Postao/la antipolitika2 » 19 jan 2010, 19:25
Nogometaši Zrinjskog jučer su ušli u drugi tjedan priprema za proljetni dio sezone u kojem će mostarski klub odigrati i prvu kontrolnu utakmicu.
U četvrtak Pod Bijelim brijegom gostuje zagrebački Dinamo, a tu utakmicu zasigurno će preskočiti Igor Žuržinov, koji od starta priprema trenirana smanjenim intenzitetom. Razlog je bol u preponi koja je ponajboljeg igrača mostarskog kluba mučila i u prvom dijelu sezone. Iako se nada da neće biti potrebna, Žuržinov ne isključuje ni mogućnost operacije kako bi ozljeda napokon postala prošlost. - Odmah po završetku prvog dijela sezone pregledao me Slobodan Branković, član liječničkog tima Partizana i reprezentacije Srbije. Njegovo mišljenje bilo je da operacija nije potrebna, ali problem je što me prepona i dalje muči. Sutra ujutro (danas, nap.a.) ću otići na novi pregled kako bi poslušao i drugo liječničko mišljenje, izjavio je Žuržinov.
- Normalno, nadam se da operacija neće biti potrebna, ali ako je već nužna, onda je bolje da što prije odem pod nož i krenem s procesom rehabilitacije. Do početka drugog dijela sezone ostalo je gotovo mjesec i pol dana, a to je dovoljno vremena da uđem u puni ritam treninga, dodao je branič Zrinjskog.
Sličnoj operaciji prije mjesec dana podvrgnut je Pavle Sušić.
- Prošlo je već mjesec dana od operacije, a iz dana u dan pojačavam intenzitet treninga. Vjerujem da ću još ovaj tjedan raditi odvojeno od momčadi, a onda bi se trebao uključiti u normalan rad, izjavio je Sušić.
Ganci dolaze tek u subotu!?
Ganci Stanley Afedzie i Prince Bobby preskočili su prvi tjedan priprema, a prema posljednjim informacijama, u Mostar bi zbog neredovitih linija iz Afrike trebali doputovati tek u subotu.
Mitrović trenira Pod Bijelim brijegom
Sa Zrinjskim od nedjelje trenira i Romeo Mitrović, iskusni vratar, koji je proteklih godinu i pol dana branio za mađarski Kecskemeti. Mitrović je Pod Bijelim brijegom proveo četiri sezone (2004. - 2008.) te je bio jedan od zaslužnijih igrača za osvajanje naslova prvaka (2005.) i Kupa BiH (2008.).
- Nisam želio produljiti ugovor s Mađarima, tako da kao slobodan igrač tražim novi klub. Zahvalan sam Zrinjskom koji mi je dao zeleno svjetlo da treniram s momčadi dok ne pronađem novi angažman, izjavio je Mitrović.
S obzirom da je u dresu Zrinjskog ostavio dubok trag, logičnim se nametnulo pitanje je li eventualni povratak u mostarski klub otvorena opcija.
- Slobodan sam igrač i sve su opcije su otvorene, kaže 30-godišnji Tuzlak, koji je za Zrinjski upisao 118 službenih nastupa.
S obzirom da za mjesto među vratnicama konkuriraju Igor Melher i Adnan Hadžić, Zrinjski ove zime nije bio u potrazi za novim vratarom, ali nema nikakve sumnje da bi simpatizeri aktualnog prvaka opet voljeli vidjeti Mitrovića u dresu Zrinjskog.
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!