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma Seria A jača svake godine nema šta samo što najbolji igrači kao Ibra, Silva evo sad vjerovatno i Vidal napuštaju za ove slabije tipa EPL. Kad nema mačke miševi kolo vode.
Conteu kapa dole. Čovjek je rođeni pobjednik. Ono što je on sa Juve-om uradio ne vjerujem da će neko dugo u Calciu ponoviti. Nema šanse da neko sa ovakvim timom ponovi oni što je on radio. Čovjek ima svoje principe i zato je otišao iz kluba i u očima navijača treba da bude još veći.
Conteu kapa dole. Čovjek je rođeni pobjednik. Ono što je on sa Juve-om uradio ne vjerujem da će neko dugo u Calciu ponoviti. Nema šanse da neko sa ovakvim timom ponovi oni što je on radio. Čovjek ima svoje principe i zato je otišao iz kluba i u očima navijača treba da bude još veći.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Šime Vrsaljko (22) napušta Genou i sljedeće će sezone igrati u talijanskom prvoligašu Sassuolu, potvrdio je predsjednik đenovskog kluba Enrico Preziosi.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sassuolo nam igrače kradeAndrej je napisao/la:Šime Vrsaljko (22) napušta Genou i sljedeće će sezone igrati u talijanskom prvoligašu Sassuolu, potvrdio je predsjednik đenovskog kluba Enrico Preziosi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E jesu nas i zajebali, 'alal im vera.
Svi ti sastanci sa Genovom ustvari nisu bili oko Šime već Perina. Hajde ćelavi, dovodi to.

Svi ti sastanci sa Genovom ustvari nisu bili oko Šime već Perina. Hajde ćelavi, dovodi to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemoj ih braniti @rope, sada se ograđuju od Šime da nam ne brukaju klub koji su i onako obrukali samo izgleda nisu svjesni 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj frajer u Sassuolo pređe ccc ... fakat sam očekivao transfer u jači klub.
Torino haman dovede Quagliarellu. Nije im to loš potez. Jeftin a provjeren igrač.
Torino haman dovede Quagliarellu. Nije im to loš potez. Jeftin a provjeren igrač.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kažu da mu je Sassoulo samo korak do Juventusa.L'Avvocato je napisao/la:Joj frajer u Sassuolo pređe ccc ... fakat sam očekivao transfer u jači klub.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.