Lako jutro svima
San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Tony MVP
Lako jutro svima
Lako jutro svima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Parker MVP,MVP
Diaw zakuca sinoc
Duncan dobio potreban odmor , a na rezultatu se nije osjetilo
bolje nije moglo..
Diaw zakuca sinoc
Duncan dobio potreban odmor , a na rezultatu se nije osjetilo
bolje nije moglo..
Stephen Jackson says he doesn't think Shannon Brown's flagrant was dirty because "I know Shannon Brown. He doesn't play like that."
Jackson said "if it was anybody else I probably would have knocked him out."
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Prvi put da navija za Lakerse vjerovatno..
Prvi smo i nema to da se mijenja..
Prvi smo i nema to da se mijenja..
HaHa I ja sam gledao kraj utakmice, i prvi put da se "divim" Kobe-u na zadnjih par akcija
Naravno samo se gleda interes Spursa 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo sad treba Boga moliti da ovi LAL ne budu 8.,ako vec moraju u PO!

1.Sas
2.OCK
3.Clipers
4.Denver
5.Golden
6.Memphis
7.Lakers
8.Utah
s Utahom pa , Golden ili Denver u polufinalu
a Lakersi,Clipersi,Oklahoma i Memphis da se pokidaju u drugom zrijebu
optimistino
2.OCK
3.Clipers
4.Denver
5.Golden
6.Memphis
7.Lakers
8.Utah
s Utahom pa , Golden ili Denver u polufinalu
a Lakersi,Clipersi,Oklahoma i Memphis da se pokidaju u drugom zrijebu
optimistino
Samo Lakerse izbjeci, pa makar mi morali biti i drugi
Sto jest jest, imaju solidan roster.
Bring it on.Lakerse dakako.Ako nas je strah onakve ekipe bolje da ne idemo u PO.
Problem je što će Međedi biti četvrti,al možemo njih riješiti nemaju šut izvana.
Problem je što će Međedi biti četvrti,al možemo njih riješiti nemaju šut izvana.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bas pricas nebuloze ponekad...LBJ MVP je napisao/la:Bring it on.Lakerse dakako.Ako nas je strah onakve ekipe bolje da ne idemo u PO.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Moram priznati da ste me iznenadili ja sam vam prognozirao 4 mjesto na zapadu prije pocetka sezone 
Trenutno su 4 tekme ispod playoffa i pitanje je hoći li nadoknaditi to.Utah ili Houston je bolja od Lakersa samo što bi se manje umorili da ih dobijemo,ali na ovako teškom zapadu to i nije previše bitno jer će svaka od prve 4 ekipe imati jaku prvu rundu.S tim da je i Dwight strvina zbog povrede i u ovakvom ritmu kakav Lakersi nameću teško da će se oporaviti dok traje sezona.Tako da me njih nije strah.NEZALAGANJE je napisao/la:Bas pricas nebuloze ponekad...LBJ MVP je napisao/la:Bring it on.Lakerse dakako.Ako nas je strah onakve ekipe bolje da ne idemo u PO.
Ako si mislio na ovaj dio za Grizzliese pa istina je da nemaju šuta,a mi konačno imamo drugog visokog koji se može gurati u reketu,Duncan je ionako doktori sigurno je da bi bili favoriti protiv njih.Dok su imali veliku prednost u reketu bili su ekipa koje se trebamo bojati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim na LAL i ne,nijedan matchup u prvoj rundi ne bi bio tako tezak plus se moze ispasti.Onakva ekipa se nikad ne otpisuje,pod uslovom da budu 8.UTA i HOU ne mogu biti ni blizu opasni u PO,kako to mogu biti LAL.Zapamti to!LBJ MVP je napisao/la:Trenutno su 4 tekme ispod playoffa i pitanje je hoći li nadoknaditi to.Utah ili Houston je bolja od Lakersa samo što bi se manje umorili da ih dobijemo,ali na ovako teškom zapadu to i nije previše bitno jer će svaka od prve 4 ekipe imati jaku prvu rundu.S tim da je i Dwight strvina zbog povrede i u ovakvom ritmu kakav Lakersi nameću teško da će se oporaviti dok traje sezona.Tako da me njih nije strah.NEZALAGANJE je napisao/la:Bas pricas nebuloze ponekad...LBJ MVP je napisao/la:Bring it on.Lakerse dakako.Ako nas je strah onakve ekipe bolje da ne idemo u PO.
Ako si mislio na ovaj dio za Grizzliese pa istina je da nemaju šuta,a mi konačno imamo drugog visokog koji se može gurati u reketu,Duncan je ionako doktori sigurno je da bi bili favoriti protiv njih.Dok su imali veliku prednost u reketu bili su ekipa koje se trebamo bojati.
Sto se mene tice, daj Lakerse odmah u prvoj rundi, potpisujem to!
