Nije loša ideja.HZ_ilidzaa je napisao/la:Da li adminstracija u buducnosti kuje planove o IZABRANOM FORUMU ? Dakle , pdf. na kojem ce moci pisati samo forumaši koje ce adminstracija selektovati.Mislim da bi se kvalitet postova kod mnogih forumaša popravio u cilju sticanje zvjezdice ispod avatara koja bi imala svrhu kao "etiketa" forumaša.
Imas ti neki ozbiljan viruslegenda reala je napisao/la:Jesi to odlučio da pišeš bolje zbog te privilegije![]()
Nego jeste vi ovo mjenjali izgled foruma danas, kod mene sve neki lijevi avatri, tj Samir Avdić mi na avatruizgled sve nešto zeleno, imaju neke sličice ispred tema???
http://www.dodaj.rs/f/2s/10x/4Q8X35H2/ssba.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo djelujem pa onda kazujemlegenda reala je napisao/la:Jesi to odlučio da pišeš bolje zbog te privilegije![]()
Pa to je vec dublje pitanje.Npr. moze biti jedna sveobuhvatna tema koju mogu posjecivati samo clanovi sa zvjezdicom na kojoj bi se raspravljalo o svemu od fudbala do kriketa.Umjesto takmicenja tko ce imati najvise postova dobijemo takmicenje tko ce imati zvjezdicu umjesto broja postova.Dakako , zvjezdica bi se dobijala kvalitetnim postovima.Nesto slicno postoji na gamers.ba gdje imaš sistem "nap-leet-pro".Kada ti moderator da aplauz na postu dobiješ 10 poena i povecavas bodove na profilu.Tako se umjesto tko ce imati vise postova stvorilo takmicenje tko ce imati vise poena i kome ce pisati ispod avatara ,a kome pro.Naravno spektar ideja je širok ja sam dao samo primjer.admin je napisao/la:I šta bi bilo na tom izabranom forumu?
isto teme o fudbalskim klubovima, itd. kao i na ovom?
a sve u cilju povecanja kvalitete forumaHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa to je vec dublje pitanje.Npr. moze biti jedna sveobuhvatna tema koju mogu posjecivati samo clanovi sa zvjezdicom na kojoj bi se raspravljalo o svemu od fudbala do kriketa.Umjesto takmicenja tko ce imati najvise postova dobijemo takmicenje tko ce imati zvjezdicu umjesto broja postova.Dakako , zvjezdica bi se dobijala kvalitetnim postovima.Nesto slicno postoji na gamers.ba gdje imaš sistem "nap-leet-pro".Kada ti moderator da aplauz na postu dobiješ 10 poena i povecavas bodove na profilu.Tako se umjesto tko ce imati vise postova stvorilo takmicenje tko ce imati vise poena i kome ce pisati ispod avatara ,a kome pro.Naravno spektar ideja je širok ja sam dao samo primjer.admin je napisao/la:I šta bi bilo na tom izabranom forumu?
isto teme o fudbalskim klubovima, itd. kao i na ovom?
LenBias je napisao/la:cuj izabrani forum, to neka nostalgija za prijasnjim dernekom?
Bojim se da je već kasnoMonolog je napisao/la: Bespotrebno (da ne kažem glupo) je praviti vašar i(li) cirkus od foruma.
ovaj forum je bio dobar tamo 2008-do 2010, kasnije je postao bezveze nekako, sad od svake teme prave chatHZ_ilidzaa je napisao/la:Nisam uzeo ideju od žnj foruma vec od gamersa i derneka.Igrarija ili ne ,ali taj covjek je obrnuo milione sa tim idejama.Forum je postao monoton moraju se neke promjene uvesti ,toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.