Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
legenda reala
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la legenda reala » 11 apr 2013, 13:56

Haj što promjeniste izgled foruma, al što i mog avatra :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 apr 2013, 23:20

Da li adminstracija u buducnosti kuje planove o IZABRANOM FORUMU ? Dakle , pdf. na kojem ce moci pisati samo forumaši koje ce adminstracija selektovati.Mislim da bi se kvalitet postova kod mnogih forumaša popravio u cilju sticanje zvjezdice ispod avatara koja bi imala svrhu kao "etiketa" forumaša.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 apr 2013, 23:31

Jesi to odlučio da pišeš bolje zbog te privilegije :mrgreen:

Nego jeste vi ovo mjenjali izgled foruma danas, kod mene sve neki lijevi avatri, tj Samir Avdić mi na avatru :P izgled sve nešto zeleno, imaju neke sličice ispred tema???

http://www.dodaj.rs/f/2s/10x/4Q8X35H2/ssba.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 apr 2013, 23:35

HZ_ilidzaa je napisao/la:Da li adminstracija u buducnosti kuje planove o IZABRANOM FORUMU ? Dakle , pdf. na kojem ce moci pisati samo forumaši koje ce adminstracija selektovati.Mislim da bi se kvalitet postova kod mnogih forumaša popravio u cilju sticanje zvjezdice ispod avatara koja bi imala svrhu kao "etiketa" forumaša.
Nije loša ideja.
DRUG NEBI TI PUNCA

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 apr 2013, 23:36

legenda reala je napisao/la:Jesi to odlučio da pišeš bolje zbog te privilegije :mrgreen:

Nego jeste vi ovo mjenjali izgled foruma danas, kod mene sve neki lijevi avatri, tj Samir Avdić mi na avatru :P izgled sve nešto zeleno, imaju neke sličice ispred tema???

http://www.dodaj.rs/f/2s/10x/4Q8X35H2/ssba.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas ti neki ozbiljan virus :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 apr 2013, 23:49

legenda reala je napisao/la:Jesi to odlučio da pišeš bolje zbog te privilegije :mrgreen:

Prvo djelujem pa onda kazujem :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 apr 2013, 10:18

I šta bi bilo na tom izabranom forumu?
isto teme o fudbalskim klubovima, itd. kao i na ovom?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 apr 2013, 10:29

cuj izabrani forum, to neka nostalgija za prijasnjim dernekom? :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 apr 2013, 14:26

admin je napisao/la:I šta bi bilo na tom izabranom forumu?
Pa to je vec dublje pitanje.Npr. moze biti jedna sveobuhvatna tema koju mogu posjecivati samo clanovi sa zvjezdicom na kojoj bi se raspravljalo o svemu od fudbala do kriketa.Umjesto takmicenja tko ce imati najvise postova dobijemo takmicenje tko ce imati zvjezdicu umjesto broja postova.Dakako , zvjezdica bi se dobijala kvalitetnim postovima.Nesto slicno postoji na gamers.ba gdje imaš sistem "nap-leet-pro".Kada ti moderator da aplauz na postu dobiješ 10 poena i povecavas bodove na profilu.Tako se umjesto tko ce imati vise postova stvorilo takmicenje tko ce imati vise poena i kome ce pisati ispod avatara ,a kome pro.Naravno spektar ideja je širok ja sam dao samo primjer.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 apr 2013, 15:06

HZ_ilidzaa je napisao/la:
admin je napisao/la:I šta bi bilo na tom izabranom forumu?
Pa to je vec dublje pitanje.Npr. moze biti jedna sveobuhvatna tema koju mogu posjecivati samo clanovi sa zvjezdicom na kojoj bi se raspravljalo o svemu od fudbala do kriketa.Umjesto takmicenja tko ce imati najvise postova dobijemo takmicenje tko ce imati zvjezdicu umjesto broja postova.Dakako , zvjezdica bi se dobijala kvalitetnim postovima.Nesto slicno postoji na gamers.ba gdje imaš sistem "nap-leet-pro".Kada ti moderator da aplauz na postu dobiješ 10 poena i povecavas bodove na profilu.Tako se umjesto tko ce imati vise postova stvorilo takmicenje tko ce imati vise poena i kome ce pisati ispod avatara ,a kome pro.Naravno spektar ideja je širok ja sam dao samo primjer.
a sve u cilju povecanja kvalitete foruma
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 apr 2013, 15:22