Inace me nervira sva ta "galama" oko Lakersa, a sve bez ikakve potrebe. Da je bilo koja druga ekipa u pitanju, vec bi se konacan sud dao i to bi bilo to sto se tice ocekivanja do kraja sezone. Ali Lakersi mogu odigrati 10 utakmica ocajno lose, pa bljesnuti samo u jednoj, da bi ih se svi poceli bojati. Odmah su izasli iz krize, odmah ih treba izbjeci, jer tek pokazuju svoje lice, jer formu ustvari tempiraju za playoff i sve do tada se samo zajebaju, itd. Imali su 2-3 bljeska u 50-tak utakmica (ukljucujuci predsezonu) i nakon svakog su svima pocele spadati gace same od sebe. Tako ih gledate da, ako bi odigrali 80 losih utakmica u sezoni, a samo 2 dobre, upravo bi te dvije bile relevantne o njima...
Da ne bi bilo zabune, nije nemoguce da dodju do 7-8 pozicije, nije nemoguce da nas i izbace (ne tako davno, stekli smo iskustvo ispadanja od 8. ekipe u prvoj rundi), ali ni jedan jedini razlog mi nisu dali DA IH SE BOJIM...
Inace me nervira sva ta "galama" oko Lakersa, a sve bez ikakve potrebe. Da je bilo koja druga ekipa u pitanju, vec bi se konacan sud dao i to bi bilo to sto se tice ocekivanja do kraja sezone. Ali Lakersi mogu odigrati 10 utakmica ocajno lose, pa bljesnuti samo u jednoj, da bi ih se svi poceli bojati. Odmah su izasli iz krize, odmah ih treba izbjeci, jer tek pokazuju svoje lice, jer formu ustvari tempiraju za playoff i sve do tada se samo zajebaju, itd. Imali su 2-3 bljeska u 50-tak utakmica (ukljucujuci predsezonu) i nakon svakog su svima pocele spadati gace same od sebe. Tako ih gledate da, ako bi odigrali 80 losih utakmica u sezoni, a samo 2 dobre, upravo bi te dvije bile relevantne o njima...
Da ne bi bilo zabune, nije nemoguce da dodju do 7-8 pozicije, nije nemoguce da nas i izbace (ne tako davno, stekli smo iskustvo ispadanja od 8. ekipe u prvoj rundi), ali ni jedan jedini razlog mi nisu dali DA IH SE BOJIM...
The slowest window closing ever sto bi rekliKobe Bryant je napisao/la:Moram priznati da ste me iznenadili ja sam vam prognozirao 4 mjesto na zapadu prije pocetka sezone
dok je Popa i Timia nemoj ih van 4 stavljati !
A ja ne zelim lakerse
to bi trebala nagrada biti za prvo mjesto regularne sezone ? hell no
imaju dva velika koja nam mogu smetati , Kobi je utakmice zivota igrao protiv SAS-a i pored Bowena cesto
a ganjati Nasha oko pika nam je takodje prouzrokovalo probleme tokom godina
to zeljeti za prvu rundu nije afirmativno
vjerujem da bi prosli , al jedna teskaska serija od oko 6 utakmcia nece puno pomoci pred polufinale,eventualno finale zapada
daj Utahu,Houston i slicne
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zapad ce se svakako medjusobno poubijati i izranjavai prije finala , dok ce tamo miami imati autoput
, ko god da dodje sa zapada male su mu sanse protiv miami-a , nije fer da je ovako zapad puno jaci od istoka, a miami tako jaka ekipa . Sve je jasno kad se pogleda Chicago , koji bez nominalno prve zvjezde i tako izranjavan i sa ostalim igracima , plus ostali bez beckup centra opet na br. 3 
Jos sad bez Ronda , taj autoput je bez ogranicenja
ovaj Istok je slabiji nego 2002/3 jbt
MIami bi se borio za prednost domaceg terena na zapadu
usput haman da ce Pop trenirat zapad , kad posalje Tima i Tonia kuci
ovaj Istok je slabiji nego 2002/3 jbt
MIami bi se borio za prednost domaceg terena na zapadu
usput haman da ce Pop trenirat zapad , kad posalje Tima i Tonia kuci
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbg. na Istoku je vise losih timova, koji tankiraju za bolje sutra. Toronto, Cavsi, Wizardsi, Detroit, Orlando, Bobcatsi, svi oni tankiraju, dok na Zapadu imas mnogo manje takvih timova. Vjerujem da ce se ubrzo stanje promijeniti, pogotovo ako pomenute ekipe budu imale superstar igraca i all-star igraca kojeg su draftovali (Wizardsi- Wall i Beal, Detroit-Drummond i Knight, Orlando- jos uvijek nepoznanica, Bobcatsi- Kemba i MKG, Cavsi- Irving i Weiters). Kada oslabe ekipe sa Zapada, prvenstveno mislim na ekipe pune veteranima, onda ce Istok biti jaci. Naravno, to je neko misljenje, sta bi bilo kad bi bilo.Kobe Bryant je napisao/la:Zapad ce se svakako medjusobno poubijati i izranjavai prije finala , dok ce tamo miami imati autoput, ko god da dodje sa zapada male su mu sanse protiv miami-a , nije fer da je ovako zapad puno jaci od istoka, a miami tako jaka ekipa . Sve je jasno kad se pogleda Chicago , koji bez nominalno prve zvjezde i tako izranjavan i sa ostalim igracima , plus ostali bez beckup centra opet na br. 3
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mene nervira takođe' ta situacija na istoku i glupi Miami. Pa nemaju ljudi konkurente, a prejaki su. Dobro bi se oni napatili na zapadu, pogotovo sto bi vise susreta imali protiv ekipa sa Zapada.
