Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

anti_zli
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la anti_zli » 05 jan 2013, 17:10

Kad igraju veceras , vidim na livescore pise u 19.30h , ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jan 2013, 17:11

anti_zli je napisao/la:Kad igraju veceras , vidim na livescore pise u 19.30h , ?
01:30

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 05 jan 2013, 17:27

Mirza bih mogao ovako izdrzati svaku noc da igraju :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 05 jan 2013, 17:31

Kakve naslove postavljaju ovi "novinari"kao da covjek hara NBA ligom,cuj "vratio u igru"kao da je ostalo 1:50 a Netsi gubili 6 razlike i Mirza ih vratio u igru,kakve samo gluposti valjaju,malo je reci..Uvjek neka euforija kad su naslovi u pitanju,kad bude provodio vise od 6-8 minuta na parketu i bude jedna od glavnih uzdanica u timu onda pisite te bombasticne naslove i hvalite ga do neba....Kad zasluzi!!!
Poceli ovi ko hrvati sa Modricem.
Unico amore sei!
❤️🖤

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jan 2013, 18:07

Ma bježi Mirza i ti i tvoj klub, nikad vas na tv-u ufatiti da pogledam ko čovjek :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 jan 2013, 19:42

Ponos Torina je napisao/la:Kakve naslove postavljaju ovi "novinari"kao da covjek hara NBA ligom,cuj "vratio u igru"kao da je ostalo 1:50 a Netsi gubili 6 razlike i Mirza ih vratio u igru,kakve samo gluposti valjaju,malo je reci..Uvjek neka euforija kad su naslovi u pitanju,kad bude provodio vise od 6-8 minuta na parketu i bude jedna od glavnih uzdanica u timu onda pisite te bombasticne naslove i hvalite ga do neba....Kad zasluzi!!!

Izgleda da u zadnje vrijeme dobija sve vise priliku da dodje do izrazaja,suigraci znaju da je on kvalitetan igrac,i da moze pogoditi iz svake pozicije u svako vrijeme,jos malo strpljenja i mislim da bi u skorije vrijeme mogao znatno vise da igra i da veci doprinos klubu,nego sto je bio slucaj do sada....

piše na ss.ba odigrao odlično,ja kontam bar 25 minuta igrao,ali svaka čast i na ovom učinku

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2013, 20:51

skyisthelimit je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ovako se odradjuje posao za koji si placen!Odlicno veceras na oba kraja parketa i budite ubijedjeni da je ovim kupio minute i za sutra... ;)

jeste kupio je minute da igra garbage time. Iako je nama drago kad zabije kos/eve djaba mu sve jer to kod nba trenera ne pali. Od pocetka se zna ko je starter, ko je 6 igrac, ko sluzi u rotaciji i na kraju ko skuplja mrvice na terenu. Ovih 7 minuta je najduze sto je igrao, duze nece zaigrati u narednih 30 utakmica, pa taman u svakom garbageu zasluzeno "kupovao minute"
Ukratko,pojma ti nemas o NBA-u i ne rise vise o necemu sto ne znas!Ispadas glup!Usput,da si gledao sinoc,kao sto nisi,znao bi da nije igrao 'garbage time-u'...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 jan 2013, 20:56

Slatinash_7 je napisao/la:Po prvi,eto hajd po drugi put da Mirza odgovori na svoju rolu odlicnom igrom,sutem za tri zbog kojeg je i doveden i jos plus malo odigrane odbrane.Svaka cast Mirzi za sinocnju partiju,ocekujem ga na sljedecoj utakmici na nekih 10 min ako bude fulao i na 15-tak ako poveze koji pogodjeni sut...Njemu se u biti i minute vrte oko suta,ako ide ima ih ako ne ide zasluzeno ih nema..ako nastavi ovako igrati a ostane na 10 minuta,prizajem coach je kriv !
Mislim da je P.J. sinoc trebao probati kako ga ide i u drugom poluvremenu,jer je imao dobru noc,ali se nije odlucio za takvo nesto...Veceras bi trebao opet dobiti minute,posebno ako ne bude bilo Humphriesa...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 jan 2013, 20:57

