edit: gradina-jedinstvo i dalje 0-1

Moderator/ica: GracanicaAA
Halali, zezancija. Nakon što si napisao 1:1, ja provjerio i kada sam čuo da je 0:1, uzvratio sa "željama".Gorki je napisao/la:Neko kaže 1:0 neko 1:1 neko 0:2
Al zaboravio si najgori detalj kad penal ne svira, i naš igrač šuta loptu i pogađa igrača lopta što leži na zemlji, i sve to u 3 sec, i ne svira penal kao pustio prednost. A par minuta kasnije izmišlja ćelo pravila i diže ofsajd.fukaratz je napisao/la:vratio se iz Srebrenika. domacini nas tuzlake fino docekali a cevapi u Bascarsiji su odlicnisto se igre tice Gradina trebala voditi medjutim napadaci im se nisu najbolje snalazili pogotovo u prvom poluvremenu lik fula glavom s nekoliko metara, nakon toga Jedinstvo iz prvog napada zabija za vodstvo
sudija katastrofalan navlacio za biscane citavu utakmicu, pomocnik (onaj celavi) nije svitao nekoliko ofsajda igracima Jedinstva, nakon prvog gola Gradina se raspala! u drugom poluvremenu oper su docacini bili bolji na terenu medjutim tesko su dolazili u priliku...... kasnije ista situacija kao kod prvog gola celavi centrira Jedinstvo zabija
jos da dodam da je taj isti celavac ja mislim da se zove Stjepanovic trebao davno napustiti igru zbog grubosti medjutim sudija mu je sve toleriso tako da je samo zuti dobio a imao je najmanje 4 gadna starta
Chinaglia je napisao/la:kao prvo, ovaj nema razloga da govori da smo jadnici, momak je iznio svoje viđenje tekme, a očito je to isto potvrdio i Benjo, a obojica su bili na tekmi .. a vi iz Bihaća nemate razloga tako komentarisati, sigurno ovi što su bili na tekmi znaju bolje od vas, zar ne?
Misljenje ti je u skladu sa godinama, zeleno! Ti znas kakvi su odnosi izmedju Tz i Srebrenika(i navijaca iz ova dva grada), a vidio si i jedan i drugi grad samo na razglednici :ugeek:NKJ je napisao/la:Samo gdje su vam sad Fukare, da kažu hvala dečki što ste barem pokušali uzeti bodove. Nema ih, rekao sam vam šta će biti. Nakon utakmice vas ne znaju, tu će biti kao neke priče još, ali ništa od toga.
I ne provociram, govorim svoje mišljenje.
Pa bio sam sa momcima na tekmi i čuo se poslije iste. Ne pričaj bezvezeNKJ je napisao/la:Samo gdje su vam sad Fukare, da kažu hvala dečki što ste barem pokušali uzeti bodove. Nema ih, rekao sam vam šta će biti. Nakon utakmice vas ne znaju, tu će biti kao neke priče još, ali ništa od toga.
I ne provociram, govorim svoje mišljenje.
ja ne znam, nisam bio na tekmiNKJ je napisao/la:Znate bolje, to sigurno. Ali vraćaj sve teme i postove zadnjih 16 kola. Ni jednu utakmicu nismo dobili pošteno, pa sve i jedna je kupljena. Eto to tebi ne bi išlo na živce?Chinaglia je napisao/la:kao prvo, ovaj nema razloga da govori da smo jadnici, momak je iznio svoje viđenje tekme, a očito je to isto potvrdio i Benjo, a obojica su bili na tekmi .. a vi iz Bihaća nemate razloga tako komentarisati, sigurno ovi što su bili na tekmi znaju bolje od vas, zar ne?
NKJ je napisao/la:Ok, onda moja greška. Izvinjavam se
Napokon neko ko kuzi nogometnu igruszlaja je napisao/la:U Srebreniku dugo nije bolja ekipa gostovala. Svaka cast, ono je igra za premijer ligu. Ekipa koja ima i glavu i rep, a fizicki dominantna. Od Slobode sigurno bolja a vjerovatno i od pola premijer lige. Cestitam i sretno vam u elitnom drustvu![]()
PS. Gradini cini mi se ponisten cist gol, al posto je u 88. min to nista ionako ne bi promijenilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.