Ja kazem da su New Orleans Hornetsi zafrkani pravo sad. Svi ih potcjenjuju, a vratio im se Gordon, tu je Ryan Anderson, Aminu, Anthony Davis, Vasquez, Robin Lopez, Roger Mason, Jason Smith, podobra ekipica. To su vidjeli i Grizzliesi na svom terenu, a bogme smo se i mi napatili s njima. U prilog name ide i to sto su Clippersi izgubili jednu od Portlanda u dvomeču, i to sto su Lakersi dobili OKC. U biti svi su oko nas izgubili, a mi imamo 8 zaredom pobjeda. Nije lose.
Ja kazem da su New Orleans Hornetsi zafrkani pravo sad. Svi ih potcjenjuju, a vratio im se Gordon, tu je Ryan Anderson, Aminu, Anthony Davis, Vasquez, Robin Lopez, Roger Mason, Jason Smith, podobra ekipica. To su vidjeli i Grizzliesi na svom terenu, a bogme smo se i mi napatili s njima. U prilog name ide i to sto su Clippersi izgubili jednu od Portlanda u dvomeču, i to sto su Lakersi dobili OKC. U biti svi su oko nas izgubili, a mi imamo 8 zaredom pobjeda. Nije lose.
A ko bi te eto na zapadu bio konkurentan Miamiju??? Po cemu su jedan Memphis ili Clippersi jaci od jedne Indiane ili New Yorka Bgt?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj da se salis, molim te,na taj nacin!Krenucemo prvo od osnovne stvari,a to je da i MEM i LAC,imaju bolje rekorde od te 2 ekipe,iako igraju u jacoj konferenciji...Drugo,3 najbolja rekorda lige dolaze sa Zapada.Trece,MIA, kad ima zapadnu turneju od 6 utakmica,redovno 4 'popusi'.Cetvrto,MEM ih vec neko vrijeme 'mlati' i kuci i na Floridi,jer ovi imaju 'rupu' pod kosem i to je opstepoznato(zamisli sta ce tek LAC ove godine da im uradi sa,sigurno,najdubljim rosterom u ligi i unaprijedjenom igrom u reketu),a nijedna ekipa na Istoku nema ofanzivno dominantnog C ili PF (izuzimajuci KG-a ,koji je u godinama,Lopeza iz BKN,ali se oni jos uvijek 'traze' kao ekipa,pa to ne igra neku ulogu,te PHI koja ima Bynuma,s tim da ovaj tek treba da pocne igrati.Hibbert i Horford su nekonstantni,kao i Boozer iz tvog CHI.)koja bi to eksploatisala!MIA-u odgovara kad je protivnicka ekipa orijentisana na napad sa perimetra i tada naprosto 'rastave' tu ekipu svojom brzinom,na tom istom perimetru!Ovom zadnjom recenicom dolazimo i do jednog od najvecih 'apsurda' lige kad je u pitanju njihov dvoboj sa OKC(po misljenju mnogih,najbolje ekipe Zapada i trenutnog prvaka te konferencije).Naime,OKC ima sve potrebne kockice kako bi savladao ekipe kao sto su SAS,LAC i MEM(citaj:imaju Perkinsa,Ibaku i Collisona,koji su,za sada,bili sposobni 'ugusiti' glavne adute navedenih ekipa pod kosem,dok njihova perimetarska linija sa Durantom i Westbrookom,jednostavno nadigra vanjsku liniju protivnika)Medjutim,kad dodje dvoboj sa MIA,ta ista trojka (Perkins,Ibaka(koji pokazuje ofanzivni napredak,ali,za sada,samo u sutu)te Collison) pocne pokazivati svoje ofanzivne nedostatke,uloga im se smanjuje,jer nemaju koga da 'guse'(imajuci u vidu da je i Bosh vise jump suter u sistemu MIA),dok su James,Wade i Battier sposobni usporiti Duranta i Westbrooka kao nijedna druga ekipa-Dok god je tako, OKC nece nikada osvojiti titulu,ako ih u finalu bude cekao MIA.S druge strane,100% sam siguran,a nadam se da ce ove godine moja ekipa to pokazati i dokazati,da ekipe tipa pomenutih SAS,te LAC i MEM itekako mogu pobijediti taj isti MIA u finalu,ako preskoce OKC!Nemam ni mrvu sumnje u to,a i svi pokazatelji su tu. Izvinjavam se na dugom postu,ali sam imao potrebu da iznesem ovu analizu!BIHfan je napisao/la:A ko bi te eto na zapadu bio konkurentan Miamiju??? Po cemu su jedan Memphis ili Clippersi jaci od jedne Indiane ili New Yorka Bgt?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.