Nezalaganje,pusti covjeka nije gledao utakmicu. ;) Cak ni boxscore nije vidio,jer tamo pise kada je usao u igru.Toliko novih padobranaca na temi Teletetovic ,bolje nista ni pisati,samo citaj i uzivaj. :) :)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 jan 2013, 21:05

NEZALAGANJE je napisao/la: Ukratko,pojma ti nemas o NBA-u i ne rise vise o necemu sto ne znas!Ispadas glup!Usput,da si gledao sinoc,kao sto nisi,znao bi da nije igrao 'garbage time-u'...
pa gdje sam ja napisao da je sinoc igrao u garbageu ? Ti kazes da je ovim poenima kupio minute za sutra, a ja ti kazem da ih je kupio ali da bi igrao i veceras i narednih 30 utakmica garbage time. Uostalom da na njega ovaj umjetni instant klub ozbiljno racuna imao bi minutazu i u nastavku utakmice ( jer je logicno imao dobar sut i pokoji skok ). Kad Mirza dobije minutazu njemu je svejedno kako je odradi jer zna da je osudjen da bude peskirdzija Stekhausima i ostalim debeloguzim levatima.
15.10 - 15.06 ...

denisov

Post Postao/la denisov » 05 jan 2013, 21:37

definitvno sinoc je Mirza zasluzio vecu minutazu,,,gledam svaku tekmu Netsa,i po meni ovo mu je najbolja tekma u prvenstvu...za ocekivati je veceras da ce opet dobiti nesto minuta,i onda je do njega ,,hoce li igrati 3 minute ili 10.... cujemo se veceras u pola....Volim te BOSNO

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 05 jan 2013, 22:17

Carlesimo je nocas napravio pravi potez to sto nije vise uvodio Teletovica. Razlog tome jeste da Mirza ostane na "pozitivnom" ucinku. Zamislite da ga je uveo i da je masio dva suta, odmah bi mu palo samopouzdanje koje je stekao kad je pogodio one trice.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jan 2013, 22:32

legenda reala je napisao/la:Ma bježi Mirza i ti i tvoj klub, nikad vas na tv-u ufatiti da pogledam ko čovjek :P
Kakav si ti fan, ostani sa rajom do 3 ovdje da psujemo zajedno kada ne dobije ni minutu :mrgreen:

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 05 jan 2013, 22:41

Veceras ocekujem minimalno 10 min. , sinoc odradio veoma dobro rolu koju je dobio, samo izgleda mi previse kulturno za ovaj NBA hahahahah

Veceras od 6 do 8 poena daje :D
1921

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 05 jan 2013, 22:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma bježi Mirza i ti i tvoj klub, nikad vas na tv-u ufatiti da pogledam ko čovjek :P
Kakav si ti fan, ostani sa rajom do 3 ovdje da psujemo zajedno kada ne dobije ni minutu :mrgreen:
HAHA nista bez raje!! Dobra :D

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 05 jan 2013, 23:08

gazda664 je napisao/la:
HAHA nista bez raje!! Dobra :D
da hoce i vcrs uranit s ulaskom :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 05 jan 2013, 23:17

Veceras ocekujem triple double za sve one koji ga nocima zeljno iscekuju na ovom forumu :D :D :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 05 jan 2013, 23:20

samocelik je napisao/la:Veceras ocekujem triple double za sve one koji ga nocima zeljno iscekuju na ovom forumu :D :D :lol: :lol:
ovdje bih se slavilo do ujutro da postigne isti :lol: :lol: :lol: :lol:

mog'o bih se odmah oprostit :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jan 2013, 23:24

Ma nije ba kupim onaj Drembox jednim dijelom i zbog njega i svaku veče se nadam neko će prenositi ova njegov Broklyn ali nikad ga nema, tonu kanala koji prenose NBA niko Brooklyn :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 05 jan 2013, 23:57

humphries se vraća najverovatnije, vidit ćemo ko će imat prednost, mirza ili humphries...
ne budel ga do poluvremena, ja odoh spavat :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.