Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Kad igraju veceras , vidim na livescore pise u 19.30h , ?
01:30anti_zli je napisao/la:Kad igraju veceras , vidim na livescore pise u 19.30h , ?
- EdenHazard
- Kontakt:
Mirza bih mogao ovako izdrzati svaku noc da igraju 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Poceli ovi ko hrvati sa Modricem.Kakve naslove postavljaju ovi "novinari"kao da covjek hara NBA ligom,cuj "vratio u igru"kao da je ostalo 1:50 a Netsi gubili 6 razlike i Mirza ih vratio u igru,kakve samo gluposti valjaju,malo je reci..Uvjek neka euforija kad su naslovi u pitanju,kad bude provodio vise od 6-8 minuta na parketu i bude jedna od glavnih uzdanica u timu onda pisite te bombasticne naslove i hvalite ga do neba....Kad zasluzi!!!
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bježi Mirza i ti i tvoj klub, nikad vas na tv-u ufatiti da pogledam ko čovjek 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ponos Torina je napisao/la:Kakve naslove postavljaju ovi "novinari"kao da covjek hara NBA ligom,cuj "vratio u igru"kao da je ostalo 1:50 a Netsi gubili 6 razlike i Mirza ih vratio u igru,kakve samo gluposti valjaju,malo je reci..Uvjek neka euforija kad su naslovi u pitanju,kad bude provodio vise od 6-8 minuta na parketu i bude jedna od glavnih uzdanica u timu onda pisite te bombasticne naslove i hvalite ga do neba....Kad zasluzi!!!
Izgleda da u zadnje vrijeme dobija sve vise priliku da dodje do izrazaja,suigraci znaju da je on kvalitetan igrac,i da moze pogoditi iz svake pozicije u svako vrijeme,jos malo strpljenja i mislim da bi u skorije vrijeme mogao znatno vise da igra i da veci doprinos klubu,nego sto je bio slucaj do sada....
piše na ss.ba odigrao odlično,ja kontam bar 25 minuta igrao,ali svaka čast i na ovom učinku
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ukratko,pojma ti nemas o NBA-u i ne rise vise o necemu sto ne znas!Ispadas glup!Usput,da si gledao sinoc,kao sto nisi,znao bi da nije igrao 'garbage time-u'...skyisthelimit je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ovako se odradjuje posao za koji si placen!Odlicno veceras na oba kraja parketa i budite ubijedjeni da je ovim kupio minute i za sutra...
jeste kupio je minute da igra garbage time. Iako je nama drago kad zabije kos/eve djaba mu sve jer to kod nba trenera ne pali. Od pocetka se zna ko je starter, ko je 6 igrac, ko sluzi u rotaciji i na kraju ko skuplja mrvice na terenu. Ovih 7 minuta je najduze sto je igrao, duze nece zaigrati u narednih 30 utakmica, pa taman u svakom garbageu zasluzeno "kupovao minute"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da je P.J. sinoc trebao probati kako ga ide i u drugom poluvremenu,jer je imao dobru noc,ali se nije odlucio za takvo nesto...Veceras bi trebao opet dobiti minute,posebno ako ne bude bilo Humphriesa...Slatinash_7 je napisao/la:Po prvi,eto hajd po drugi put da Mirza odgovori na svoju rolu odlicnom igrom,sutem za tri zbog kojeg je i doveden i jos plus malo odigrane odbrane.Svaka cast Mirzi za sinocnju partiju,ocekujem ga na sljedecoj utakmici na nekih 10 min ako bude fulao i na 15-tak ako poveze koji pogodjeni sut...Njemu se u biti i minute vrte oko suta,ako ide ima ih ako ne ide zasluzeno ih nema..ako nastavi ovako igrati a ostane na 10 minuta,prizajem coach je kriv !
Nezalaganje,pusti covjeka nije gledao utakmicu.
Cak ni boxscore nije vidio,jer tamo pise kada je usao u igru.Toliko novih padobranaca na temi Teletetovic ,bolje nista ni pisati,samo citaj i uzivaj.

