NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
nije Susa! vjerovatno cesc zna o kome se radi! iz postovanja prema momku necu da pisem jer se moze nesto sjebat! a ionako ce se saznati za dvadesetak dana
Sloboda Tuzla
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Možda je u pitanju Halilović 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
upravo sam danas čuo info da je šuša definitivno u slobodi a možda i musa diabang(katongo),koliko je to istina stvarno neznam,to se priča po gradu.malo sam bliži sa igračima bratstva ali oni stvarno ništa neznaju,niko neće da iznese 100% informacije,kruži i ta priča da niko ne odlazi i da bratstvo ide na PL da dolaze 3 jaka igrača.stvarno je ludnica u gračanici oko toga ko gdje,al opet kažem to je sve rekla-kazala vidjet ćemo u narednim danima kako stvari stoje.juče cesc napisa da je bilo kontakta šuša-sloboda iako mnogi tvrde da nije,jest bilo.
Patke patke i same patke... Susa zeli ostat u Bratstvu a drugo je ako nacelnik odluci da ga pusti (po meni bi to bio kraj ambicija u P.L.)
Druga stvar pregovara se sa golmanom, veznim i napadacem... Iz kluba zasad sto znam ide jedan igrac ali posto su me fino zamolili da ne govorim o kome je rijec saznat cete svi uskoro...
Druga stvar pregovara se sa golmanom, veznim i napadacem... Iz kluba zasad sto znam ide jedan igrac ali posto su me fino zamolili da ne govorim o kome je rijec saznat cete svi uskoro...
www.nkbratstvogracanica.com
Šta će vam novi golman kad imate Arapa??cesc4 je napisao/la:Patke patke i same patke... Susa zeli ostat u Bratstvu a drugo je ako nacelnik odluci da ga pusti (po meni bi to bio kraj ambicija u P.L.)

OFK Gradina Srebrenik
Tesko da ce on ostat ovde i u drugom dijelu , prije da ce se vratit u GradinuBrcko87 je napisao/la:Šta će vam novi golman kad imate Arapa??cesc4 je napisao/la:Patke patke i same patke... Susa zeli ostat u Bratstvu a drugo je ako nacelnik odluci da ga pusti (po meni bi to bio kraj ambicija u P.L.)

Hajde malo Tuzlaci prekinite kenjat i svoju propagandu iskusajte negdje drugo...
Sloboda sa Susom ili bez Suse nece uci u PL za jos 5 godina....jer kad bi Susa preso u Slobodu...to bi bilo jedino sto valja u Slobodi....a i iam informacije koje ne mogu bit tacnije, a to je da niko iz Bratstva nece ici osim mozda nekih igraca koji nisu dobili puno prilika za igru i da se isto tako dovode 2-3 kvalitetna pojacanja uz mozda jos neke igrace koji se pojave na probi.....ljudi sto pricaju po carsiji je ono sto se raznijelo putem propagande Tuzlaka nebil se Susa doveo u situaciju da se osjeca nepotrebnim u Gracanici.....ne godi Tuzacima da TK ia dva premijerligasa a da oni nisu jedan od dva....
Trenutno su ambicije Bratstva puno vece i jace od Slobodinih ambicija, a i imamo puno jacu ekipu i puno povoljniji raspored od Slobode uz to da imamo i nekoliko bodova prednosti a takodje i Slobodu na domacem terenu...
Da je Sloboda u PL i plate vece nego u Bratstvu...shvatio bi to...ali da Susa prelazi u Slobodu radi necega sto je zvucalo slavno prije 10-15 godina ...to je najveca glupost....
Sloboda sa Susom ili bez Suse nece uci u PL za jos 5 godina....jer kad bi Susa preso u Slobodu...to bi bilo jedino sto valja u Slobodi....a i iam informacije koje ne mogu bit tacnije, a to je da niko iz Bratstva nece ici osim mozda nekih igraca koji nisu dobili puno prilika za igru i da se isto tako dovode 2-3 kvalitetna pojacanja uz mozda jos neke igrace koji se pojave na probi.....ljudi sto pricaju po carsiji je ono sto se raznijelo putem propagande Tuzlaka nebil se Susa doveo u situaciju da se osjeca nepotrebnim u Gracanici.....ne godi Tuzacima da TK ia dva premijerligasa a da oni nisu jedan od dva....
Trenutno su ambicije Bratstva puno vece i jace od Slobodinih ambicija, a i imamo puno jacu ekipu i puno povoljniji raspored od Slobode uz to da imamo i nekoliko bodova prednosti a takodje i Slobodu na domacem terenu...
Da je Sloboda u PL i plate vece nego u Bratstvu...shvatio bi to...ali da Susa prelazi u Slobodu radi necega sto je zvucalo slavno prije 10-15 godina ...to je najveca glupost....
-
- Interni moderator
- Kontakt:

