Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Da malo zakuham
a gdje nestadose postovi o ultra mega giga velikom Stilic Semiru ?????koga ste vi veliki strucnjaci selili u Borusiju (M) i neke jos bundesligase

Halo, idi promijeni nick pa se javi

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pitaj Emira Kustiricu on se ozenio preko tih novina...harishp je napisao/la:Ili da nisu Cekrcici Times.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Vidi se.gringobih je napisao/la:Pitaj Emira Kustiricu on se ozenio preko tih novina...harishp je napisao/la:Ili da nisu Cekrcici Times.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa nije to neka davna proslost, Zeljo trenutni prvak BiH, Sarajevo bio prvak prije par godina. To sto ne mogu dalje od treceg predkola, hebi ga. Ovaj Kortrijk nije nikad u svojoj historiji igrao u nekom evropskom takmicenju koliko je meni poznato a veci dio su proveli po nizim ligama. I sad su oni sta? veci klub od Zelje i Sarajeva. AL u qrcu. Jesu jednako kao sto je prvoligas Ross county veci klub od treceligasa Rangersa. Sta ce oni, jedva 50 hiljada gledalaca skupe na stadionu u trecoj ligi.zizu1991 je napisao/la:Upravu si @ calcio, samo ih hebe sadašnjost, isto kao da kažemo sada Nottingham forrest ( valjda sam dobro napisao) je bolji klub od Norwicha, jeste po historiji, odnosno prošlosti, al niko od prošlosti ne živi.
zaboravio sam velikog Zebu

Ma shvatam ja to, al govorim na sadašnu trenutnu organizaciju kluba, budžet, igrače, populaciju koja prati te klubove,medijska ispraćenost ovih klubova, o tome govorim.
Naravno da su slavniji Željo i Sarajevo, i uspiješniji, ali hajd sada, gdje bi ti više volio igrati, ili u prosiječnom belgijskom klubu, ili u bosanskome koji se bori za sami vrh ?
O tome ja pišem, a ne uporediva je prošlost dvaju sarajevskih prvoligaša sa Kortijkom, to je jasno kao dan.
Naravno da su slavniji Željo i Sarajevo, i uspiješniji, ali hajd sada, gdje bi ti više volio igrati, ili u prosiječnom belgijskom klubu, ili u bosanskome koji se bori za sami vrh ?
O tome ja pišem, a ne uporediva je prošlost dvaju sarajevskih prvoligaša sa Kortijkom, to je jasno kao dan.
Kako si Sesara zaboravioneznalica je napisao/la:zaboravio sam velikog Zebu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ali bas "filter"...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Principatus
- Kontakt:
Zeta. Filter za gigante.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nisam navijac Sarajevagringobih je napisao/la:Kako si Sesara zaboravioneznalica je napisao/la:zaboravio sam velikog Zebu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali bas "filter"...
Moji postovi nemaju veze sa klubovima,navijaci Zelje su forsirali Stilica i Zebu kao da su u pitanju Ronaldo i Messi od selektora pravili glupana itd.itd. Covjek procijenio igrace dao im sansu kakvu -takvu kao sto su je dobili i Svraka i Sesar ,nisu je iskoristili a nihovi transferi (sadasnji Stilicev u Karpate i nekadasnji Zebin negdje u rusku drugu ligu)pokazase da selektor ipak bijase u pravu
FRANCE FOOTBAL JE IZABRAO ,JA IM VJERUJEM A VI'?????
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
France Football je birao najboljeg igraca, a ne trenera, mjesas kruske i jabuke.
Za zivot cijeli!
A vas nigdje ni u jednom izboru, kako to,ali zato mozete i uz duz i poprijeko.........ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:France Football je birao najboljeg igraca, a ne trenera, mjesas kruske i jabuke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Iznosim svoje misljenje, jel' to zabranjeno?harishp je napisao/la:A vas nigdje ni u jednom izboru, kako to,ali zato mozete i uz duz i poprijeko.........ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:France Football je birao najboljeg igraca, a ne trenera, mjesas kruske i jabuke.
Za zivot cijeli!
Bog zna, nije .Kao ni mjesanje krusaka i jabuka sa bananama.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Iznosim svoje misljenje, jel' to zabranjeno?harishp je napisao/la:A vas nigdje ni u jednom izboru, kako to,ali zato mozete i uz duz i poprijeko.........ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:France Football je birao najboljeg igraca, a ne trenera, mjesas kruske i jabuke.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Poselami Safeta naredni put kad te bude zadovoljavao.harishp je napisao/la:Bog zna, nije .Kao ni mjesanje krusaka i jabuka sa bananama.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Iznosim svoje misljenje, jel' to zabranjeno?harishp je napisao/la: A vas nigdje ni u jednom izboru, kako to,ali zato mozete i uz duz i poprijeko.........
Za zivot cijeli!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jaca liga, veci profesionalizam i vece plate...zbog karijere bi svak izabrao belgijski klub. Ali u nekom alternativnom svijetu gdje je i nasa liga postala jako profesionalna, i plate su dobre i ne kasne, e tada bi bila druga prica.zizu1991 je napisao/la:Ma shvatam ja to, al govorim na sadašnu trenutnu organizaciju kluba, budžet, igrače, populaciju koja prati te klubove,medijska ispraćenost ovih klubova, o tome govorim.
Od ovakvog Brune,nije se ni iznenaditi,haj sad se uhvati za usi i zajedno sa Kerlom u vis skakati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Poselami Safeta naredni put kad te bude zadovoljavao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eh, to je to, šta bi bilo, kad bi bilo, *ebaji ga, kako je, tako je 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Kakav Bruno, kakvi bakraci.Djeca ti se smiju, moj Harise.harishp je napisao/la:Od ovakvog Brune,nije se ni iznenaditi,haj sad se uhvati za usi i zajedno sa Kerlom u vis skakati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Poselami Safeta naredni put kad te bude zadovoljavao.
Za zivot cijeli!
Kako rekoh za usi ,ti i Kerla i hop,hop.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Kakav Bruno, kakvi bakraci.Djeca ti se smiju, moj Harise.harishp je napisao/la:Od ovakvog Brune,nije se ni iznenaditi,haj sad se uhvati za usi i zajedno sa Kerlom u vis skakati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Poselami Safeta naredni put kad te bude zadovoljavao.
Ko leti visoko,ne mora znaciti da je Kerla,ha,ja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: DzaniMehmet, HZbec, MiranGlasnic, mukydesign, Tihi, Zglavkar i 67 gostiju.