- skyisthelimit
pa gdje sam ja napisao da je sinoc igrao u garbageu ? Ti kazes da je ovim poenima kupio minute za sutra, a ja ti kazem da ih je kupio ali da bi igrao i veceras i narednih 30 utakmica garbage time. Uostalom da na njega ovaj umjetni instant klub ozbiljno racuna imao bi minutazu i u nastavku utakmice ( jer je logicno imao dobar sut i pokoji skok ). Kad Mirza dobije minutazu njemu je svejedno kako je odradi jer zna da je osudjen da bude peskirdzija Stekhausima i ostalim debeloguzim levatima.NEZALAGANJE je napisao/la: Ukratko,pojma ti nemas o NBA-u i ne rise vise o necemu sto ne znas!Ispadas glup!Usput,da si gledao sinoc,kao sto nisi,znao bi da nije igrao 'garbage time-u'...
15.10 - 15.06 ...
definitvno sinoc je Mirza zasluzio vecu minutazu,,,gledam svaku tekmu Netsa,i po meni ovo mu je najbolja tekma u prvenstvu...za ocekivati je veceras da ce opet dobiti nesto minuta,i onda je do njega ,,hoce li igrati 3 minute ili 10.... cujemo se veceras u pola....Volim te BOSNO
Carlesimo je nocas napravio pravi potez to sto nije vise uvodio Teletovica. Razlog tome jeste da Mirza ostane na "pozitivnom" ucinku. Zamislite da ga je uveo i da je masio dva suta, odmah bi mu palo samopouzdanje koje je stekao kad je pogodio one trice.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakav si ti fan, ostani sa rajom do 3 ovdje da psujemo zajedno kada ne dobije ni minutulegenda reala je napisao/la:Ma bježi Mirza i ti i tvoj klub, nikad vas na tv-u ufatiti da pogledam ko čovjek
Veceras ocekujem minimalno 10 min. , sinoc odradio veoma dobro rolu koju je dobio, samo izgleda mi previse kulturno za ovaj NBA hahahahah
Veceras od 6 do 8 poena daje
Veceras od 6 do 8 poena daje
1921
HAHA nista bez raje!! DobraOTNYS_YNWA je napisao/la:Kakav si ti fan, ostani sa rajom do 3 ovdje da psujemo zajedno kada ne dobije ni minutulegenda reala je napisao/la:Ma bježi Mirza i ti i tvoj klub, nikad vas na tv-u ufatiti da pogledam ko čovjek
- EdenHazard
- Kontakt:
da hoce i vcrs uranit s ulaskomgazda664 je napisao/la:HAHA nista bez raje!! DobraOTNYS_YNWA je napisao/la:Kakav si ti fan, ostani sa rajom do 3 ovdje da psujemo zajedno kada ne dobije ni minutulegenda reala je napisao/la:Ma bježi Mirza i ti i tvoj klub, nikad vas na tv-u ufatiti da pogledam ko čovjek
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Veceras ocekujem triple double za sve one koji ga nocima zeljno iscekuju na ovom forumu

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- EdenHazard
- Kontakt:
ovdje bih se slavilo do ujutro da postigne istisamocelik je napisao/la:Veceras ocekujem triple double za sve one koji ga nocima zeljno iscekuju na ovom forumu![]()
![]()
![]()
mog'o bih se odmah oprostit
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije ba kupim onaj Drembox jednim dijelom i zbog njega i svaku veče se nadam neko će prenositi ova njegov Broklyn ali nikad ga nema, tonu kanala koji prenose NBA niko BrooklynOTNYS_YNWA je napisao/la:Kakav si ti fan, ostani sa rajom do 3 ovdje da psujemo zajedno kada ne dobije ni minutulegenda reala je napisao/la:Ma bježi Mirza i ti i tvoj klub, nikad vas na tv-u ufatiti da pogledam ko čovjek
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
humphries se vraća najverovatnije, vidit ćemo ko će imat prednost, mirza ili humphries...
ne budel ga do poluvremena, ja odoh spavat
ne budel ga do poluvremena, ja odoh spavat
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.