FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
dobar debi Lea , iako nista spektakularno ali je drugo pol. bilo puno bolje i cvrse , osjeca se da ekipa ima puno vise stabilnosti i vjere u sebe .Po reakcijama igraca prilikom postizanja pogodaka i prilikom izmjena se dalo primijetiti da se stvorio dobar i prisan odnos sa Leom i da su igraci sretniji , takodjer su navijaci promijenili svoje rekcije pa tako da se nije zvizdalo i kod nekih gresaka i neuspijelih pokusaja , sve to daje vjeru u bolju buducnost
Inter mocan veceras, ne toliko u polju, koliko u realizaciji i po bokovima.
Ponovo nas je ujela Mazzarrijeva postavka sa 3jicom pozadi i WBekovima.
Inter je ponovo kandidat za titulu - ne zbog Leonarda, vec zbog padova Juventusa, Milana i Rome.
Jos pre sam otpisao Lazio i Napoli jer se nema klupe za napad na titulu.
Anyway, samo da se bude u Top4, na kraju sezone aBd.
Inter je ponovo kandidat za titulu - ne zbog Leonarda, vec zbog padova Juventusa, Milana i Rome.
Da, po izlasku iz igre dobili ovacije i Motta i Deki, takodjer vec nakon prvog treninga svi su bili odusevljeni Leom, jos kad se vrate Cesar, Samuel, Sneijder...ide opet neunistivi Inter 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
veceras izgleda tiago mota

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Niko nije napomenuo da nas je na moje veliko zadovoljstvo napustio Mancini
karijeru ce nastaviti u Atletico Mineiru
Call the coroner!
gdje ti vidis pad Milana?MaGiCa je napisao/la:Inter mocan veceras, ne toliko u polju, koliko u realizaciji i po bokovima.
to je dobra vijest jer ce rasteretiti budzet kluba , cini mi se da je imao 4 mil po sezoni , postoje neka nagadjanja o mogucnosti da rivas ide u fejenord i da budi dio transfera ovog mladica luca costadela ili tako nekako u svakom slucaju bi bilo dobro da se rijesimo rivasa , osim toga inter je valjda zainteresovam za gansa iz santosa i tu bi leo trebao biti vazan faktor da on dodje u inter.Puma je napisao/la:Niko nije napomenuo da nas je na moje veliko zadovoljstvo napustio Mancini![]()
Rekao "sam padove", a ne "pad". Znaci = padovi u utakmicama sa Romom, Juventusom, Laziom.meskalin je napisao/la: gdje ti vidis pad Milana?
A i Inter ima jacu ekipu od Milana. Milan moze samo da sanja Sneijdera, Maicona, Cambiassa i J.Cesara, recimo.
Luc Castaignosmaterazzi je napisao/la:to je dobra vijest jer ce rasteretiti budzet kluba , cini mi se da je imao 4 mil po sezoni , postoje neka nagadjanja o mogucnosti da rivas ide u fejenord i da budi dio transfera ovog mladica luca costadela ili tako nekako u svakom slucaju bi bilo dobro da se rijesimo rivasa , osim toga inter je valjda zainteresovam za gansa iz santosa i tu bi leo trebao biti vazan faktor da on dodje u inter.Puma je napisao/la:Niko nije napomenuo da nas je na moje veliko zadovoljstvo napustio Mancini![]()
momka trazi pola Evrope, prakticki svi veci timovi, za njega je borba zestoka, a Ganso bi bio odlicno pojacanje
Call the coroner!
Nogometaši Intera u 18. su kolu upisali 3:1 pobjedu nad Napolijem, a u kratkoj analizi nakon susreta Leonardo se osvrnuo na odigrane minute, ali i vrijeme od svog dolaska u novu svlačionicu...
Netom nakon odigranog susreta Leonardo je odbio preuzeti dio zasluga za osvojena tri boda. Pobjedu je umjesto toga posvetio svojim igračima. "Za pobjedu su zaslužni jedino ovi slavlja gladni ljudi na terenu."
Posebno je zadovoljan bio drugim dijelom susreta. "Ovo je bila utakmica dva različita poluvremena. U prvih 45 minuta Napoli je napadao s dva brza krila. U drugome dijelu smo ih razvukli na širi prostor, držali posjed lopte i stvorili zaista mnogo prilika za pogodak. Što se tiče našeg dizanja na ljestvici to neće biti lagan posao. Ići ćemo utakmicu po utakmicu."
