Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Neka ovo bude lekcija ovima iz saveza za buduće utakmice, da kojim slučajem ne prijave za baraž Široki Brijeg.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ja pasivne publike,ubijte hljeb u njim pa nek onda Pavelicu skandiraju.
1946
Nas je u vitezu svakako vise treba igrat po cijeloj bosni a ko hoce nek dodje ko nece ne mora. Ko hoce da navija za nekog desetog nek navija boli nas racku. Furamo svoje ko hoce ko nece ne mora.
Šest ljiljana zlatne boje,to su boje Bosne moje 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dobro prvo poluvrijeme,rutinski.
Što se tiče tribina,ako je istina da su zabranili ljljane(a čini mi se da jesu) a kockasti mogu,onda je to debilno.
Što se tiče tribina,ako je istina da su zabranili ljljane(a čini mi se da jesu) a kockasti mogu,onda je to debilno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ja samo kazem, sta bi bilo da je obratno, ali nismo mi takvi..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Dodje u dresovima reprezentacije HRVATSKE i onda neko kaze da je to uredu? 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma mene iskreno boli briga ko je dosao da kvari i to, nema ih od 50 vise sigurno.
Uglavnom svaka cast na atmosferi za ovo 2000 ljudi u dvorani, nisu prestajali navijati. Cestitke stvarno, siguran sam da ne bi bila bolja atmosfera ni u vecim gradovima da se igra..Uglavnom bilo bi fino da opet dobiju utakmicu baraza et, svaka cast uglavnom za navijanje. Treba ove utakmice dijeliti po ovakvim mjestima, gdje rijetko kad bude reprezentacija ..
Uglavnom svaka cast na atmosferi za ovo 2000 ljudi u dvorani, nisu prestajali navijati. Cestitke stvarno, siguran sam da ne bi bila bolja atmosfera ni u vecim gradovima da se igra..Uglavnom bilo bi fino da opet dobiju utakmicu baraza et, svaka cast uglavnom za navijanje. Treba ove utakmice dijeliti po ovakvim mjestima, gdje rijetko kad bude reprezentacija ..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 jan 2014, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo sad vidim na ss.ba pišu da je neka mraka oduzimala ljiljane na ulazu u dvoranu. Šahara može, a ljiljani ne mogu.
Glupo poređenje, situacija nije ni slična.amchy je napisao/la:Neka ovo bude lekcija ovima iz saveza za buduće utakmice, da kojim slučajem ne prijave za baraž Široki Brijeg.
A nama ljiljane oduzimali oni u sahovnicama ?????????????????Luminary je napisao/la:Dodje u dresovima reprezentacije HRVATSKE i onda neko kaze da je to uredu?
Ma treba ih satrat dokle cemo vise biti glupi ,otrijeznite se.
Estonija jest kanta , al et dobili su nas kad smo imali i jace igrace... meni se svidja ovo zajednistvo i borba , samo da ovakvi budu u barazu pa sta bude bude...
Zašto niko od naših ne reagira? Bulje u njih kao u Tadž Mahal.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pa zašto nisu to one dvije velike kao prošli put,i zašto nema nikakvih zastava sa ljljanima?cipiripi je napisao/la:Ma ko je zabranio sta vam je?
Apsolutno.I to nam može biti na ponos.Ta nismo mi ljevičari zadrti...trxel je napisao/la:Ja samo kazem, sta bi bilo da je obratno, ali nismo mi takvi..
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Gori je ovo osiguranje, ne znam kako su ih pustili. To je veliki rizik za njih same prvenstveno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nema potrebe da se rizikuje neki prekid utakmice. Ima vremena, nek se strpe još malo.High je napisao/la:Zašto niko od naših ne reagira? Bulje u njih kao u Tadž Mahal.
Dobro pametnjakovici,vidim da vam ljudi smetaju.Samo da znate da ovakvo nesto nikada necete docekati od srba
''Neka me mrze samo da me se boje''
- rob do bagro
- Kontakt:
Onolika dvorana u Zenici i oni nasli igrat u **** Vitezu, samo dolazi do tenzija bespotrebnih.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Zbog toga su i dosli tu. Da izazovu incident. Ako se to desi, zna se vec kako ide dalje. Majorizacija, ugrozenost, pravo na hrvatski jezik, nino raspudic itd.High je napisao/la:Zašto niko od naših ne reagira? Bulje u njih kao u Tadž Mahal.

Ovo je presmijesno sta rade, ali kad su vec usli gore, ignorisi samo
Lijepo momci igraju. Opet obrana pravi razliku, svaka im čast.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.