LenBias je napisao/la:cuj izabrani forum, to neka nostalgija za prijasnjim dernekom? :lol:
:lol:
Igrarija, nema šta. :lol:
Inače, svi oni koji nisu banovani su "izabrani forumaši" i imaju pravo da diskutuju i o fudbalu i o kriketu na ovom "vidljivom" dijelu foruma. Bespotrebno (da ne kažem glupo) je praviti vašar i(li) cirkus od foruma.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 12 apr 2013, 22:24

Monolog je napisao/la: Bespotrebno (da ne kažem glupo) je praviti vašar i(li) cirkus od foruma.
Bojim se da je već kasno :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 apr 2013, 00:14

Nisam uzeo ideju od žnj foruma vec od gamersa i derneka.Igrarija ili ne ,ali taj covjek je obrnuo milione sa tim idejama.Forum je postao monoton moraju se neke promjene uvesti ,toliko.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 apr 2013, 00:22

Ne bih ja rekao da je monoton. Kada ima fine raje on itekako moze biti kvalitetan.
Vise je postao prebukiran zbog cinjenice da svaki zaseok i svaki klinac iz osnovne sada ima internet pa prosipa neko huliganstvo i mangupluk a jos uvek trazi dozvolju od roditelja da izadje u dvoriste kuce. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 13 apr 2013, 11:55

Buraz ovo je prije svega sportski forum,nije nikakav gamers niti dernek.Ideja nije losa,ali to na ovom forumu ne ide.Jos da se uvedu aplauzi,pa tek bi onda cirkus nastao.Pisi kako se pisalo do sad,onaj ko te zivcira stavi ga na ignore kakve zvjezdice,kakvi aplauzi.Ili da uvedemo i blogove na profile.Kad kliknes recimo na moj profil pojave ti se blogovi,ne moraju biti blogovi kao na derneku mogu se staviti kolumne koje si pisao. :lol: Daj ba nismo na Cevljanovicima.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 apr 2013, 15:13

ne mislim da je jedna opšta tema dovoljna za "pro" članove. Očigledno bi tu bili članovi koji kvalitetno diskutuju i imaju šta reći, njima ne treba chat tema.

a imati dvije teme npr. "fk sarajevo" jednu za raju, drugu za papke... to mi je malo besmisleno.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 apr 2013, 15:25

To je nepotrebno.Mozda ne bi bilo lose da se npr. stavi "palac gore" i "palac dolje" na postove,pa onda vidis koliko je neki post kvalitetan.I ovo je nepotrebno,ali eto,malo za promjenu.Ja bih sa svoje licne strane volio vidjet gumb "neprocitani postovi" .npr. napisem post na temi i udjem u taj gumb kasnije i vidim tko je pisao nakom mene na temi,eventualno mi odgovorio,citirao...ali kazem za sebe,to bi meni bilo korisno.
Keep walking.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 apr 2013, 15:49

pa imaš ga već :roll:
slika
ova narandžasta stranica i otvori ti prvi post koji nisi pročit'o, nebitno gdje se on nalazio...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 apr 2013, 18:57

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nisam uzeo ideju od žnj foruma vec od gamersa i derneka.Igrarija ili ne ,ali taj covjek je obrnuo milione sa tim idejama.Forum je postao monoton moraju se neke promjene uvesti ,toliko.
ovaj forum je bio dobar tamo 2008-do 2010, kasnije je postao bezveze nekako, sad od svake teme prave chat

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 apr 2013, 21:33

I dalje je ubjedljivo najbolji forum u državi. Možda i šire.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.