Od svoga dolaska, kaže brazilski stručnjak, vidio je samo maksimalne profesionalce koji su zaslužili više od onoga što su postizali. "Odmah po dolasku svaki mi se pojedinac stavio na raspolaganje za apsolutno bilo što što zamislim kao najbolje za momčad i rezultate. Bio sam dirnut njihovom ljudskošću, duhom i žrtvovanjem na svakom treningu. Jednostavno su sjajni."
Mnogi su u Italiji i šire sumnjali u njegov dolazak, no od svoje je nove momčadi doživio samo pozitivne stvari. "Ova momčad ima dušu, to se osjeća u svakom trenutku rada s njom, ali možda se zbog toga često griješi u pristupu. Benitezov posao s drugim klubovima nije bio loš, ali empatija ponekad nema pozitivan učinak."
Netom nakon odigranog susreta Leonardo je odbio preuzeti dio zasluga za osvojena tri boda. Pobjedu je umjesto toga posvetio svojim igračima. "Za pobjedu su zaslužni jedino ovi slavlja gladni ljudi na terenu."
Posebno je zadovoljan bio drugim dijelom susreta. "Ovo je bila utakmica dva različita poluvremena. U prvih 45 minuta Napoli je napadao s dva brza krila. U drugome dijelu smo ih razvukli na širi prostor, držali posjed lopte i stvorili zaista mnogo prilika za pogodak. Što se tiče našeg dizanja na ljestvici to neće biti lagan posao. Ići ćemo utakmicu po utakmicu."
Od svoga dolaska, kaže brazilski stručnjak, vidio je samo maksimalne profesionalce koji su zaslužili više od onoga što su postizali. "Odmah po dolasku svaki mi se pojedinac stavio na raspolaganje za apsolutno bilo što što zamislim kao najbolje za momčad i rezultate. Bio sam dirnut njihovom ljudskošću, duhom i žrtvovanjem na svakom treningu. Jednostavno su sjajni."
Mnogi su u Italiji i šire sumnjali u njegov dolazak, no od svoje je nove momčadi doživio samo pozitivne stvari. "Ova momčad ima dušu, to se osjeća u svakom trenutku rada s njom, ali možda se zbog toga često griješi u pristupu. Benitezov posao s drugim klubovima nije bio loš, ali empatija ponekad nema pozitivan učinak."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
odlično za početak Leo je pokazao što sve umije i zna sada idemo dalje srušit sve po redu 
Ja sam novi navijač Intera prije neki dan sam se logirao na forum vi ste mi najbolji klub uz liverpool

a printer moze da sanja nestu ,silvu pirla,cassana ,pata robihna i zlatana caoo napolitanooMaGiCa je napisao/la:Rekao "sam padove", a ne "pad". Znaci = padovi u utakmicama sa Romom, Juventusom, Laziom.meskalin je napisao/la: gdje ti vidis pad Milana?
A i Inter ima jacu ekipu od Milana. Milan moze samo da sanja Sneijdera, Maicona, Cambiassa i J.Cesara, recimo.
da nije smijesno, bilo bi zalosno, i jos jednom
Call the coroner!
PrInter 0:1 A.C MilanPuma je napisao/la:![]()
![]()
![]()
da nije smijesno, bilo bi zalosno, i jos jednom![]()
![]()
Ibracadabra 11
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Jbg ja i zaboravio da je raspust 
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma ignore ih samo ba...
Izgleda da Man United hoce Cesara na kraju sezone...ako je ovo istina mislim da bi on mogo otic,a Viviano na njegovo mjesto...vidjet cemo.
U nedjelju jako teska utakmica u Catania-i gdje smo prosle sezone izgubili.Nadam se da ce Leonardo nastaviti sa pobjedama...
Izgleda da Man United hoce Cesara na kraju sezone...ako je ovo istina mislim da bi on mogo otic,a Viviano na njegovo mjesto...vidjet cemo.
U nedjelju jako teska utakmica u Catania-i gdje smo prosle sezone izgubili.Nadam se da ce Leonardo nastaviti sa pobjedama...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
ritorno della grande inter
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
ove boldirane pogotovo.....sta onda reci na Ibrahima, Pata, Robinha, Nestu, jos uvijek i RonaldinhaMaGiCa je napisao/la:Rekao "sam padove", a ne "pad". Znaci = padovi u utakmicama sa Romom, Juventusom, Laziom.meskalin je napisao/la: gdje ti vidis pad Milana?
Oni su ga već imalimeskalin je napisao/la:ove boldirane pogotovo.....sta onda reci na Ibrahima, Pata, Robinha, Nestu, jos uvijek i RonaldinhaMaGiCa je napisao/la:Rekao "sam padove", a ne "pad". Znaci = padovi u utakmicama sa Romom, Juventusom, Laziom.meskalin je napisao/la: gdje ti vidis pad Milana?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.