PlavoZuti je napisao/la:Hajde malo Tuzlaci prekinite kenjat i svoju propagandu iskusajte negdje drugo...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma najprije se tuzlaci trebaju rijesiti droga i snova o PL ....staragarda je napisao/la:.
![]()
...tacno do suza....da nije ovako velik elaborat o tome kako je eto ustvari gracanica institucija za Slobodu momentalno bi ovo u potpis stavio..al momentalno
![]()
...a ti rodzace da batalis te droge,znas

barem sto se tice ove sezone...
a o tome da li je Gracanica institucija za slobodu treba provjeriti preko
dugovanja i tuzbi na sudu ..ne zivi se od zraka"rodzace"

doduse imate duuuugu zimu pa probajte afirmisati barem dom penzionera sa clanskim karticama
da budu podrska veeeeeeelikoj slobodi..

Susa ostaje i tacka , a vi probajte prodavati maglu negdje drugo

Bratstvo u najjačem sastavu krenulo u mostar,sretan put, dole ih čeka katastrofalno vrijeme,al nadam se pozitivnom rezultatu.SRETNO.
danas prije polazka u mostar bio sam sa igračima bratstva,a od jednog sam dobio informaciju koji igrač ide u slobodu.ime neću spominjat,cesc zna ko je taj igrač,sazno sam ko je cesc,momka sigurno znam samo izviđenja a mogu svima potvrditi da momak zna šta se dešava u bratstvu pa čak ima informacije iz prve ruke,a što se tiče tog famoznog igrača lično sam pričao sa njim,sigurno neće da ide iz bratstva po cijenu bilo kakvih para,a bratstvo dovodi dobra pojačanja i biće glavni konkurent za PL.ime tog igrača nemogu spomenuti zato što me lijepo zamolio.nebi bilo fer prema njemu i cesc-u.
Samo ako nam pozes prenijeti, da li se radi o Susi ili Panticu ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Slazem se "rodjo" ....Sloboda je bila ime za vrijeme Juge...mislim na prostoru Tuzlanskog kantona....i tad je sav talent sanjo da igra u Slobodi...danas dan...sve je drugacije...u cijeloj bosni nema niti jedna ekipa da kazes da je institucija...prvih 10 ekipa u bosni su duzne i bogu i narodu...i po svim pravilnicima bi trebali zavrsit kao Juventus ili Rangersi u skotskoj ligi...znaci da ih savez posalje u 3-4 ligu...ili bodovnim kaznama koje bi ih dovele u muke sa trkom za opstanak....al to kod nas sve nekako prodje i sve je ono bit ce bolje...zato nam je i nogomet i drzava i sve ostalo ko ****....staragarda je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Hajde malo Tuzlaci prekinite kenjat i svoju propagandu iskusajte negdje drugo...
Da je Sloboda u PL i plate vece nego u Bratstvu...shvatio bi to...ali da Susa prelazi u Slobodu radi necega sto je zvucalo slavno prije 10-15 godina ...to je najveca glupost....![]()
...tacno do suza....da nije ovako velik elaborat o tome kako je eto ustvari gracanica institucija za Slobodu momentalno bi ovo u potpis stavio..al momentalno
![]()
...a ti rodzace da batalis te droge,znas
Sto se tice trenutnog polozaja Slobode u odnosu na Bratstvo....kotiramo isto po jacini...osim u dugovanjima....
Od pionira pa do seniora imamo ekipe slicnih kvaliteta...stadion vam je veci, ali nama ne treba stadion od 10 000 jer ga nebi napunio ni derbi zelje i sarajeva a da ne pricam o nasoj ligi...
Sto se tice plata...malo bolje kotiramo....mozda nekih 100-200 maraka bolja plata u prosjeku kod glavnih igraca....a to znam jer sam bio u kontaktu sa nekim od vasih igraca....mozda da znas ko sam nebi prico da se drogiram jer bi znao da mi je prica prilicno realna...
Znam neke stvari koje mnogi od forumasa nemaju pojma nego ono pricalo se po brijacnici...
Ko ceka taj docekabodi123 je napisao/la:Samo ako nam pozes prenijeti, da li se radi o Susi ili Panticu ?
Niti jedan od njihbodi123 je napisao/la:Samo ako nam pozes prenijeti, da li se radi o Susi ili Panticu ?

Halilovic ? 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E jbg drug , sad ti mozes nabrajat ovde sve igrace Bratstva koje znas , pogodit ces jednom... Strpi se jos 20-tak dana i vidit cesbodi123 je napisao/la:Halilovic ?

Ajde momci hocemo 3 boda za kraj prvog dijelaa.. SRETNO!!
znal neko rezultat iz rodoča
Valjda Branitelj 2:3 Bratstvo
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 9 gostiju.